Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi söz ne zaman dönüp dolaşıp 53 aynakol feridun tezbaşarana gelecek diye merakla bekliyordum. Kuyruk yağıylada kapanışı yapta gidip yatalım.

Scudo
@mehmetsunu

kuyruk yağını ye bakalım sende
feriduna laf etme akşam çarpılırsın ona göre benden söylemesi adam basar gelir kayseriye canına okur senin

@mehmetsunu

53 değil 56 ayna kol feridun onun lakabı aman ha aman ha

C.A da geldi kudret abi kapıdan laf dinliyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tövbe dedim kudret abi, feridun the 56 aynakol tezbaşaran

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Siz bu "Uzun Bıçaklar Gecesi" teşbihini dilinize dolamışsınız ama içeriğinden haberiniz yok sanırım. O gece Hitler kendi dava arkadaşlarını öldürmüştü. Şimdi düşünün, bu forumda kim "Hitler", kim "dava arkadaşları"? Kudret'in, önüne geleni engellemesine başka teşbih bulmalısınız. Teşbihte hata olmaz derler ama bu teşbih hata kavramının içini boşaltıyor. Sonra ben "Hitler de tarihe damgasını vurmuştu" deyince kızmayın. Hitler rampasından geçmekten daha zordur söz sanatları :)

@cahitakin

K.K, oku babından. Şimdi sen banlamışsındır.

@Özcan.

(link)

imdi özcan 144 km sonra sadece suadiye köye varıyorsun üzerine 15 km eğim çıkıyorsun eğimler 15 -17 sonra düşüyor tabi başlarda sert sonra 9-7-8 düşüyor
ve 15 km iniyorsun aynı yerden ve 144 km dönüyorsun dehşet zor olur sana bu etap

@mehmetsunu

sen atsana özelden ne yazmış görmüyorum kör oldum yahu,,

:islik::islik::islik::komik::komik::komik:

valla senden süpheleniyorum ha
mehmet sunu evde iki adet lep top var galba sen ortalığı karıştırıyorsun
valla sen şüphelisin bu konuda cahit sensin bence seni gidi hınzır seni

@barış barış

barış bu topiğe cahit akin bir şeyler çiziktirmiş ne yazmış görmüyorum sen bi kopyalada bakayım barış bu cahit kesin mehmet sunu bence
valla mehmet sunu bak konudan çıktı anlaşılmasın diye yemezler huhuhuhuh

@barış barış
yav bu cahit akin ile mehmet sunu aynı kişi valla çaktım meseleyi anladınmı
barış seni gidi ortalığı karıştıran bezirgan başı seni huhuhuhuhu

bu camiada meşursun kudret hocam yapacak bişey yok hayranların çok

Siz bu "Uzun Bıçaklar Gecesi" teşbihini dilinize dolamışsınız ama içeriğinden haberiniz yok sanırım. O gece Hitler kendi dava arkadaşlarını öldürmüştü. Şimdi düşünün, bu forumda kim "Hitler", kim "dava arkadaşları"? Kudret'in, önüne geleni engellemesine başka teşbih bulmalısınız. Teşbihte hata olmaz derler ama bu teşbih hata kavramının içini boşaltıyor. Sonra ben "Hitler de tarihe damgasını vurmuştu" deyince kızmayın. Hitler rampasından geçmekten daha zordur söz sanatları

hahahahhaha doğru yazmış
ama,
önüne geleni engelleme hürriyeti vardır ,
yanlız demokrasi var bu kadar basit,,

@Kudret Kurtcebe
:islik:

Geri