@Özcan.
sıkıntı yoldan uzak durmakta fayda var özcan, sağol derim çok aydınlatıcı oldu
zati burada amacımız özellikle yalova -bursa yolunu masaya yatırmak idi.esas hiç bir zorluğu olmayan yol bursa feribot iskelesi-ve çekirge bursa etapdır, burada yollar çok geniştir,şehir içi trafiğe dikkat edilmesinde ve ışıklarda durulmasında fayda vardır, kavşaklara kesin dikkat edilecek ,toplam bana 42 km yazmakta zati ,artı geldiğim yer ile 58 km bursa .
valla yunus ve ekip ile geleceğiz raşitide aynı gün haber edeceğiz ,bir aksilik olursada aynen tek gelirim asla sorun değil .kudret markette duracağım.kesin ya ct olacak ya pazar,
ayrıca diğer etabıda yapacağım iznik köfte oda burada olacak,ve su düşen ve erlkli ,delmece yaylaları sırada bu topiği bir patlatayaım bakayım
@Emre Yönlüer
hahah emre durum şu biz onun için onun adına basacağız bursaya..onun olması şart değil onu ziyarete gideceğiz
@barış barış
bu ekip yani yunusun ekibi fena bastı şileye doğru
bursa onlar için saniyelik olacak ,birde şilede yemek yediler ,ben kendi tempomda yemek felan yemeden şile benzinciye vardım ,15 dakika bekledim aynen otoyoldan ömerli rampalarını bilimum uzun eğimleri alarak dudulluya saat 16.00 'da vardım, şile benzincide kerim bekliyor idi.kerim ile döndük ,kerim beşer dönüşte uçuşa geçti tutana aşkolsun yahu..
@barış barış
Herkese günaydınlar. Bu konuya açıklık getirmem lazım. Yalova-Bursa karayolunun tamamı gayet nizami, emniyet şeridi bulunan güzel bir yol. Ancak Gemlik'i geçtikten sonra, Dürdane köyü yokuşu adı verilen meşhur bir rampamız var. Sanırım 6-7 tane keskin viraj çizerek dik bir yokuş çıkılıyor. Burada 20 ile giden kamyonu 21 ile giden sollamaya çalışıp sıkıştırır diğeri emniyet şeridine kaçar. 100 ile çıkan otomobile arkasından 180 ile gelen sellektör yapar, geçecek yer bulamazsa emniyet şeridine dalabilir. Her tür vukuatın görülebileceği 2-3 km.lik bu bölüm tehlikelidir, tetikte olmak şarttır. Bisiklette ayna kullanmanın en hayati olabileceği yerlerden birisidir diyebilirim. Polis neden yeterince tedbir almaz bu kısımda onu da hep düşünürüm. Yolun geri kalanı herhangi bir şehirlerarası yoldan farksızdır.
barış
rapor kötü ona göre iyi düşün derim sen bursa yerine iznik yap bence,
yanında bir kişi olsa idi sorun değildi, ama tek olarak oraya girmek bence risktir.
atakanı bekle derim ve nisanı..