Scudo Sports

Tour of Britain 2015 ( 2.HC)

Özgür R

Forum Bağımlısı
Tepki
1.697
6-13 Eylül tarihleri arasında koşulacak olan Britanya Turu'na toplam 20 takım katılıyor.8 etaptan oluşacak yarışta 5.etap zirve finişi olarak geçilecek.Önemli isimlerin katılacağı Britanya Turu'nda bu sene kadrolar kesin olmamakla birlikte aşağı yukarı şu şekilde olacak:

(link)

Paris-Roubaix sonrası Sky'dan ayrılan Sir Bradley Wiggins'te kendi takımı Team Wiggins ile Britanya Turu'na katılacak.Cavendish 10 etap zaferi ile en çok etap kazanan sporcular listesinin başında gelirken, onu 8 etap galibiyeti ile Edvald Boasson Hagen takip ediyor.

Prudhoe-Hartside Fell arasında geçilecek olan 5.etap zirve finişi olacak ve genel klasman adayları kozlarını paylaşacaklar.Son etapta ise Londra'da 6,2 km üzerinden toplam 14 tur geçilerek Britanya Turu'nu kapatacağız.

5.etap profili:

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1440685275.png

Web sitesi: (link)

Twitter: (link)

İyi seyirler :)

Scudo
Geçen sene sports tv yayınlamıştı. O kadar ilgilendik mesaj attık. Seyirci var desinler de yayını artırsınlar diye.
Bu sene yayınlamıyorlar :(

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
sports tv ye mail attım dönüş yapmadılar. geçen sene izlemiştim, çok güzel etaplar vardı doğal güzellik olarak. harry potter havası vardı biraz da

• Beğen
Velogames'de de oyun açılacak ama lig açmayı düşünmüyorum, haberiniz olsun :)

@taner07

Abi ben açtım bile :D

League Name: BisikletForum
League Code: 04195819

(link)

Etaplar ve yarış hakkında ayrıntılı bilgi:
(link)(PDF)

@taner07 Zamana karşı etabı var mı ben öyle bir bilgi göremedim hiçbir yerde.

@orhca Yokmuş, ben bir taraflarımdan uydurmuşum o an neye bakıp da o etaba zaman karşı dedim aklım almıyor :komik::komik:

@taner07 wiggins var benim takımda dayanamayıp aldım tt olmamasına rağmen, neredeyse dowsett'i de alacaktım:D

@orhca Aynen ya siz uyandırınca ben Wiggo'yu da çıkardım :D

Saate karşı etabı da yapsalarmış bari.

• Beğen
@Tolga Çelebi Ayıp ettiler ben olsam o son 86 kmlik etabı zamana karşı yapardım, Sir burdayken zamana karşı etabı koymamak kesin Froome'un işi :(

• Beğen
Froome'u Britanya'da sallayan yok, Wiggo'nun yarısı kadar arkasında durmadılar adamın:D

Cav Greipel'i kollarken içeriyi boş bıraktı ve Viviani etabı foto-finish ile kazandı.:harika:

https://pbs.twimg.com/media/COOkyxXWwAA3Res.jpg:large

@Özgür R Wiggins has be has İngiliz çoçuğu giyimi olsun hikayesi olsun. Bunun etkisi çok büyük. Froome ise Kenya'da varlıklı bir aileyle büyümüş diye biliyorum. Halkın kendini yakın hissetmesiyle alakalı bir durum muhtemelen.
Bir de Wiggins'in 10 yıldır tanınan bir olimpiyat şampiyonu olduğu gerçeği var, boşuna Sör olmadı:Dseni-sör-ilan-ediyorum_40193.jpg

Cavendish'in 2 sağ kolu Trentin ve Renshaw da buradayken süpürmesi gerek etapları.

@orhca

Aynen dediğiniz gibi hocam haklısınız, bende sırf o yüzden Sky gibi bir takımda ve bütün Britanya Wiggo arkasındayken, Wiggo'ya atak çekme cesareti gücü ve meydan okuması gösteren Froome'a daha fazla saygı duyuyorum. Wiggo da efsanedir o ayrı:) İkisi de bizim oğlan sonuçta:D

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Özgür R Cesurluk olmasına cesurluk da bilirsiniz bisiklet böyle cesurlukları sevmez. Her ne kadar benim izlemeye başladığım dönemlerde bunu pek göremesek de öyle şeyleri peloton hiç hoş karşılamıyor:D

@orhca

Pelotonda kural koyan,maçoluk yapan abilerin hepsi eski dopingçi adamlar olduğundan onlara saygım çok fazla yok artık onların zamanı doluyor, genç,temiz adamlar daha değerli benim için:) Ayrıca kural falanda yok bildiğimiz gibi aslında pelotonda sarı mayoya atak yapanlar, arabaya tutunanlar,Giro'da Contador sorun yaşarken Katusha Astana temposu vs..:) Peloton hikayeden işine geldiği gibi kural işleten abilerden kurtulmasının zamanı geldi bence:)

Geri