Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Scudo
IMG_1553.jpg

bu arada kerime haber salacam buradan özelden önde giden kerim buradan aşağı ineceğiz barış ve feribota geçeceğiz bura mudanya

IMG_1551.jpg

bisikletleri kilitleyeceğiz barış dönüşte,
bura feribotun araç kısmı ve yukarı çıkacağız burada durmak yasak ...

@atasoy
Rahat ol baskan
46 paunt kac tl arkadaslar farknda degiller yada açlik gormemisler :D ben o paraya bmw bislet toplarim ehehehe

@Kudret Kurtcebe
Vay yola çıkmışlar bile. Kaç kaldırato kaç kaç. Gerçi seside çıkmıyor akıllı adam çoktan bavulu toparlayıp yola çıkmıştır. Bu saatte muhannete minnet etme gel iki gün konaklayım.

27048.jpg

9886.jpg

barış orta kanaldan haber uçurdum ekipten gelenler olabilir eski takım elemanları ,,

@AtakanOzer

hay yaşaaaaaaaaaaaaaaa ,:harika::harika::harika::harika::harika:
atakan havaya bağlıyız bura artık demirbaş konu ,,

Gelen arkadaşlar ekmek ile beslenmez et yerler . Mide olmadığı için taşlık var . Yer yer ...:p

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@AtakanOzer

okulu aksatma atakan genede sen bilirsin..
saatlare bakacam pendikten pazar kaçta var yalovaya feribot
henüz kış tarife devam ediyor
08.15 olması lazım saat
08.00 de pendik feribotda toplanmaca olur

@atasoy

mükemmel bir fikir geleneksel hale getirmek...:harika::harika::harika::harika::harika::harika:

Tur dö morikaldato

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

kudret hocam oraya kadar gitmişken Uludağa çıkalım diye tuturmazsın inşallah

Raşit amcam yalnız değil, biz de yanındayız. Kudret abi harika organizasyon. Terminalde karşılar, çorbamızı içer, dönüş yolunda da eşlik eder, şeref duyarız. Takatiniz kalırsa hamam sefası da süper olur.

@atasoy

aynen değişti ..

@Özcan.

şöyle olacak tabi yalovadan geliş bursa dönüş daha kolay orayı biliyorum 21 km mudanya 2 adet eğim var ora kolay olacak işkembe içer isem aynen dönerim..

:komik::komik::komik::komik::komik:

Geri