Scudo Sports

Trabzon

Scudo
bende dokuz eylülde okuyorum trabzonluyum.yazları ktü bisiklet külübünün etkinlik yada gezileri olursa katılmaktan mutluluk duyarım .. memleketime selamlar .. özledim havasını doğasını ..

bende istanbulluyum ama 5 sene trabzonda kaldım üniversiteden dolayı :) trabzon gerçekten çok gzüel bi yer özlüyorum hala mayısta gelmek istiyorum diplomamı almadım hala gelip diplomamı alıcam :) ilerdede inş. ordudan artvine kadar bisikletle gitmeyi istiyorum.

mrb lar aksilik olmassa bizlerde yazın oralara gelecez inş karabük ten trabzon a otobüsle ordan manstır gezisi ve sahil boyu evmize yani karabük e yaklaşık 10 gün hesapladıkk bu konuda yardımcı olursanız seviniriz saygılarım la ömer kabul omerkabul4278@

Eğer geliş zamanınız haziran ayının ortalarına denk gelirse Ktübis olarak elimizden geldiğince destek verebiliriz.

Trabzon'da yaklaşık bir aydan beri Perşembe Akşamı Turları düzenlenmektedir.Amaç bisikleti Trabzon'a sevdirmek,trafikteki yerini kabul ettirmek ve yaygınlaştırmak.Her perşembe saat 20:00'da Meydan Parkı'nda buluşmaktayız.

selam arkadaşlar ben bursa mudanyada oturuyorum her yıl memleketim trabzona gelirim orda böyle bir gurup olduğunu hiç duymamıştım iyi oldu inşallah kasap dolmuşculara yem olmaz kimse özellikle akçaabat trabzon minübüslerinden allah korusun sizleri inşallah buyıl gelirsem bisikletle geleyim nasip olur inşallah

minübüsleri idare ediyoruz :) alışmaya başladılar bile bize ;)

Hayır yaş sınırı yok,ilköğretim de okuyan iki de arkadaşımız var,genç yaşlı herkese açık ;)

geçen perşembe katıldım inşallah yarında katılırım. tanışmak kaynaşmak için güzel bir organizasyon. bacaklarınıza kuvvet. ilerde daha uzun soluklu pedallar çevireceğiz inşallah

bende katılabilirmiyim size. sizin gibi çeviremesemde takılmaya çalışırım. yorulduğum yerden dönerim. olurmu

@oktay yumak

bize dedin sanırım :D valla onu tuncer abiye sormak lazım :D bizim ekiptekilere söylerim ben :D

Bir Trabzonlu olarak ve üzülerek yazıyorum hala katılamadım bu geziye,sebebi meçhul halen bisikletimi toparlıyamamam paslanmaya başladım pedal konusunda,ama koşuya başladım 1 aydır koşuyorum vakit buldukça arayı açmamak lazim değilmi?.. bu arada oktay abi söğütlüye taşındım ben haberin olsun ;) Herkese bol pedallamalar,benim yerimede pedallayın:p

katılmaktan memnuniyet duyarız..daha önce bu olayı duydugumda hoşuma gitmişti Gruptan bir kaç kişiyle görüştüğümde eşlik edebileceğimi düşündüm.ayrıca oktay abi sen pedal çeviremessen kimse çeviremez:rolleyes: daha gençsin sen..

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Geri