Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

5. Etap işte nelere kadir olduğunu gördük. Demedim mi deme demedim mi ? Sky da hiç bu tarz yollar için bisiklet yok muydu , 27 mn lik lastik yok muydu kimse anlatmadı mı bunlara hiç mi bu yolda antrenman yapması Sky takımı . Üzücü bir durum keşke olmasa iyiydi ama bu etap varsa herşeyi düşünmek gerek sanki bir paris roubaix yarışı gibi. Daha yoldayim eve yetisemedim arada özet geçersek arkadaşlar sevinirim.

Scudo
https://pbs.twimg.com/media/BsG9YzwCUAAHGGF.png

@Hasan SAYLIK

çok özür dilerim de yarışı başından beri izledin mi
froomenin idman yaparken ki görüntülerini gösterdi kaldı ki froome bu etabı tek baştan sonra geçen kişimiş
hem froomeyi yıkan bu etap değil ki.. dün bileğine aldığı kaza...

@Hasan SAYLIK

çok özür dilerim de yarışı başından beri izledin mi
froomenin idman yaparken ki görüntülerini gösterdi kaldı ki froome bu etabı tek baştan sonra geçen kişimiş
hem froomeyi yıkan bu etap değil ki.. dün bileğine aldığı kaza...

@Ali Demir

Yürümekte zorlanıyordu en son. Yalpalayarak küçük adımlrla yürüyordu. Sağ kolunu da hareket ettirmemeye çalışıyordu.

Hayatımda bilinçli bir şekilde seyredeceğim ilk TDF olacaktı ama Cavendish de gitti Froome da. Tur kaldı Kittel'le Contador'a. Pek zevki kalmadı turun rekabet anlamında.

Bisiklet hakimiyeti yeteneginin one ciktigi bir etap izlemek cok keyifli. Contador geride kaldi, Nibali turu kazanacaksa su an atak yapmanin tam sirasi. Nibali, talansky ve van den broeck on grupta, haydi beraber calismaya devam...
Vanmarcke etap icin cok istekli, kil payi kacirdigi bahar klasiklerinden son bu istah cok normal, umarim kazanir.
Derken nibali dustu ama biseyi yok sanirim.

@Serkan.ÇABAŞ

bileği sakattı fakat ıslak zeminde ayakta kalması gerekiyodu. maalesef yapamadı. wiggins'e gelince... yerine koymaya çalıştıkları xabier zandio'dan daha iyi bisikletçi olduğu kesin. froome istemedi diye almadılar kadroya ve bedelini bugün çok ağır ödediler. strateji hatası oldu. ben de sky destekçisiyim ama bu sefer güldürmedi sky.

@Ahmet O

wiggo kesinlikle olmalıydı bende bunu diyorum..
tek elle bisiklet kullanmanın sıkıntısını yaşadı froome dün zaten gideceği belli idi de işte üzücü tırnamışlar ne zevkli olacaktı oysaki contador formda iken

@Ahmet O

Ahmet Sky'dan ziyade Wiggo destekçisi gibisin :)

@Özgür R

yok yok :) iki şampiyonun da yeri ayrı bende. sky'ı da çok severim. fakat bazen göz göre göre yapılan yanlış böyle sonuçlanıyor. iki şampiyonla yarışabilecek kadro genişliği varken bir taraftar olarak bunu yaşamak kötü oldu.

Nibali gercek bir klasikci gibi kullaniyor. Ayakta duramayan citkirildim genel klasman favorilerindense bu adam hakediyor turu. Talansky ile van den broeck kazadan sonra geride kalmislar. Onde sadece Nibali kaldi genel klasmana oynayan. OPQS'in klasikcileri de nibaliye bayagi yardim ediyor.

@Ahmet O

doğru diyosun espri yapıyorum ben :)

Wiggo olmalıydı..Bu etap için demiyorum ama en azından düz yerlerde çekerdi Froome'u..

wiggonun ölüsü burada olmalıydı : )
richi porte kaldık artık bakalım nibalı çok akıllılık yaptı Cancellara ya takılarak

wiggonun ölüsü burada olmalıydı : )
richi porte kaldık artık bakalım nibalı çok akıllılık yaptı Cancellara ya takılarak

Mark renshaw da on grupta kalabilmis, OPQS formasini giymek yetiyo heralde klasiklerde iyi olmak icin. bakalim ilk atak cancellara'dan mi varmarcke'dan mi gelecek?

Nibali kendi istemeden farkı acayip açmış durumda. Nibali-Contador farkı 1:53

bu yarışın en mantıklı şeyi Cancellara ya takılmaktı bunu bir tek nibalı yapabildi

@Serkan.ÇABAŞ

Cancellara hic one gecmedi, astana kendi olusturdu kopmayi. farkin acilmasinin en buyuk sebebi de westra, her seyini koyuyor nibali icin.

British eurosportta yas var resmen froome yaris disi kaldi diye. Mis gib etap oluyo, adam uyuyarak anlatiyor.

çok düşenleri gördüm zemin arnavut kaldırım yerler ıslak iş zor ..contador önlerde.cancellara geride kaldı

lars boom götürüyor işi.

bayağı fark attı arkaya bakıyor kimse yok
cancellara 5 'inci,,
lars boom lider.

lars boom kazandı acı çeke çeke kazanmak bu olsa gerek contador nerelerdesin !!

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
fransa turunu yönetenler herhalde bu etabı koyduklarına pişman olmuştur
resmen bir şey olmazsa yarış bitti

yeşil mayo gitti sarı gitti artık benekliyi takip ederiz

Geri