alakası bile yok, hareketi gövde hareketi olarak bütün almazsak tamam adam yerle bir olduktan sonra dirsek açıyor diyebiliriz.
ama sagan cavendish'i yere serecek şekilde vücudunu sağa çıkarınca, doğal olarak dengesini korumak için dirseğini açıyor.
Bana bir değil bir kaç dirsek hareketi var gibi geldi görüntülerden, isteyerek veya değil, yani refleks bile olabilir ama arka arkaya iki itme hareketi var sanki görüntülerde.
@hashus1099 tüm dünya izlerken alenen dirsek atacak kadar çılgın değildir diye düşünüyorum.. oradaki tek sıkıntı ikisinin aynı anda aynı yöne hareketlenmesi!!!
@Türka¥
bütün dünyanın gözü önünde yapacak kadar çılgın olabileceğine dair örnek verdim, eski defterleri açarsak cavendish ağır basar. amacım bu değil. "sagan yapmaz" algısının çok da doğru olmadığını düşünüyorum.
@further178
yeşil mayo klasmanında 80 puan yemiş bildiğim kadarıyla.
Arkadaşlar 3 euro karşılığında eurosporta aylık abone olup android telefondan izlemek istiyorum ancak ödeme ekranında bilgilerimi her girişimden sonra sistem ödemeyi kabul etmiyor ve işlemi iptal ediyor. Bunun için yardim ekibine bir mail attım ama onlar dönene kadar aranızda benzer bir sorunla karşılaşmış olan varsa yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca andoridde sağlıklı şekilde izleyebiliyor musunuz?