Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
bu etabı GK dışından biri alır diyorum :)
froome,en iyi inen dediğiniz adam kadar iyi iniyor
egan bernal unutmayınız,her türlü atağa cevap verebilecek biri,üstüne thomas,poels bu adamlar etabın sonuna kadar götürecek kişiler
thomas baya iddialı,1 dk dan fazla avantajı var,üstüne itt performansı,geçen sene dahil pek yarışmadı çok taze,kariyeri için önemli bir nokta,sonuna kadar asılır bu adam (kaza mekanik olmazsa)taktiksel anlamda sky vazgeçmez kolay kolay thomas dan
tek sorun froome yorgunluk gösterip göstermeyeceği,yoksa bu kadroyla klasik froome performansıyla sky alır götürür

Scudo
herkese gunaydin , bugunku etap ile MStar'in da yukselisi baslayacaktir saniyorum. Inis kisminda da , benim de dusuncem , Valverde ve Nibali 'nin bir tik daha onde olacagidir.
Aksama yetisebiliriz umarim bu heyecana :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Şu anda Eurosport 1 de turun sembolik kadın yarışı olan ( geçmişte iki günlük yapılırdı, bu yıl tek güne çekmişler )" La Course by Le Tour de France " var.

Fransız kanalı L'equip'de de dağ bisikleti yarışı var şu an. Bu daha heyecanlı bence [emoji38].
Dipçe: Ama bitmiştir. Son 2-3 dönüşleri kalmıştı. Ben doktordayım da.

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@cazci

20-25 km kaçıp son 5 metrede gücü yetmedi valla. İsimlerini hatırlamıyorum ama ikisi de Hollanda'lı idi. Kazanan Scoot sporcusu oldu..

Son 1 km burada

(link)

yıllardır temmuz ayının en güzel ev etkinliği.keşke hiç bitmese!!!

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
GK dışında kazanan ala oldu,tahminim tuttu :)
gorigo uran kaybetti,o kadar tempolu gitmemelerine rağmen baya zaman kaybetti,GK iddiası kalmadı bana göre,bir nibali var gerisi tırt oda muamma nibali,sky a dayanamaz
bu dan martin ne yaptığını anlayan var mı ,enerjisi fazla geliyor galiba hahahahahah

Son 25 km'yi takip edebildim ancak , degerli ustadlar cok daha derin yorum ve analiz yapacaklardir muhakkak , Philippe'i yogun tebrik etmek lazim , ayrica Valverde , 3:10 fark var , genel klasmanda. Bakalim neler olacak ?

TDF izlerken biz [emoji12].
adf0b4367a766aee6c9aa6be1623b61f.jpg

Cemal Ç.

@Berke ŞahanCartoon Network çalışmıyor burada ya kulağımla mutlu o [emoji1].

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Berke Şahan
@QWEZXC
Denemeden anlayamazsın.En azından panache'ını gösterdi.
Movistar'ı tebrik etmek istiyorum.(!)Deneme ihtiyacı dahi duymadılar/duyamadılar.

Asıl tebrik sarı mayonun hakkını veren, sarı mayoyu onurlandıran Greg van Avermaet'a.Bir puncheur için Alpler'de çok iyi mücadele verdi.

DiTulevXkAA4Vew.jpg

Julian Alaphilippe'in kaçış grubuna girerek bir şeyler yapması bekleniyordu.Yaptı da;bravo.
DiUbw6EWkAAaW5b.jpg

Nibali bile kaçışa İon İzagirre'yi soktu.Peleton ile kaçış yaklaşamadığı için strateji işe yaramadı.
Bardet'in Axel Domont'tan sonra Alexis Vuillermoz gibi dağ domestiği daha abondone olunca Pierre Latour'dan sonra dağ domestiğini kalmayınca işi zaten zorlaştı.
Movistar, bundan sonraki etaplarda bir şey yapsa bari.

1019222660985782273

Bugünün zaman kaybedenleri (Referans noktamız önde gelen genel klasmancılar ve Geraint Thomas)
Bob Jungels +51 sn
Bauke Mollema +51 sn
İlnur Zakarin +51 sn
Rafal Majka +51 sn
Rigonerto Uran 2' 36 sn
tdw101243.jpg

@hamlet2006
Aynen. Alexander, Edvald, Cavendish, Kittel gibi isimlerde zaman sınırından 5 dk önce bitirmişler. Dediğin gibi tempo olsaydı hepsi tur dışında kaldırdı.

Sarı mayo :Greg van Avermaet
Yeşil mayo: Peter Sagan
Polca dot mayo:Julian Alaphilippe
Beyaz Mayo: Pierre Latour

DiUmuIkWAAApXrs.jpg

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bugünkü etaptan bir görüntü
Can sıkıcı derecede güçlü bir takım.Hemen hepsinin çok iyi rouleur özellikleri var ayrıca hepsi de ortalamanın üzerinde yokuş çıkabiliyor.Luke Rowe bile yokuş domestikliği yapabiliyor.
Ama yine de Froome Watt'ına bakıyor.:eek::ckskc:
DiUhqTbWAAEBBkg.jpg
Froome'un arkasındaki Geraint Thomas:Sanki lider:ssrtcbya:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Vincenzo Nibali;neden aatak yapmadığını kısaca şöyle anlatmış:
-İniş, atak yapmak için yeteri kadar teknik değildi
-Sky son iki yokuşta yüksek tempo yaptı.(Ne olmasını bekliyordu ki)
-Kafa rüzgarı vardı
-Atak yapmak için daha uygun fırsatlar bulabileceğini düşünmüşler
992896848_670.jpg

Geri