MAERKEK
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.946
- İsim
- MAERKEK
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Diğer
Kıvırtan rubleye önerim, herhangi bir shimano hyperglide hg serisi kaset ruble.bu şekil kıvırtan ruble yerine öneriniz ne olur ?
Lanet bir durum . Vites sistemini bile bozar .
İlerde altusa geçmeyi düşünüyordum sayenizde tourneyin tx serilerine yöneleceğim . Tz serilerinden daha iyidir .@MAERKEK inanın bu sözüme bütün forum şöyle sağlam dalsa bana hak etmişimdir, ne setli ne kıymetli bisikletleri yurtdışından aldım getirdim sonra hevesim kısa sürede bitti ve yok pahasına verdim ama şimdiki aklım askerden önce yokdu yoksa neler gitti elden neler vardı.
tourneyin bir üstü Altus diye biliyorum.Konuyu baltalamak gibi olmasın ama "acera" aktarıcılar için düşünceleriniz nedir? Tourney'in bir üstü bildiğim kadarıyla
Altusdan sonra geliyor sanıyorsam . 2 üstü oluyor yaniKonuyu baltalamak gibi olmasın ama "acera" aktarıcılar için düşünceleriniz nedir? Tourney'in bir üstü bildiğim kadarıyla
Sağlamlığına diyecek yok. Ayrıca düzgün ayarlandığı takdirde sorunsuz da çalışır. Ancak kabul etmek lazım seri çalışmıyor bu aletler, anlık etkiye tepki isteyen kullanıcıya bu nedenle uymaz tourney. Üst seviye kullananlar bu nedenle 105 üzerine ihtiyaç duyuyor.
Asıl sorun, serilik ve performans hedef ve beklentisi olmayıp da 105, ultegra vs kullananlar. Onlara yağmurlu havada su verilmez![]()
Abi, "Ne zaman geleceksin?"diye bekliyordum konuyu okurken.Yeni albumumde acilar çeken tormeycileri anlattim
212452 dosyayı görüntüle
Sen ikinci el ilanlarinda gordugumuz "full elemyum, simano pro aksam " diye ilan veren gruptansinO değilde benim ön Alivio Arka Deore
BEN NE'ci OLUYORUM ŞİMDİ??![]()