ilk 5 km eğimde durma yapmadan aynen 10 km inerek orhanlıya ulaşacağız toplam 59 km oldukça az sayılır,
ilk 30 km 'de durma olmaz,geriye kalan 29 km ise sıvı takviyeler söz konusu artı katı .
Kudret abi dönüş yolunu rampalı-manzaralı tarafa çevirme hakkı sizde. Çorbadan sonra kesmedi bura derseniz çevirebiliriz yolu. Hem trafik çok daha rahat sahil yolunda.
özcan bildiğim yoldan devam ,bilmediğim yol bana vakit kaybettirir
önemli olan 3 kez döndüğüm yoldur, oradan süratle döneceğim, 21 km,
işkembenin üstüne iyi gelecek ..yeterki hava iyi olsun, kontrat imzalamak için birazdan ufoya binerek yukarı çıkacağım orada bir adet bulutların yöneticisi var birde rüzgarın oğlu,
bakalım kaç para isteyecekler rüşvet almadan iş yapmıyorlar malesef ..
@Kudret Kurtcebe Abi msjları okuyunca baya heveslendim 19 mart değişmez ve hava durumları uygun olursa gelmeye çalışacağım, gidiş yolunu iyi bilirim 2 hafta da bir otobüsle sürekli git gel yapıyorum bu aralar düğün ve ev hazırlıkları v.s sen gemlik sınırında haritayı yeni yola kaydırmışsın doğrusu bu olacak (link) yanlız tam da o kaydırdığın yerde gemlik sınırına giriyoruz ve güzel ama tehlikeli rampaların olduğu kamyonların ıkınarak çıktığı emniyet şeridinin pek olmadığı kısım var tek olsan sıkıntı ama grup olarak daha güvenli olabilir, dikkat çekmesi açısından. Bu yolu kullanan gruplar gördüm fakat yinede çok içime sinen bir yol değil ama hep birlikte olursak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bursa da daha çok vakit geçirmek istersek ve daha güvenli bir rota olsun dersek, gidiş ve dönüş içinde mudanya en iyi rota dır. Bu arada 29 Nisan düğünden sonra, Bursa ya Mayıs itibari ile tamamen yerleşmiş olacağım.
kerim selam diğer yol sakat , rapor geldi yol kapalı imiş
59 km yalovadan bursa etap bura olacak sadece gidiş, 19 mart dedik ama hava atabilir ,ayrıca barışın işi icabı kesin pazara getirmeye çalışıyorum ya da ct olacak hafta içi olmayacak..dönüş kesin mudanya
(link)
barış 5 mart güneşli sen 5 martta çalışmıyor idin, pazara geliyor ,5 mart öne çekme durumu.
avrupa yakadan gelecekler mecburen kullanacakları etap yenikapıdan feribot olup bursa feribot iskelesine gelmek avrupa yaka şanslı şu açıdan yenikapıdan feribota binen mudanyada iner 07.30 'da binmiş idik ve 09.00 'da mudanyada olduk ,mudanyadan, bursa çekirge 21 km 'dir giderkende 2 adet eğim vardır sert değildir.
isteyen ayarlar kendini ,gelecek olanlar barışa özelden cep telefonunu verebilir,avrupa yakaya çok kolay benden söylemesi ,42 km toplam, gelecekleri yerleri hesaba katacaklar yanlız.
@Kudret Kurtcebe Yol hiç sıkıntı değil.Sizlerle sürmek olduğu zaman mesele, hangi yaka pek dert değil ki benim için.Katılacağım elbet bir gün, mümkünse sizler için de.Sıkıntı şu; şu an bisikletim yok Sanırım bu büyük bir engel
avatardaki bisikleti ne yaptın sattınmı ?
yaş galba 16 senin .
kurallar var genç dostum
1- 18 yaş altını kabul etmiyorum
2- avrupa yakadan tek gelecen tabi
3- dönüşte tempo yapacağım bu tempoya ne kadar dayanıklısın bilemem
4- bu tur gezi amaçlı olmayacak, kısa mola ve tempo odaklı olacak
senin için en doğrusu şu olur avrupa yakadan yanında aynen bir adet partner ile gelmen dönüşte o partner ile dönmen
madem bisikletin yok
olduğu zaman yukardaki kurallar geçerli,ha 16 yaşında isende senin sorumluluğunu asla almam
aynen partnerin kim ise o alacak..
@Kudret Kurtcebe Yaş 16 olur mu Kudret abi Yaş 20 İngilizce öğretmeni olmama 1 sene kaldı şurada.Bisikleti sattım idareden kullandığım Supersix Evo var ancak yakınımın.O yüzden katılmıyorum tur vs şeylere onunla.
avatarda aynen çok genç gösteriyorsun, dediğim gibi kısa mola tempo olacak 21 km dönüşte
yanına bence partner ayarla,
tabi bisiklet temin et ,17 gün var ,