İşlerin karıştığı Movistar'daki Kintana ne yapacak? En baştaki soru tekrar ediyor aslında. Movistar'da lider kim olacak? Belki ne olursa olsun planlar onun için işlemeye devam edecek, belki de B planı çoktan devreye girdi bile.
Romain Bardet'in takımı Ag2r La Mondiale bugün takım zamana karşıda beklendiği gibi kötüydü. Aynı zamanda kendisinin de zaman karşısının kötü olduğunu düşündüğümüzde Bardet ile Kintana'nın kaderleri bir dağda kesişecek gibi duruyor bence. Her ikisi de bu dağı çok iyi biliyorlar. Alpe d'Huez son yılların en epik tırmanışına sahne olacak bu sene. Bu sene Alpe d'Huez bir başka olacak.

............................
Bugünün mini özeti yayınlanmış. BMC takımımızdan Stefan Küng'e teşekkürlerimizle sunarız:
...........................
Yarın yine dümdüz bir sprint etabı var. 10. etaba kadar bol bol sprint savaşı. Ondan sonra TDF dağlarla çevrili zor bir döneme geçiş yapacak.
Günün favorileri için daha önce bahsettim sprinterleri aynen yazarım. Gün geçtikçe formda olanlar belli olmaya başladı. Her geçen gün daha da kesinleşecek zaten. Fernando Gaviria kurt sürüsünün avantajına devam eder. Kittel'in takımına alışamadığı, Cavendish'in eski halini kazanamadığı belli oldu. Cav gayet iyi gidiyor. Birinci gün 36. olmuştu, ikinci gün 35. oldu. Böyle böyle adım adım kazanmaya yaklaşıyor

İsim vermek gerekirse
***Gaviria, Sagan, Demare, Matthews
**Kittel, Greipel, Cavendish, Colbrelli, eski yıllardaki gücünü bulmasını istediğim Degenkolb