Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@mariokaldato

Raşit şanslısın,bir evlat ,başka tabi,sen bana bakma benim evlatlar bisikletlerim oldu sayılır,7 evlat vardı hepsi gitti,8 'inci evlat uzun gidecek Giant tcr yol.....

152148 dosyayı görüntüle

Çoook yakışıklı olacak,,,kızlar ayvayı yedi,,,,,,,:islik::koptum:

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Eyvalah abi sagolasin Maşallah diyelim

@Ilter Elmas

Geçen abla yapmış ,yarın uğrayacağım gene , valla bu işkembe ve de paça denince akan sular durur

@mariokaldato
Allah bağışlasın, acısını göstermesin,her çocuk ama her çocuk özeldir..

Kaldato dostum neredesin, düşen sarı yapraklara yağan deli yağmurlara hırçın esen rüzgarlara, hatta burada sana benzeyen yavru kaldatoya seni sordum yok dediler.

20180412_082349.jpg

Dosyalar

• 20180412_082349.jpg
    20180412_082349.jpg
    93,3 KB · Okunma: 17
  • 20180412_083815.jpg
    20180412_083815.jpg
    172 KB · Okunma: 20
@Kudret Kurtcebe evet ağabey sanayi, senin planların nasıl ne zaman geliyorsun

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@sadi imren
Burdan bir kişi evet dediğinde,hazır olduğunda,valla ct en uygun,birde ne hikmet ise yenikapıdan 07.30 feribot yok pazarları,yanlız deniz otobüsü varmı pazarları bakmak lazım,deniz otobüsleri sakat şu açıdan önceden bilet alırsın fırtınada işlemez,başımıza geldi bu olay allahtan almamış idik,adam gibi bir deniz ulaşımı yok zati,öbürtaraftan pendik üzerinden yalova 62 km yazıyor tek gelmek sıkıcı olacak ayrıca gereksizce yolu uzatmak olur,yenikapı en kolayı 21 km sonra cekirgedeyim zati hep orayı kullandım,dönüşte aynı yer,ct günleri saat 18.00 den sonra feribot yok bursada saatlerim sayılı yani

(link)

Bahar tarife başladı arabalı feribot

@Kudret Kurtcebe abi +bu aralar süreli devam edecek sisleri gözardi etmeyin, Salı günü seferler karşılıklı iptal oldu. Dün akşam dönüşte sefer iptal olacak diye Ödüm patladı.IMG-20180411-WA0030.jpeg

@Kudret Kurtcebe Ağabey ben seni karşılarım bisiklet ile Mudanya da sen gel yeter ki tabii mario da izinli olduğu bir cumartesi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@sadi imren

O.k,ama sis olmaz ise birde rüzgar ,
bu pazar sağlam bir rota yapacağım yunus ile ,21 nisan ct ayar yapabiliriz,saat 05.30 çıkış yapmam lazım evden nedeni ayrılık çeşme istasyonu uzak benden metro ile yenikapı ,21 nisan ct sana uyar ise aynen gelirim 09.00 'da mudanyadayim iskelede olurum oraları biliyorum

(link)

Hava iyi şimdilik

@sadi imren

Ct uygun değil ise raşite 28 nisana bakarız,birde 10 hazirandan sonra yaz tarife başlayacak,o zaman pazarları saat 07.30 'da feribot olur dönüşte 20.30 'da feribot olur buda daha fazla bursada turlama anlamında,,,,

Geri