Scudo Sports

Tour de France 2016

Katusha Canyon'u BMC Team Bisiklet modelleri harika.

Scudo
@Mrttkgz Emin değilim ama bu yada gelecek yıl Eurosport yada France TV yarışın tüm etaplarını ve tamamını verilecek şekilde bir planlama yapıldığı söylenmişti.

klasik bir soruda ben sorayım o zaman:eek:ops:
işyerinde veya yolda nasıl izleriz en verimli,daha önce sadece official sitesinde canlı anlatım şeklinde takılmıştım.
4,5 G miz de var artık
tavsiyeleri alalım...

• Beğen
Tepkiler: Erdem C.
selam
eurosport sıtesınden 1 aylık uyelık satın aldıgımda gunduz yayınlanan turkce yayını aksam şirketten geldiğimde ızleyebılıyormuyum istediğim saatte.

@gokhanaltinellliler

Ülke bazında katılım yok zaten.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yayın eurosport ve alman zdf de var şu an ; hotbird uydusunda

steephill.tv sitesinde gerekli bilgiler sık sık güncelleniyor

Arkadaşlar torkuseker neden katılamıyor şartı nedir çok merak ediyorum:(

Torku şeker pro seviyede çok aşağılarda yer alan bir takım. Wildcard davetiyesi alacak seviyede değil henüz.

@zlatan_1903
torku pro teami bile kapattı diye biliyorum,hatta eski genel menajerleri şimdi I am cycling menajeri galiba.
Cyclist yakın sayılarından birinde haberi vardı torkunun...

Torku şeker'in ne yaptığı belli değil zaten. Küçülmeye gidiyorlar. Basketbol şubesini de kapattılar geçen hafta. Bütün parayı futbola yatıracaklar belli. Bu sene avrupa kupasına katılıyorlar

• Beğen
Tepkiler: hcikler
Kadrolarda yavaş yavaş açıklanıyor

(link)

Kadrolar açıklandı. Nibali de fransa turunda.

(link)

İlk defa contador konusunda bu kadar umutsuzum

• Beğen
Team Sky kadrosunu görünce bir NBA takımı ile Avrupa takımlarının maçı varmış gibi geliyor...:naslyany:

• Beğen
Tepkiler: AtamIslam
Yapmayın yahu, bence movistar kadrosu gayet saglam. Form.durumlarini bilmiyorum ama muhtemelen kadro avrupali olmadigi icin siz pek duymadınız adamlari. Bence sky ile yakınlar, sky kadar olmasa da daglik etaplarda işe yarayacaklardir. Sadece landa'nin hastalanip giroyu bırakması tur icin avantaj oldu, adam bayagi fresh gelecek, geraint thomas da var, maşallah sky sağlam ona laf yok.
Ayrica contadorun da iki tane saglam domestigi var. Ikisi de kendi ülkelerindeki yarışları gecen hafta kazandı. Yani durum ümitsiz değil.

• Beğen
Bence sky fazla buyuk imaji veriyor. Tabir-i caizse real madrid gibiler. Movistar bence sky kalibresinde bi takim. Quintana'nin daglik etaplarda froome'dan hizli oldugu su götürmez bir gercek. valverde, anacona öyle thomas ve henao dan aşağı adamlar değiller. Movistar taktigi nasil uygulayacak ona bağlı hersey. movistar Eğimlere quintanayi froome ile getirirse, froome'un işi öyle kağıt üzerindeki gibi olmicak :)

• Beğen
Bence Valverde'nin Quintana'yı ne kadar lider olarak göreceği de yarışın gidişatı konusunda etkili olacaktır.

• Beğen
Geri