Bu sefer ciddi manada heves ettim (yarisanlari, puanlamayi, oyunlari falan ne kadar bilmesem de) sayin @MehmetAliB. ama gercekten bir kadersizlik bulunuyor bende. Dun ailecek havuza gitmistik gece oglan ateslendi. Bayragi cantaya koyup en az 15 km. pedal cevirip pavésli yol bulmayi dusunuyordum ama denk gelmedi . Kendi adima tum forumdan ozur diliyorum bayragimizi sallayamadigim icin :rolleyes:. InsAllah bir daha ki Paris-Roubaix'de gosteririm. Hem o arka sokagimdan geciyor sayilir .
güya yarışa renk getirsin diye koymuşlar,dağlarda savaşacak adam kalmadı
uran landa farkı yedi,porte pert oldu
dağlarda sky ikilisini + tt etabında yenemezler
super bir etap oldu bence , hem yasananlar hem de kazanan icin cok onemli olmasi acisindan. Umarim , kaza geciren bisikletcilerde onemli bir sorun yoktur, tek dilegim bu.
Sali gunu ALP ler basliyor ve esas eglence de basliyor
@MehmetAliB.
Hoşgeldin Dege. Hep belki kazanır ümidiyle düşünüp favorilerin içine koyardım, sonunda ipi göğüsledi. Yaşadığı korkunç kazadan sonra bir türlü eski haline dönememişti. Yıllar önce zirvesini yaşadığı Roubaix galibiyetinden sonra geri dönüş yine bir Rube galibiyetiyle hemde.
Düşmeyen kaldı mı bilmiyorum. Bahtsız bedevi ödülünü adamım Romain Bardet'e veriyorum.
Bir adam 5. kez bisiklet değiştirir mi ya
Jürinin diskalifiye kararına hitaben Greipel:
"Jürinin kararına daha da diyecek bulamıyorum, sprintini atarken bir çizgi tutarsın- Ensemde gözlerim yok ve kimse tarafından yoldan çıkarılmama da izin vermem. Jürinin etap zaferini çalması kabul edilemez" diye tweet paylaşmış.
Benimle aynı fikirde olan bisiklet dostlarımız da bu tip omuz omuza vuruşların her çekişmeli sprintte olağan olduğunu savunuyor. Hatta yine Cavendish' e laf çarpalım; böyle bir diskalifiye olayı olacaksa sprintte kol-omuz vurmanın üstadı düşen adam Cavendish'tir.
Greipel yeni açıklamalarda bulundu: "Jüri bunun için bisikletçileri diskalifiye etmeye başlayacaksa etabın son 50 km'sini izleseler Paris' e kadar elenmeden gidecek adam kalmaz."
twitterda frontset adında bir sayfa var. takip etmenizi öneririm. tur ile ilgili çok da güze fotoğraflar ve yazılar var. suan müsait olmadıgımdan ben ekleyemiyorum.
Patron arkadan geliyor.
Turun savaşçı ruhlu sporcusu Lawson Craddock'a paveli yollar bile vız geldi.
Lawson Craddock ,Lanterne Rouge olma yolunda.
Aranberg Ormanlarının olmadığı bir yol; cehenneme açılamaz.Maden şaftını görmeden Roubaix'de olduğumuzu anlayamayız.
Sadece düşüp kalkmaların olduğu ,gerçek bir Paris Roubaix havası veremeyen dünkü kaotik etaptan sonra genel klasmancıların birbirine göre durumu: