Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
Bilmeyenler yüksek ihtimal "paket taşı" denen taşlar gibi düşünebilir. Emin olun öyle değil ama [emoji38]. Bu terimlerden falan çok anlamıyorum ama çekecekleri acıyı tahmin edebiliyorum [emoji16]. Sıkıldık iyilikten yaşasın kötülük [emoji23].

Cemal Ç.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@CmlCLK
Gidona falan şok emici birşeyler, ne bileyim gidon boğazına kilitlemeli 10 milimetrelik amortisör fakan koysalar daha iyi olmaz mı? Tabi yasak değilse.:ckskc:

Rube yarışı saat kaçta başlayacak bilgisi olan var mi ?

@hamlet2006Gerçekten kaçta başlıyor bu yarış? Ona göre geçiş yollarından birine gitmeyi düşünüyorum da şu an oğlana bakmam gerekiyor. Hasta oldu da hanım çıkarmıyor evden. "Niye evlendim ben yav" diye bazen sorgulatıyor [emoji16].

Cemal Ç.

Başlamış bile sanırım. Cambrai'ye ne zaman ulaşırlar acaba [emoji849]. Dağ bisikleti ile iki buçuk saatte falan Arras'a giriyordum ben.

Cemal Ç.

• Beğen
Aslında TeVe'den izlemek de iyi [emoji38].
6f68ed712ff79889131a8594405e346e.jpg

Cemal Ç.

• İnanılmaz
@CmlCLK Troisvilles 'ten geçmeyecek ama Troisvilles'e en yakın pave sektör neresi ise oraya gidebilirsin.Depart Reel şimdi veriliyor.

@hamlet2006Biliyorum, baktım güzergahlarına. Cambrai adında ufak bir şehir var. Oraya kadar gelip Valenciennes taraflarına yönelip 5 km. falan sonra Roubaix taraflarına dönecekler. Benim daha öncesinde çokça geçtiğim yollardan geçecekler. Ama çok sıcak bugün yav [emoji16].

Cemal Ç.

• İnanılmaz
Richie Porte, şanssızlığın vücut bulmuş hali.Bu kadar formdayken yine yarış dışı kaldı.:(:(:(

Geriye Tejan Van Garderen kaldı.O ise tam bir bela çekerdir.

@hamlet2006

• Beğen
@hamlet2006
Köprücük kemiği kırılmış :eek:

• İnanılmaz
Benim gitme planları yine hayal kaldı. Adamlar şimdiden Oisly'de. Bir saate yakın sürüyor gideceğim yer. Ama TV'den daha güzel izleniyor [emoji57]. Böyle kandıralım değil mi sayın @hamlet2006 [emoji1]?

Cemal Ç.

• Hahaha
@hamlet2006Buyurun misafirim olun. Beraber izleriz. Yengeyi ve çocukları da alın gelin gezinir bizimkilerle [emoji38].

Cemal Ç.

@CmlCLK
Eyvallah saolasın hemşehrim.Söylemen bile yeter.Kolundan çeke çeke seni yarışa götüreceğim.Bana başka yol bırakmadın.:D

Hayırlısı olsun ilkine girdiler bu arada.

Cemal Ç.

Bardet mekanik sorun yaşadı.1 dakika geride.Çeken kişi sadece Silvan Dilier.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
sky şampiyon diyebilirim,tek zorlayan porte olurdu o da pert oldu
bu sene pelaton acayip sakar,daha ilk haftadan gk sıralamasına kökten değiştirdi

Mini Rube fena dağıttı TDF'yi. Niki Terpstra'da düştü. Galiba yarıştan koptu. Bardet üçüncü bisikletten sonra hala devam ediyor

@CmlCLK Ya ben de diyordum bu sefer Cemal bayrağı kapar gider yarışa, TV'den bize gösterir:D

Bardet 4. kez bisikletinde sorun yaşıyor:booo: Bu sefer öne yetişir mi bilmem

GVA atak yaptı!!!
Gilbert atağı!!!
Sagan bırakmadı
İyi valla klasik izler gibi oldu yarış:)

Geri