Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Scudo
bu günki idman kriterleri,,

(link)

1- yunus 41 km ,1 saat 15 dakika non stop
2- kudret 41 km ,1 saat 55 dakika non stop

yunus 40 dakika takmış bulunmaktadır,
kendi katagorisinde birincidir
kendi katagorimde birinciyim,,

üsküdarda üç adam buluştu,ben samet ve yunus,üsküdar eğimlerinden ümraniye ve oradan şile eğimlerine 6 adet eğimde durulmadı ve kömürlük bıçkıdere tabelasında durdum ,samet aktarıcı problemi yaşadı
bu yüzden geri kaldı ,yunus çoktan varmış idi ,hemen yunus samete telefon etti ,geri dön dedi ve samet yolu bildiği için geri döndü ,çünki bıçkıdereden göçbeyliye kadar eğimlerde sametin aktarıcısı sorun çıkartacak idi,

idmanı bıçkıdere tabelada bitirdik ondan sonra lay lom lom yaptık yunus ile önce bıçkıderede durduk çay içtik ,buradan bıçkıdere sakinlerine teşekkür ederim çaylarımızı ısmarladılar,orada yaşlı bey amcaya selam ederim,
topukladık yunus ile aynen eğimleri aldık, tabi bu arada yunus acaip ,
ayna kolu tek parça ve 48 diş
yunus sert eğimleri aynen 48 dişle ile aldı
bu nedenle uçtu tabi,

göçbeylide durduk orada mola verdik sonra formuladan viaporta ,oradan aydos güneyden kartal sahile indik ,ideal tepe belturda işi bitirdik yunus gene topukladı ayrıldık,,

dostum raşit
biliyorsun öykülerimizi sahada yazıyoruz
saha en iyi öykü yeri ,burada önceden kestirilemeyen olaylar yaşanır
bu bakımdan bisiklet turları ,hele hele içinde bu günki gibi 41 km durmadan basma var ise yemede yanında yat ,

samet arkada kalınca arkama bakarak gelip gelmediğini kontrol ediyor idim
şile birinci eğimi aldık ,baktım samet geliyor
ikinci eğimide aldık baktım samet geliyor
ama 3' üncü eğimde arkaya bakınca göremedim ora uzun idi
fazla duramazdım
aksi takdirde kramp yerdim

idman sonrası lay lom lom resimleri,,:komik::komik::komik::komik::komik:

bıçkıdereden göçbeyliye doğru,,

raşit dostum hızımızı alamadık yunus ile moskovaya gittik bu gün..:eek::eek::eek::eek::eek:

Rampalara hazırlık :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Abi yerler kuru olsun yeter ki, gideriz. Ücretsiz olsun, Kasım'da olsun :)

• Beğen
@Özcan.

valla ücret isteyecekler gibime geliyor
geçen sene otobüsler ücretsiz idi,bu sene firmalar ile anlaşamazlar ise ne olacak aynen ücretli olabilir,altın ovaya gidiş ve dönüş otobüs ücret parası ,artı birde yarışa girme ücreti
eeeeeeeeeeeeee
başka,
enayi değiliz hocam..

@Özcan.

yav zati bura onun için ,aynen hareket ve de bereket ,hele gelsin bakalım haziran ayı,,

Hızınıza yetişilmiyor ağalar :)
Mart derken Hazirana ertelenmiş sanırım.Hayırlısı olsun diyelim.
Erikler çiçek açtığına göre ultra maraton sezonunu açmak gerekir :)
image.jpg

Maşallah maşşallah sana Kudret Hocaaaa. Adam bian olsun peşimden ayrılmadı .:))
O eğimleri nefes kesmeden çatır çatır çıktı .neresinden bakarsak bakalım o yaşta zor iş çok zorrrrrrrr!

@Candan Biberci

candan buraya koy resimleri bura uzunlar için
mart-nisan -mayıs idmanlar olacak 40 km non stop toplam 100 km bana yazacak .
haziranda güneye ineceğim ,oralar cennet candan cennet ,iznik köfte olacak
kesin raşite uğrayacağım bir işkembe patlatacağız onla,

@yunakre

yunus eyvallah sağol teşekkür ederim
yav senle her yere giderim ,kerim sen ben burdan örgütlenelim birde sultangalaxy sayfadan,
gene 40 km basarız ,
araya mesafe koyarız ,mart pazarlara bakarız ,bir rota çıkaratacağım karaburun ,sen ben kerim eminönü iskelede buluşuruz oradan aynen karaburun gerçi çok sert eğimler yok orada,karaburun yaparız yunus..

(link)

karaburun ,,

@yunakre

yarıştaki yol bisikletçisi ile olan mülakatın acaip olmuş akşam kendi kendime güldüm yunus
ne adamlar var yahu..

@yunakre
yunus artık bıçkıdere tabeladan göçbeyli köyüne olan güzergahı gördün
valla burada aynen 50 km durmadan basma olayı
bu işi sen ben kerim bir gün yaparız ,geriya bana 50 km kalmakta eve,
lay lom lom yapacağım tabi,
bu güzergahı gördün yunus
burada 50 km durmadan basmak demek aynen meleklere yakın olmak demek
zati biliyorsun melekler güzeldir :komik::komik::komik::komik:
ama kolay kolay alamazlar bizi,

şimdi dün bana non stop sürüşte ,40 dakika takdığına göre ilk 41 km 'de
9 km daha ekle 50 km 'de bana yaklaşık atıyorum 1 saat takacan ya da 1 saat 15 dakika
yani sen durmadan basarak üsküdar iskeleden göçbeyli köyüne kadar 50 km non stop yapacan bende ,
kerimde gelir ise iyi olur
kendimizi aynen test ederiz,
dünki olay haneme pozitif yazıldı ,41 km non stop
1 saat 55 dakika olduğuna göre,geriye kalan son 9 km 'ki amaninde amanin yani adamı fena çarpacak
tahminen ben non stop yaparak bu 50 km 'yi 2 saat 45 dakikada alırım,
bura 50 km 'değil yunus eğimler ile 80-90 km non stop basmaya eşdeğer bura,

(link)

vayyyyyyyyyyy eğer doğru hesapladı ise aynen
67 km non stop demek valla ben varım..

İznik köfte dedin bak kaymaklı Ekmek kadayıfı çekti canım biliyorsun biz Kerim ile bir pire için çok yorgan yaktık .perynir helvası için Çanakkaleye basmış manyaklarız .kaymaklı Ekmek kadayıfı için İznik çantada keklik ;)

takip ettiğim dostlar

1- atakan
2- ozan tuzcu
3- yunus
4- volkan rozet
5- volkan metin
6- kerim beşer
7- samet boztarla

erciyes gran fondoya doğru bir adet hamle düşünmekteyim
tabi daha var
,

(link)

69 km ,,,,

Fatih
Altan02:22:57.20MASTER (55+)
rakip belli oldu benim ,fatih altan 55 yaş üstü
69 km 'yi 2 saat 22 dakikada almış
ortalama 29 ,

imdi.
43 km 'de 28.6 ortalama yaptık
burada mesafe 69 km ,

Cemal
Akyel02:24:03.20MASTER (55+)2
ikinci ,,,,

Sadık
Yalaman03:15:54.20MASTER (55+)3
üçüncü,,,

kısa parkurda 3 kişi varmış zati 55 üstü
bu sene bir ayar çekmeyi düşünüyorum
bu gün tarık beni gaza getirdi desem doğru olur ,,,

Kayıt Ücreti

Salcano Veloturk Gran Fondo (Kısa parkur), 69 km: 100 TL.
Ödemenin online kayıt esnasında yapılması gerekmektedir.

geçen seneki ücret .

selam raşit dostum
biraz dertleşelim senle,kadıköy belediyesine gittim gün aldım 4 nisanda elektrikleri kesecekler o güne kadar kadıköy belediyesi dolu ,
sırada bir sürü bina var ,senin anlayacağın, kentsel dönüşüm istanbulda 50 yılda bitmez,valla bir bakıma iyi oluyor tabi,
mal sahibi olanlar için yeni bir kapı açılıyor bize,
geçen pazar tadı damağında kaldı etabın,havada çok güzeldi bu pazar yağmur yarında ,şurada topu topu 19 gün var 29 martta interneti kestireceğim ,bu ay içinde benim kiraya çıkmam gerekiyor artık,2 senedir bizi uğraştırdılar
bizi uğraştıranların malları çevre ve şehirçilik bakanlığı tarafından satılacak haftaya ,zannederim dönecekler yarı yoldan ,firma ile anlaşacaklar yok yere malları satılacak çünki,
kadıköy pilot bölge olacak ,avrupa yakaya yakın ,ve sana ,kiraya çıkacağım yerde ,kira parasına, su -elektrik-gaz internet dahil ,
19 mart pazar bir hareket olur burada ,hava iyi olur ise,son 26 marttada ,
olaya yeni kiraya çıktığım yerden aynen buradan devam edeceğim.

@Kudret Kurtcebe abi bu donusum programiyla ilgili soylenecek cok sey var ama sayfalar yetmez usta
Kisacasi somurunun makyajli hali bu durum

@mariokaldato

açıkça burada esnaf ile konuştum ,bir bayan var ev yemekleri üzerine lokanta açtı
dert yandı valla devlet bu insanların zararını verecek ,kentsel dönüşümde, 6306 yasada ,ama kiracının hakkını hukukunu ve masraflarını kim karşılayacak, eğer kiracı yaptığı masraf kadar ,o masrafı uzun zamanda çıkarmış ise sorun yok
küçük esnafların durumu vahim,
bayanın anlattıkları kulağıma küpe oldu ,
küçük esnafların hali duman valla ,bir daha dedi ,eski binalara asla girmeyeceğim dedi ,
ata sözü var, ağzı sütten yanan yoğurdu üfleyerek yer derler,

ayrıca ana karterde bina bu nedenle yola terk kanununa çarpıldık ,16 m2 kaybettim dava ile alırım ama uzun zamanda, avukata para verecen bir sürü hikaye , dava açar isen belediye binaya ruhsat vermiyor görüyorsun değilmi durumları,,,

ayrıca ,

devlet giderleri bilecek gelirleride bilecek ona göre adaletli vergi sistemini devreye sokacak gelirini bilmeyen giderini bilmeyen devlet olurmu ya da vatandaş,
herkesi vergi mükellefi yapacan gelir dağılımınındaki adaletsizliği önleyecen kayıt altına alacan her şeyi ,
bir ülkede kayıt dışı ekonomi olurmu olmaz bunu önleyecen yapacak çok iş var ,,,

(link)

raşit dostum bu pazar buradayım

@Kudret Kurtcebe

Vay kudret abi öldünmü kaldınmı merak ettik. Adam arada bir iki mesaj yazar.

@mehmetsunu

bu aralar belediye ile işlerim yoğun,ayrıca firma ile ,4 nisanda gene belediyede olacağım elektiriği kesin diyeceğim çünki not alındı bu tarihe ,bu belediye malum belediye (muhalefetteki )onun için bunları dürtecen iş yapacaklar,yoksa yapmıyorlar,
neler gördük neler biz hocam ,yönetici olur isen görürsün neler oluyor ,cins cins adamlar ile uğraştım 2 sene ,
sonunda malları satılacak çevre ve şehirçilik bakanlığı tarafından hak ettiler çünki ,ama son anda bunlar cayacak tabi bize 2 sene vakit kaybettiren bu adamları allaha havale ettim,
kaleyi en son fatih terkedecek yani ben ,bu binanın sularını bağladım burdaki adamlar birbirine giriyor idi ,beş parada istemedim yöneticiliği hak ile yaptım asla arkamdan laf ettirmedim
ben adaletli yönetirim hocam
başbakanlığada oynayacağım yakında :komik:
nasılsa büro sahibi oluyorum
parti kuracağım senide başkan yardımcısı yapacağım
kayseri bölgeden milletvekili olacaksın ..:komik::komik::komik::komik::komik:

Bu sıralar sele yok anlaşılan. Bizde durmak yok.

• Beğen
@mehmetsunu

geçen pazar 41 km bastık yunus ile sezonu çoktan açtık mehmet aga biz boş durmayız ,

raşit bursaya selam orada aklım ha unutmadım
gelecem tekde olsa gelirim bilirsin
bir adet pazara aynen işkembe çorba lüpletmece,,

:komik::komik::komik::komik::komik::komik:

yarın bir adet sele yapalım bakalım istanbulda havalar fena yağış var bir kaç gündür.

alo alo ozan tuzcu ses yok senden ne oldu ,hastalık geçtimi
ben yarın yedi tepe üniversitenin oralarda ne kadar emlakçı var ise bakacağım
kadıköye baktım hikaye...

@Kudret Kurtcebe geçti geçti şu an iyiyim. Bu hafta Cumartesi sabahtan çıkmayı planlıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Geri