Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@Kudret Kurtcebe abi sezonu yeni açtım daha, birkaç 100+ ile ısınayım diyorum. Devreye alınmamış otoban bölümü üzerinden bir Yalova yapacağım kısmetse örneğin. Mayıs başı gibi de Kartepe olur. Arada Uludağ'ı ihmal etmek olmaz tabi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Özcan.

selam özcan bu günde bir ter attık ,bu aralar havalar çok iyi,pastırma sıcakları devam ediyor ,pazar sıkı bir ekip ile şile yollarının amansız eğimleri ile boğuşacağız ,bu arada yunus ve ekibini kandırır isem nisana ayar çekeriz
suadiye eğimlerine doğru ,en zor yer ora ...

570c04d304df8dc3acfcab71cb557b77.jpg

pazar ,
üsküdar ,
saat 09.00 ,
hedef
bıçkıdere,

(link)

davetliler

1- yunus
2- ozan tuzcu
3- volkan metin
4- volkan rozet
5- samet
6- kerim beşer

disiplin,,
non stop sürüş,
bıçkıdere mola,,

@Kudret Kurtcebe

Bu Pazar Çatalca turu için maalesef başka bir arkadaşa sözüm vardı Kudret abi ama ikna edebilirsem onu da alıp gelirim;)

@Kudret Kurtcebe ben arkadaşı ikna etmek için zorlayacağım ama:) rotayı gördüm, çok beğendim. Gelmek için elimden geleni yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@volkan rözet

dönüşte esas çok şık bir rota varki volkan valla görmelisin tek araç yok orada ,bıçkıdere-göçbeyli arası mükemmel yol..

570c04d304df8dc3acfcab71cb557b77.jpg

bıçkıdere

toplanma -üsküdar metro önü,
saat 09.00

etap,

(link)

davetliler

1- yunus -aksilik olmaz ise gelecek
2- salih aksilik olmaz ise
3- volka rozet arkadaşı ayarlar ise gelecek
4- ozan tuzcu hazır
5- volkan metin
6- kerim beşer ayağı iyileşti ise ,,,,
7- murat durmaz

not atakan beklemede ,
duruma göre viaporttan bıçkıdere yaparak orta noktada buluşuruz ,yani bıçkıderede

non stop sürüş,,,

geçen seferki gibi lastik patlamasında ekip durur,,

2f6649a36835e2d19bc4168972d27fa6.jpg

hareket 5 mart pazar sezon açılışı..

atakan ,ozan selam ,ct işim çıktı,
bu nedenle pazara ayar çekeceğim ,sultangalaxy bisiklet race 'in programına uyacağım
çatalca derler ise aynen çatalca veya başka bir yer
bu ekip nereye gider ise aynen bende oraya son durum budur ,programları bu ekibe göre planlayacağım..

Cuma, Cumartesi akşamından kuyruk yağı sabah 1 kaşık pekmez, on numara geliyor.

@Samet Boztarla

samet ,program değişmez ise üsküdar saat 09.00,

@Volks

balık yağı unutma...:komik::komik::komik::komik::komik::komik:

günaydın bursa
günaydın forumun öykü yazarı
raşit ,valla havalar çok iyi bence bu pazar sende bir ayar çek raşit,

62066.jpg

atakan selam ,ozan tuzcu yukarda resmi olan dostumuz,özelden rahatsızım dedi ,bu nedenle ozan tuzcu gelemiyor,yarın ben saat 09.00 'da üsküdar metro önünde yunus ve salihi ve gelir ise muratı bekleyeceğim ,sana bura bayağı uzak kalmakta ,üstelik çok yol var ,sana anca kartaldan viaport oradan göçbeyli ve oradan bıçkıdere uygun bu nedenle yarın saat 12.00 gibi bıçkıderede olur isen biz orada oluruz
en geç 12.30 ,orta kanaldan hareket tamam
yunus artı samet o.k murat dostumuz mesaj atmadı henüz..

@mariokaldato

eyvallah raşit yarın 18 derece kaçmaz

(link)

51 km non stop yapacağım durmak yok ,09.00 çıkış üsküdar ve son bıçkıdere köyü,
dudulludan sonra 6 adet eğim şile eğimleri ve köy içinden kısa ,ama sert eğimler
maksat gran fondoya hazırlık raşit hocam
galba 3 saatte alırım bu mesafeyi
burada çok uzun eğimler var düz yol değil bura ,,

@Volks kartepe'ye çıkmak için %90 maşukiye olarak biliyor ama 3 farklı rota var
1-suadiye %9 eğim 3 km tek manzarası bu :) sapanca gölü gözüküyor sağda
4.jpg

2-arslanbey %8 eğim 3 km civarı suadiye ve arslanbey her iki yol birbirine bağlanıyor tavsiyem arslanbey tarafı çünkü manzara muhteşem körfez'e kadar gözüküyor :)
ve o muhteşem manzara ve eğimler :)
1.jpg
2.jpg
3.jpg

3.cü rotada barajn ordan çıkılıyor ama herkes bilmiyor orayı köy içinden tırmanarak gidiliyor :) daha henüz burdan çıkmadım

@Kudret Kurtcebe abi konuyu işgal ettim yine kartepe diye :) enerji olayına gelirsek takviye olarak enerji jeli , kreatin yada ısotonic kullanabilirsin hissedilir şekilde enerji veriyor hurmayıda tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Melih Çolak

melih eyvallah başımın üstünde yerin var ,bu konu seninde sayılır ,bura uzunların konusu ve de tabiki kartepe sen oraya çok yakınsın ..

@Melih Çolak

melih komik gelebilir ama balık yağı acaip
eczanelerde satılıyor
günde iki adet alıyorum
haftada 14 adet
valla acaip bildiğin gibi değil..

:komik::komik::komik::komik::komik::komik:

@Melih Çolak kardeşim, hep standart olan maşukiyeden çıkıyoruz, orada yolları ezberledik nerede ne var hepsini biliyorum :) 2015 de başladım bisiklete, 2016 da 4 defa çıktım kartepeye. Arslanbey yoluda güzel gözüküyor da kendimi risk e atıp bilmediğim yollardan çıkmak istemiyorum :) ama paylaşımların için saol, bunların arasında hangisinden çıktın sen, kayıt var mı ? Yolu en azından kontrol edelim, bakalım..

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
(link)

saat 09.00
üsküdar

1- yunus özdemir
2- samet
3- kudret

non stop 50 km

@Volks @Volks haklısın ama denemeye değer diyorum maşukiye'ye göre eğimi daha az bu yolun ve trafik çok az diyebilirim :)
(link) bu arslanbey çıkış
(link) buda suadiye yollar birleşiyor oraya dikkat :)

Geri