Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@Kudret Kurtcebe Bununla gelebilirsem geleceğim.Benim okula gidiş gelişim 70 km yapıyor bir günde.Mesafe vs şeyler dert değil.Sizlerle bisiklet sürmek sadece.Olurda Supersix için izin alabilirsem geliyorum ben de :srnsml: Sorumluluk konusunda ise kendi sorumluluğumu kendim alıyorum zaten. :srnsml:

Scudo
@I am the Uptown R.

o.k
iç lastik ,pompa ,kask gerekli ,ayrıca tek olarak geleceğin için harita hazırlayacağım sana ,onu cebe save 'lersin ,özelden barış dostuma cebi yazarsın, irtibat sağlamak için
biz barış ile yalova üzerinden, saat 09.00 'da çıkış yapacağız, sen çoktan bursada olursun ,yenikapı saatine bakmak lazım, yenikapdan saat 08.00 'de binsen 1.30 dakika sonra mudanyada olursun ,21 km gideceksin ve bursaya bizden önce varırsın ,raşit dostumlada özelden haberleşebilirsin ,barış ile biz en geç saat 11.30 da bursa otobüs terminalinde oluruz.

(link)

bu etap senin hem gidiş hemde dönüş yolun..

@silent_ship

mtb ile izmite gittim istanbuldan ve döndüm ,mtb uzunlarda vakit kaybettiriyor ama iş kondüsyonda bitmekte,kondüsyonu olan aynen mtb ile gider ve gelirde, izmitten kısa nasıl olur diye düşündüğümde iş biraz zorlaşmakta,eğerki izmitten ta yalovaya kadar gemi olsa iş kolay olurmuydu, bence gene zor olur idi ,kondüsyonuz yok ise 59 km gidiş ve 59 km dönüş olacak idi, gene yalovadan izmite gemi ile dönerdiniz valla açıkça tren ve gemi olayını severimde otobüsler ile aram iyi değil.

@I am the Uptown R.

ha unutmadan diğer bisikletin bakımı tam olsun fren somunları sağlam olmalı vites ve fren ayarları kesin şart..

bendeki bisiklette mtb
15 kg ağırlığında 29 mtb
ama yol lastiği taktım heryere gidiyor

cümleden allah rahatlık versin
bu arada gelen herkes kendi güvenliğinden sorumludur kondisyonuna güvenmeyen gelmesin

20 yaş altı arkadaşlarında gelmemesi uygundur bizim için

yanlış anlaşılmasın kanuni yönden

20 olsun garanti olsun

20 yaş altı olmasın yani

kudret hocam şeytan gıdıklamaya başladı
ben yarın bi deneme yapsam bursaya kadar bi gidip gelsem mola yapmadan tecrübe olması açısından nasıl olur sıkılırsam dönerim yoldan

Günaydın bu arada herkese

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ağalar bende varım.Zaman durum müsait olursa peşinize takılırım :)

@Candan Biberci
Hah.simdi.oldu senin eksikligini hissettim yeminle

Bisikleti elden geçirmem gerek bu hal ile uzun mesafe yada olursa Uludağ inişi biraz sıkıntılı olur.
Jantı hala değiştiremedim ön fren idare ediyorum.
Değiştirirsem çember değilde komple değiştiririm.
Malum kış masrafta oluyor yoksa bu zamana kalmazdı :)
50.000 Km'den sonra aynen devam ;)
image.jpg

@mariokaldato

Hadi yine iyisin okeye dördüncüyü buldun hesabı ufaktan ufaktan candanada yıkarsın. Nede olsa hemşerisiniz canımmmmm.

@candan nerelerdesin yahu? Dün @mariokaldato ile kulaklarını çınlattık, böyle bir etkinlik görüp sessiz kalmazdı dedik. Hoşgeldin.
@silent_ship mesafeler çok fazla değil, mtb ile de sürülebilir. Veya sen gelecek olduktan sonra, başka bir dönem arazi de içeren bir tur düzenleyebiliriz :harika:

@Özcan.
Var ol ağabey.
Açıkçası Raşit ağabey özelden yazmasa yine göremeyecektim :)
Forumdan bu ara biraz uzak kaldım pek takip edemedim açıkçası.

@barış barış

acele etme barış ,acele işe şeytan karışır bekle
normandiya çıkarması bu ,sonra zaiat çok fazla olur ,:komik::komik::komik:
valla bu yaş konusunu bence 18 yaş altı diyelim

@Candan Biberci

candan hareket 5 mart pazar saat 11.30 'da en geç bursa otobüs terminaldeyiz..barış ile.
cebi özelden barışa yazabilirsin, bende malum cep yok..

(link)

barış yarın açık
saat 11.30 orhanlı....

barış bu ay hangi günler boşsun kesinleşen tarihleri yazarsan ona göre plan program yapalım hafta içi çalışacağız
yeterki hava iyi olsun bu gün kapalı .

Tur dö morikaldato-
1 .etap

yalova-bursa 64 km
bursa mudanya 21 km
toplam -85 km

5 mart pazar
09.00 yalovadan start
en geç 11.30
bursa otogar

Geri