Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

düşen düşene froome yine düştü kittel'de düştü :)

Scudo
Froome yine düştü . İki oldu bakalım bu etapta

Ekleme: Ahanda Hat-Trick yaptı Froome

2. Ekleme: Chris Froome Abandone. Geçmiş olsun. Çekildi yarıştan...

Arkadaşlar,

Yarışı nereden izliyorsunuz acaba ? Tv 'de hangi platformda yayınlanıyor ? Geçen sene D-Smarttaydı

evet froome düştü ve bu sefer kesin bıraktı yazık oldu adama

@Tolga Atasagun

eurosport'tan

dediğim oldu team sky bir kere düştü bir daha o bisikletçisinden hayır gelmiyor...
ama roche ye yüklenecek şimdi

froome bıraktı :( dün benim dediğim oldu. wiggins'in ahı tuttu. kesinlikle ve kesinlikle yapmaması gereken bi ego gösterip wiggins'in takıma alınmasını istemedi. şimdi wiggo'yu kadroya almayan takım menajeri ne düşünüyordur acaba

@Melih Çolak

Hocam hangi platform 'da bildigim kadarıyla D-Smartta yok ?

@Tolga Atasagun

(link)

15 TL aylık abonelik ücreti ödeyerek internetten izlenebiliyor.

olmadı ki şimdi? ne kadar froomeu sevmesem de, tura heyecan katan bir adamdı. contador ve froomeun dağlık etaplardaki kapışmalarını zevkle izliyecektim. hiç olmadı gerçekten..

sakatlandı mı arkadaşlar? insan düştü diye yarışı bırakmaz heralde... çok büyük bir yarası olması gerekiyor, aksi takdirde savaşcı olmalı froome.

@Ali Demir

yürümekte zorlanıyordu ve sağ kolu da kötü gibiydi devam edecek durumda olsa bırakmazdı diye düşünüyorum çünkü bu adamlar bütün sene bunun için çalıştılar..

@Özgür R

tivibu da sorun yok bugün : )

@Özgür R

bence bilekte çatlak vardı açıklamadılar
sonra sağ omuzda sorun vardı kolunu açamıyordu köprücük gitti gibi geliyor bana

diye diye düşürdün adamı :D

seninde sorumluluğun var Serkan alacağın olsun :)

Bir Contador severi olarak Froome'un 3 kez düşmesi çok trajikomik :)

daha nisan ayında neredeyse bu etapta 7. olmuş wiggo evde instagramdan fotoğraf paylaşıyor. froome ıslak zeminde ayakta duramadığı için arabada yarışı bırakıyor. sky bu sene çok kötü kadro seçiminde bulundu. contador nibali'nin 30 saniye gerisinde. çorba gibi bi TdF izliyoruz. bundan sonra nibali-contador çekişmesi izleriz gibi.

@Özgür R

twitterda yazdım
şuan kain ilan edildim : )
aşırı fanatik team skylıyım takip ettiğim kadarı ile hep böyle sonuç yaşandı adamlar çok robatik olduklarından bir kere yara aldımı hayretmyiorlar insan olduklarını hemen hatırlayı verip toparlıyamıyorlar

@Ahmet O

wiggonun bu parirubede 7cı olması at yarışında eşşek atın birinci olması gibi birşey di
büyük supriz ki o yarışta o grupta kalmasa idi yine şansı olmazdı ilk 10da olması

Geri