Scudo Sports

Tour de France 2016

Yaşadığım kırsalda bağlantı hızı iyi değil, netten izleyemiyorum. Geçen sefer giro d'italia izlerken verem etti beni bağlantı hızı. Bu sefer digitürk tv üyeliği alacam. ohh mis gibi :)

Scudo
@Erdem C. 2 senedir kullanıyorum dil seçeneği var türkçe izleyebiliyorsunuz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Kaza olmazsa
1 . Froomey
2. Nibali
3. Quintana
4. Daniel martin
5. Aru

Contador turun ortalarında fark yer bunalıma girer ağlayarak turu bırakır

@AtamIslam
Ya yaşınızı yanlış yazmışsınız ya da 3-5 yaşından beri bu yarışları takip ediyorsunuz. Bravo doğrusu.

@Kerim A. bir bilgi daha öğrenebilirmiyim. yayın gündüz fakat ben aksam 9 dan sonra izleme fırsatı bulabilirim internet üzeinden o günki geçmiş yayını izleyebiliyormuyum.

@Erdem C. Maalesef digitürk dışında yayını geri almayı sağlayan düzgün bir platform yok dijitürk play de de eurosport yok ne alakaysa, akşam belli saatlerde tekrarlarını veriyorlar her gün onları takip edebilirsin bende genellikle öyle yapıyorum.

@AtamIslam

Bu özgüven patlaması ne Allah aşkına ? Contador'a demediğinizi bırakmadınız,adamın kariyeri,atakları,hırsı buradaki herkesi 2'ye katlar,5'e böler. Bu arada Dan Martin'de Mont Ventoux'yu çıkar zaten eminim :harika:

Dauphine değil bu,3 haftalık iki zamana karşısı olan bir yarış. Size üslubunuzu daha alçaltmanızı öneriyorum.

Gönlümden geçen Contador :)...Fakat genel değerlendirme yapacak olursam sıralamam;
1- Quintana
2- Froome
3/4- Contador / Richie Port

Şeklinde olur..

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@Kerim A.
ben digiturkplay'den izliyorum eurosport'u, bir yanlışınız olmasın?

@AtamIslam
Ben herkesin girdiği bilgiler doğrudur diye düşünüyorum. Burası chat sitesi değil ki. O zaman hepimiz yalan bilgiler yazalım. Kimse okuduğuna inanmasın ne anlamı kaldı.

Digitürk üyeliği olanlar telefonuna play storeden Dilediğin Yerde programını indirip aktif üyeliğinin bulunduğu kanalları buradan da izleyebilir...İş yerinde de olsam herhangi başka bir yerde de olsam hiçbir yarışı kaçırmadan izlemekteyim :D...Tabiki internet şart...

@hashus1099
Dijitürkü evde kullanmıyorum sadece play üyeliğim var sanırım ondan kaynaklı ama yinede saçma play paketlerin hiçbirinde eurosport yoktu.

@Emir O. ;
Bulunduğum yerde wi-fi var ise tabiki yararlanıyorum, yok ise kendi internet paketimi kullanıyorum...Her ikisinde de herhangi bir kasma veya donma durumu söz konusu olmuyor...İster HD ister düşük seviye görüntü kalitesini siz kendiniz belirliyorsunuz...Her iki seçenekte mevcut...

• Beğen
Tepkiler: Emir O.
Merhaba,

Fransa Turu bu Cumartesi başlıyor. TdF 2016 şampiyonunu doğru tahmin edenler arasından yapacağımız çekilişle Sora Tekstil'den Velocity216 forması hediye edeceğiz.

Detaylar çok yakında (link) ve (link) hesaplarımızda...

Ayrıca TdF 2016 tüm etaplar ve daha fazlası için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz:
(link)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/94e30fd5dea3ad5d8f45a8724d6686b6.jpg

Takım tanıtımları canlı yayında başladı,zamanı olan kaçırmasın..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
John Degenkolb ile yapılan söyleyişiyi mutlaka dinlemelisiniz...Geçirdiği kazadan sonraki depresif halini ve hayata eşi sayesinde nasıl bağlandığnı anlatıyor...Kırık işaret parmağı nedeniyle yarışlarda yaşadığı zorluktan ve geçirdiği operasyondan bahsederken insanın içi bir acayip oluyor...Sonuç hersey bisiklet sevgisi ve kendini tekrardan ispatlama çabası...Yolun açık olsun Mr.Uçan Bıyık...

Geri