Scudo Sports

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
Geldik 12.etaba...Tırmanış ve inişleri zorlu bir profile sahip bu etapta "sarı mayo" için nasıl stratejiler yarışacak göreceğiz.Peletonda saklanıp kendini yormayanların sahneye çıkmasını umalım...
PROFIL (17).png
Tırmanış ve inişler:
PROFILCOLSCOTES_1 (5).png

Yayın :12:00-18:00 arası olacak.Kaza-belasız bir etap olsun...

• Beğen
Tepkiler: H.T
Scudo
Etap çok kısa bu yüzden çok patlayıcı bir etap olacaktır. Yüksek hızda,bol ataklı bir etap olması muhtemel. İzleyip,göreceğiz ama bu etapta Froome'a bir GK'cının tek başına fark yaratması zor. Toplu bir şekilde kaçış yapılmalı. Contador 2016 Vuelta'da böyle kısa bir etapta Froome'dan 2.30-3 dakika kadar zaman çalmıştı.

Bu mesaj bir sonraki etap içindir,bir karışıklık olmuş :)

James Bond - Tomorrow Never Dies'daki o meşhur uçak pistindeki finişi izlemeye can atıyorum :)

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    152,7 KB · Okunma: 28
bugün en azından son yokuş kısa ve sert olduğu için gc tayfasından atak bekliyorum. Küçük farklar yakalanabilir ama aru ve bardet için çok önemli olacaktır.

Kittel i kariyerinde ilk defa mı kaçış grubunda izliyoruz şaşkınlık içindeyim ! Adam geçen yılki bitirdiği puanı bu sene daha 10.etap sonunda ulaştı ve açık ara farkla da önde izzeti nefsine bağdaş kurayım senin ben emi neyin peşindesin halen :)

An itibariyle ara sprint kapısını almış olmasına rağmen yokuş tırmanışında halen kaçış grubunun içinde görüyorum haspamı :)

15:07 itibariyle finişe son 86 km ve kittel halen kaçış grubunda biraz sonra asıl en baba yokuş tırmanışında göreceğiz bay yeşili :)

15:18 itibariyle kittel 900 metredeyken kaçış grubunun az gerisinde gördüm

Contador'un küçücük bir atağı bile 2 Sky domestiğinin geri düşmesine sebep oldu. Aslında yapılması gereken tam olarak bu. Froom'un domestiklerini döküp yarışı heyecanlı hale getirmek. Yoksa Sky'ın optimal watt çevirmesine izin verirseniz Sky'a karşı şansınızı yitiriyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Tüfekci
oouuwww Froome kenara çıktı gerilerde kaldı ! ! !

• Beğen
Tepkiler: ak.if
@H.T
Bütün hesaplar değişti ama gene aru froome in yanındaydı ya ne diim ben bu şabana :)

• Beğen
@akifovsky etabi quintana alir gibime geliyor

• Beğen
@H.T
Froome toparlar gibi durumu düzeltti landa onu anne şevkati ile korudu taşımaya başladı tam bi karambol Froome seviyor bu karambollerde aradan fırlamayı :)

• Beğen
Haha quintana alir dedim adam kenara cekildi. Yok artik etap bile alamadan bitirir bu adam ben umidi kestim.

• Beğen
yok artık bennet ?

şaban aru yalancı atağına başladı

froome atağını yapamadı

BARDET :)

şaban sarı mayoyu kaptı ya la :s

Harikasin aru helal olsun

Froomda bu kadar domestik olmasa cok rahat denebilir ki yarisi aru veya bardet alir.

• Beğen
@H.T

Arunun froome gibi domestiği var yetmez mi ona :) son 10 km onun rüzgar perdesinden faydalandı resmen

• Beğen
Geri