Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@barış barış

ne inişti yahu
aynısı mudanya -bursa yolunda var giderken, dönüştede var
ama rüzgarın oğluda var orda
poyraz giderken sol yandan çakar ,dönüşte sağ yandan vurur ,,,havaya bak arkadaş hareket yapacam bu gün ama önce pis işe başlayallım mazot ile ruble temizliği, rublenin rengi attı yahu..
yarın veledromda dönme dolap gibi dönerim barış..

@barış barış

biz anadolu yakada şanslıyız kadıköyde oturanlar erenköyde oturanlar ,bostancıda oturanlar pendik sahil ve kartal sahilde oturanlar her zaman nasıl gelecek külfetli iş barış ,km çok yazar

Scudo
en azında arabası olanlar viaporta bırakıp ordan devam ederler

sen sürekli Bostancıdan geliyon bisikletle

harbiden diyorum imrenilecek adamsın nerden geliyor bu enerji bukadar yaw

@barış barış

barış biliyorsun biz klavyeden bisikletçi değiliz ,biz dediğimizi yaparız kışında yaparız yazında yaparız ,
çalışan adamlar bizi anlar ,bu forumda çalışan var ekmek parasını kazanacaklar onlarda haklı ,öğrencisi var onlarda haklı senin ve benim avantajım var ve bu avantajlarımızı değerlendirdik, bütün kış ,biz yatmadık ,
öğrenci olanlar ve çalışanlar bence geriye düştüler ,çünki kışın binemediler ya da bindiler, bizim haberimiz yok ,
küçük çekmece bisiklet klübü var ama her klüb nasıl bir prosedür ile çalışmakta ona bakacağız
biliyorsun bizim takım 50 km durmadan basmıştır ve 33 km
bizim serilerimiz çok oldu ,bu takımın anlayışı bu idi,
ama şimdi aynı takım 50 km basamaz bende dahil ara verdik ,
fakat 30 km durmadan basacak durumdayım , 26 şubatta bakacağız barış hava iyi olur ise ,
esas zorluk biliyorsun 30 km durmadan basacağımız göçbeyli-bıçkıdere-göçbeyli etap 26 şubata bakacağız hava iyi olsun yeterki.1 mart kısa yaparak işi kapatırız sonra gelsin bursa ,,

@barış barış

barış,
ben sadece 55 'artılara bakarım ne yapıyor diye koca istanbulda 55 'artıları toplasak kaçta kaçı dünki yaptığım etabı yapabilir çok azı yapar,
ha feridun tez başaran başka, o adamın mesleği bisiklet yarışçılığı olmuş ,diğer işi elektrikçilik ama adam fırtına barış 66 yaşında onu çok iyi tanır yeni federasyon başkanı erol küçükbakırcı, ama erol bey bence artık onu asla yakalayamaz ,nedenmi erol bey feridun gibi binemez ,feridun asla bisikletten düşmemiş bir adet efsanedir
onu 60 'lıklar asla yakalayamaz ,aynen çatlar ,gözümün önünde adam anlık 23 eğimi beni de devirerek gitti
ayna kol 53-39 arka 11 -23

fena fena ,,,
feridun baba,

sizin gibi adamlar acayip moral moyivasyon oluyor bize

çalışmanın karşılığı nedir size bakınca bunu görüyoruz

en büyük karşılığıda Sağlık sıhat

Bir senedir adam gibi bisiklete biniyorum oda sizin gibi adamlar sayesinde
yoksa hala Sahil boyu geziyordum
resmen kendimi üçe katladım bir senede

işin gezmesi sağlığı muhabbeti güzelliği cabası

@barış barış

barış dünki kriterlerimiz ne idi
bakalım

1- iki kez durmadan hem indik hemde çıktık
çıktığımız eğim asla 3-4 değil idi 6-7 arası olabilir,
üstelik ben sabahtan basarak geldim ve eğimleri uzun uzun aldım.
buna karşılık dünde gördünki ikinci defa aynı eğime girince çok rahat çıktım
bunun adına kondüsyon denir
biliyorsun makarnadan atmayız burada ,daha bu duruma gelecek çok genç var burada,ondan sonra bütün kış yatıp sonra vay efendim 200 km gideyim diyenler aynen haziranda buraya mesaj atarlar
ha bizde diyoruzki o gençlere aman ha kışın boşlama ,yatma bak sonun kötü olur,

2- dün atakan hızla indi,ilk alışta sonra eğime dalinca ne oldu sen koptun ,çaprazlama yaptık ama arkadan gelen araçlar var idi ,burada zor durum olurdu ,fakat arkayı kontrole aldım,senle beraber eğim sonuna vardık ne dedim sana ,durmak yok hemen devam dedim tekrar indik ,durma yapmadan kahreden eğime daldık ,senle koptuk bi ara öne geçtim sen arkadan geldin ne dedin atakan geride kaldı yardım edeceğim dedin bu hareket performans idmanlarında geçerli değildir
alicenaplık başka kendini geliştirmek başka
bu yüzden idmanlarda arkada kalan asla beklenmez
çünki kartepe bisiklet takımında asla arkada kalanı beklemedik ama herkes iyi olduğu için kimse geride kalmadı ,

senin gelişmen için arkada kalana yardım edeceğim diye eğimde geri dönmen senin gelişmemeni beraberinde getirir,yarışlarda senin yaptığın asla söz konusu değildir olamazda

ne dedim dün sana barış sen kendi katagorinde o bisiklet ile 20 arasında olursun benden söylemesi .ilk gran fondo marmarada beraberiz sen o bisiklet ile yarışacaksın ,ilk 20 'e gireceksin şimdiden hazır ol
yanlız gran fondo bize asla yetişemez olacağıda şüpheli..

@mariokaldato

dostum raşit gördüğün gibi dün çalıştık 26 şubatta çok sert idman olacak orada durmak yok 30 km
çok fena eğimler aşağıda ,,

göçbeyli-bıçkıdere-göçbeyli
rampa cehennemi etabı
1 mart
fena çok fena

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

@barış barış

buradaki gerçek şu barış çalışmayan geriye düşer kışında çalışacak insan ,ayrıca treynır şart .erkan ile sohbetteyim face'den hafta içi çalışıyor ct 'de vakit yok ,
ama marta ayar çekemez bursaya ,dağılır

bu arada hem ruble temizliyorum ,hemde mesaj atıyorum bisiklet fena kirlenmiş özellikle arka aktarıcının küçük tekerlerinden acaip pislik tortusu çıktı..

@barış barış

bitti sayılır
26 şubat dananın kuyruğu kopacak barış..bu idman aynen gerekli bursa için başka alternatif asla yoktur

(link)

25-26 şubat berbat zati hep böyle olur hafta sonu yağmur,
plan değişikliğine gideceğiz

@barış barış

bu durum senin aleyhinemi birde ona bakalım , çünki 20 şubat 26 şubat güme gidiyor yağışlı,bütün kış çalıştın senin aleyhine olmayacak
özellikle gidişte 59 km ,evden pendiğe hesaba katacan tabi,genede giderken oto kontrollü olacan, sona gücün kalmalı
şunu asla unutma 140 km bir günde ,kesin olarak göçbeyli-bıçkıdere-göçbeylide non stop yapacağız başka çaremiz yok göreceğiz kendimizi ,ne olduğumuzu ,
sen kısa mola yapabilirsin ,ama fazla değil ,kuvvet kazanacaksın dahada ,

@barış barış

kudret hocam daha önce yazmışım zaten

10.cu sayfa

@barış barış

farketmez 4 martta hareket var demektir ,martta bu iş
ya bitecek
ya bitecek
nisana kalmaz bursa ,
bu işi aynen martta bitiririm barış, çünki nisanda başka işlerim var benim ,
etap -2 iznikte köfte yemeğe gideceğim, gerekirse tek giderim bana koymaz barış
kuzey yolu sarsıntılı bana ayak uydurmaya çalış,
buradan devam edeceğim istanbul dışı etaplara .

@Kudret Kurtcebe
Fena geliyonuz abi keh keh lküh

@mariokaldato

(link)

4 martta gümbürtüde raşit dostum ama marta ayar çekeceğim artık
valla açıkça benim tek engelim yağmur ve rüzgardır 4 mart riske girdi bile
5 martta kötü aynen 19 mart uygun rüzgar sert 28 km
barış dönüşte aynen yorulacak bursa yalova arası

(link)

@barış barış

havayı takip et barış 4 mart gümbürtüde 19 mart sen o gün çalışmıyorsun hafta sonu olacak kesinlikle ..

@barış barış

(link)

18 mart keşke izin alabilsen senin için çok iyi olur idi ,
7 km rüzgar ,adam gibi gider idin, benden söylemesi 19 mart 28 km rüzgar demek senin dönüşte dağılman demek ve yorulman demek karanlıklara kalman demek ,

@barış barış

18 mart çanakkale demek ,günün anlamı var barış o gün hava şahane bak..

@mariokaldato

fena geliyoruzda
hava fena o iyi gelemiyor bizlere,
açıkça raşit dostum buradan yazayım barış alınmasın ,valla ben 18 mart ct günü, günün anlamına hitaben pedal basarak gelirim ,rüzgar 7 km valla o günü kaçırmam, barış izin alsın alamaz ise, ertesi gün gelir 19 martta bursaya ,
valla barışın işi ile benim olay denk gelmiyor malesef

Geri