Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Scudo
@sadi imren
Dostum millet baklava karin kası yapar biz pişmaniye yumagi kasi yapıyoruz kah keh kaf :D
IMG-20180413-WA0024.jpg
:D

@Kudret Kurtcebe
Abi haydi artık, gözümüz yollarda kaldı :) Sen soğuktan ürkerken sıcaklar iyice artmaya başladı. Haşlamadan ılık havada ağırlamak istiyoruz seni. :kahve:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Emre Yönlüer
Golyazi dostum

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@sadi imren

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@Özcan.

Şimdi diyorumki 10 hazirandan sonra pazarları feribot yaz tarifesine girecek bu nedenle vakit fazla olması lazım,sıcak farketmez benim içinde,
birde kesin 4 ağustos uludağ performans turuna kesin geleceğim için bu konuyu 4 ağustos ile birleştirmek bence iyi olacak,nitekim 60 mastır olmayacağı için ,bu tırmanışta sen ben sadi ve de raşit ve ayrıca küçük mariokaldato ile uludağ eğimine dalarız bi 5 km tırmanır geri dönüp inişte bir yer var orda işkembe çorbası içmiş idim,aynen orada durmaca ,dönüşte mudanyadan olur, akşam 19.30 feribot ile dönerim ct 'ne geliyor raşit izin alamaz ise iş yerine gideriz selam ederiz,

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@Kudret Kurtcebe senin iş zor valla abi, boyuna yeni bir tarih çıkıyor! Yok resmi bayram, yok dini bayram, yok dünya bilmem ne günü, yok hava durumu, yok kaynım akşam bize gelecek, yok bacanak fıtık olmuş vs vs bahane çok, senin iş yaş ben diyeyim sana. Sen gidene kadar biz ülke olarak Avrupa birliğine gireriz ve de hatta üstelik işkembe yasaklanır senin çorba falan da yalan olur, o derece umutsuz vaka seninki yani!

IMG-20180413-WA0020.jpg @Anonim bisey mi dedin bilader ? Korumalari salarim bak :D cumleten herkese hayirli kandiller dilerim bu arada

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve appendix
@mariokaldato

Herkesin kandilini kutlarım seninde raşit dostum sunudan ses yok onunda kandilini kutlarım

(link)

Çin işi japon işi bu pazar fena halde 38 km durmadan basacağım,33 km aynı yerde son rekor 1 saat 31 dakika idi,6 adet şile eğimlerinde durmadım ,köy içinden kısa ama sert eğimler,yunus dostum şileden ta ağvaya gidecek ordan gebzeden kadıköy yapacak ,yunus dostum 1200 km iron man turuna hazırlanıyor

152901 dosyayı görüntüle

Hey maşallah bursanin ve de forumun öykü kralı raşit dostum,,,,152905 dosyayı görüntüle

Açık hava tiyatrosu

Sağdan sola yavuz çetin elektro gitarin babası idi,rahmetli oldu çok genç yaşta kaybettik,
Ve hakan ,ve de bendeniz 12 telli akustik gitarım ne gitardi arkadaş ,açık havada bile gümbür gümbür ses çıkartirdı sene 1989,,,,,,,ve hemen yanımda ümit

@mariokaldato
Güzel bir yermiş:harika::harika:
Bir de ikizi varmış onun Hırvatistan'da Rovinj diye bir yer:ssrtcbya::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dostlarım bursalı hemşerilerim,yarın çok sıkı etapta olacam hakkınızı helal edin ,resim koyarım buraya ,32 km durmadan basacağım,ömerlide duracam ,saat 09.00 yunus ile buluşma,,,,yunus basacak şileye belki bende basarım ahmetliden ulupelit ordan oruçoğlu ve de göçbeyli he babam rampalar cehennemi burası :eek::eek:

152987 dosyayı görüntüle

Kerim artık bursalı oldu yarın bu cehennem rampasinda bir resim alayım,kerimin kulaklarını çınlatayım. :)

153022 dosyayı görüntüle

Bu gün acaip bir kare yakaladım,,,,tavuklar olmuş çöpçü
:D

153023 dosyayı görüntüle tersten ömerli eğimin bittiği yer

153024 dosyayı görüntüle

Ömerli eğimleri yolcuların korkulu rüyası

@Özcan.

Hayda ,,,,,keşke önceden haberim olsa idi ,yarın bir arkadaş ile kiptas eğimlerine dalacağız,ordan viaport ,,,,,,benim içinde pedallayın buraya resim koyun nasıl olsa hepimiz raşit dostum adına bu konuda pedallarız ,yarın bende resim koyacağım

Abi Kiptaş Göçbeyli her zaman gittiğin yerler, hazır her şart uygunken Bursa'ya gelin :)

@Özcan.

4 ağustos ct kesin bursadayım,,,,konu açık bura ile ora dost zati,yarışları kesin seyretmeye gelecem,hepimiz bu konuda raşit için varız bu konu raşit adına açıldı ve onun için pedallayacağız

Kudret abi bizimde bir gel git oldu ,hava şartları ara ara değişti,nerdeyse iptal olacaktı ama en kötüsü Uludağ(sağanak yağmur geçişleri görünüyordu)yerine Mudanya Bursa Yalova İzmit üzeri İstanbul dönüşü olarak değerlendirecektim,nasipse yarın @Özcan. Abi ile Uludağ geçişi olacak...her daim aramızda görmekten mutlu oluruz.. saygılar

Geri