Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Scudo
@mariokaldato

no problema ,burada önemli olan havayı kaçırmamak ,23 şubat alırız bursayı akabinde bir daha bursa nisana gider artık,

@barış barış

barış cebin bende aynen sana ulaşacağım, kudret marketten telefon açacağım, o markette telefon var ,ben saat 10.30 da en geç 11.00 'de bursadayım sana o vakit telefon gelebilir
sürüş esnasında duyarsın inşallah,gıant bayiye gittim valla bana çok yakın 100 metre sağolsunlar ilgilendiler vites ayarları yapıldı,zincir cetvelleri yoktu bende pedal türke serkana gittim daha var zincirin açılmasına ,
barış hazır ol artık idman yok ,perşembe iş biter bana 58 km hepsi koca bursa yahu..
senin 04.00 'de yola çıkman lazımda ,ta ayrılık çeşmeye saat 06.00 'da varmak için,
arkadaş istanbula bak ne kadar büyük ,istanbul artık şehirler arası oldu yahu..
vallah yanlız yanlız gitmek olmayacak esasında son anda aynen dikilirim pendik feribotta

kudret hocam ben 08.00 yalovadan hareket edersem 12.00 gibi orada olurum diye düşünüyorum yormadan inşallah
terminalde Nerede buluşucaz

@barış barış

pendik terminal kapısı önünde bekle barış ,resim koyacam

56803923.jpg

bura araç çıkış yolu sağda demir parmaklıklar ilerisinde giriş kapısı gişeler var orada beklersin, bura pendik feribot iskelesi ,bursaya varınca benim dönüş biraz sakat oluyor pendikten,
ama kesin dönüşü mudanyadan yapacağım dönüşte ayrılacağız sadece

@barış barış

valla giderken sorun değil barış iki tarafta uyar bana farketmez, geleceğim yol dümdüz zati jet hızı ile 21 km gelirim koymaz aynen birlikte gideriz, birde açıkça gemlik yolunu bi görem bakem..:)

ok 06.30 buluşuruz
07.00 arabalı vapura bineriz
içerde bekleriz üşümiyelim

@barış barış

aynen ,kilit alacam bisikletleri kilitleyeceğiz ,yukarı çıkarız çay içerük,
bu arada bisikletleri uzaktan keserük..:komik::komik:
saat 08.00 'de kalkıyor barış yarın ben tekrar soracam bostancıda saat kaçta var yalovaya feribot 08.00 idi kış tarife saat 06.00 ben abbas çıkar ortalama 28-30 arası basarak gelirim
basacağız yoksa donarük..:islik::komik:

(link)

08.00 kalkıyor barış 08.00 'i yakalamamız lazım

07.00 de var

yada 08.00 bineriz

07.30 buluşuruz ozaman

ben yormadan gidicem ona göre sen tempo yapabilirsin

@barış barış

barış kötü haber sana ,bu önümüzdeki perşembe malesef iş çıktı aşağı katta oturan müşavir ali bey geldi ,
belediyeden geleceklermiş, zemin kontrolü için ,başında durmam lazımmış ,yönetici olarak bana bir takım kağıtlar imzalatacaklar ,
valla artık iş sonda ,mart ayında elektrikler kesilir ise, benim taşınma problemleri yüzünden anca nisanda toparlanırım ben .

hiç problem değil kudret hocam sen işlerini hallet yeterki gideriz yine

şimdilik ben bi deneme turu yapayım

@barış barış

barış bu topik aynen istanbul dışı etap topiği ,devamlı buraya resim koyacağız, artı idmanları zati koyduk ,bu topik sadece bursa ile kalmayacak

1- su düşen
2- erikli şelale
3- iznik köfte
4- delmece yaylası burada olacak

raşit dostum ile kesin olarak buluşacağız, ama hafta sonu, denk getirir isen sende gelirsin, hava ve çalışmadığın gün önemli biliyorsun ,
raşite söz verdim sözüm sözdür ,birde biliyorsun artık bina son halini yaşıyor taşınma derdi olacak.

bu konuya giren arkadaşlar,

bu topik tamamı ile istanbul dışı etaplara ayrılmıştır

1- katılmak isteyenler ile idman yapmak için viaportta toplanacağız
2- istanbul dışı etaplara gelecek olanların kondüsyonları tam olmalıdır
3- kask -iç lastik-pompa şarttır

yapılacak etaplar

a- bursa
b- su düşen şelale
c- erikli şelale
d- iznik
e- delmece yaylası

Kudret Abi, bugün çıktığım tur sırasında sana kapalı olduğunu söylediğim Gemlik-Bursa otobanının yanından geçtim. Cillop gibi yolu görünce direk sırtlandım bisikleti ve yola daldım. Yol çok güzeldi ama rüzgar fondo günündeki kadar şiddetliydi. O günü tekrar yaşamış gibi oldum. :) 19.5 derece sıcaklık gördüm ama hissedilen beşi geçmez. Buz gibi bir kuzeybatı rüzgarı canıma okudu. Diyeceğim o ki, her şeyde bir hayır vardır. Güneşli olması yetmez, rüzgar çok fena. Martta hava kesin daha yumuşak olur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Abi garip olacak da Malatya'nın ucundan bir yerden de geçin el sallayayım en azından sizdeki bu tempoyu gördükten sonra gelseniz dahi cesaret edip katılamam bence:D

@Özcan.

eyvallah özcan bu gün rivaya eski takım arkadaşlarım ve gran fondodada beraber yarıştığım nedim güçlü ile gideceğiz,saat 07.45 çıkış yapacağım,
dediğin doğru tabi ,marta bakacağım pazar olacak nedeni ct yollar kalabalık olur ,3 adet uludağ yaptım ama pazarları sabah trafik çok yoğun olmamakta özellikle mudanya bursa yolunda ..
bu konu açık özcan dostum önümüzde çok günler var marta bakacağız..yeterki rüzgarlar sert olmasın yağışsız bir hava olsun

raşit dostum bu gün nikolaveye ras geldim ,valla sıkı bisikletçi acaip eğimci ,uzun bacak ,bursayı yatırdık masaya bakalım orta kanaldan irtibat halindeyim..

evet barış bu topiğe gelelim ,

perşembe ne yapacaksın.. ?

allah kaza bela vermezse bi gider gelirim inşallah deneme turu namına

yollar iyi ise daha sonra kalabalık gideriz

@barış barış

şimdi gemliğe gelirken verilen raporlar dahilinde sıkıntılı yol var orada pür dikkat olmalısın, emniyet şeridi sıfır ,barış orada kamyonlar teğet geçecek gidenler anlatmakta

(link)

hava çok iyi perşembe şansına,,,

ne yapalım kudret hocam hastalık oldu bu iş bizde günlük nereye gidebiliyorsak gitmeye çalışıyoruz artık
vakit olsa antalyaya falan gidesim var

@barış barış

sen önce bursaya bu hafta iyice odaklan ,
yanlız dediğim gibi iş 118 km sadece yalova -bursa -yalova arası toplama yazacak 140 km
bisiklete ışık şart 3 günün var bu arada feribot fiatları ne olmuş buraya yazarsın .

çok zorlanacamı zannetmiyorum ayrıca karanlığada kalmam herhalde ama ışık alıcam

Geri