Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

Scudo
tivibu web den izleyip farklı yerde oturum açılıyo hatası alıp benim gibi pc yi kırmak isteyen var mı :)

nasıl çözücez bu işi anlamadım..tivibu nun çözüm için bana dönmesini beklersem Vuelta'ya anca yetişirim..

5 dk da bir kapanıyor yayın..

froome bu sene fazla ego savaşı verdi ve bu yüzden kaybediyor. wiggo bu yarışta kesinlikle olması gereken bi isimdi. ama froome'un ben onu istemiyorum tavrı yüzünden iyi kondüsonda olmasına rağmen wiggo yok. froome belki daha yetenekli bir atlet olabilir ancak wiggins daha stabil bi yarışçı. richie porte de formda değil. bu sene sky yalan olur bu kadroyla.

Kittel yine aldı tekerlek farkı ile spiker costuuu :)

kristoff çok ağır kaldı biraz daha hızlı olsaydı alıcaktı :)

Çok güzel finiş oldu. Yarış bittiğinde kendimi koltuğun kenarına tırnakları geçirmiş halde buldum..

Efsane bir finish oldu

http://i.imgur.com/pGXwVp4.jpg

http://i.imgur.com/nps9Ah1.jpg

@Latif Ç.

[video]http://video.tr.eurosport.com/bisiklet/fransa-bisiklet-turu/2014/nefesleri-kesen-son_vid334767/video.shtml[/video]

@Ahmet O

ben böyle yorumları gördüm mü kabullenemiyorum..
daha ne etabı gördükte bu kadro ile olmaz diyorum portenin form düzeyini bu yarışta formda değil diyoruz
team sky tüm tempolara ayak uydururken tinkofun yarısı yorgun girodan gelmiş onlar mı formda ve iyi takım yoksa ?

https://pbs.twimg.com/media/BsCcgchCcAE3aqC.jpg

team sky cepesinden hala açıklama var mı yok mu göremedim ama
bu bileklik takıldı ise yarın ki etabı çıkartamaz froome o yollara dayanmaz o bilek
ve şöye şu yaralara bakınca yeni formasının gazabına da uğramış biraz froome bu kadar ince ve delikli kumak direk düşünce daha fazla yaralara sebep olmuş
belki normal forma kalılığı olsa idi bu kadar yırtılmaya bilirdi

Sky takım olarak Saxo'dan 2-3 gömlek üstte. Bu çok açık..Sadece Wiggo yerine en son aldıkları 35 lik Pate geride kalıyo sanırım bir tek.

Porte belki geçen seneki gücünde olmayabilir ama toplamda bakıldığında ne olursa olsun Sky Saxo'dan iyi takım..

Önemli olan burda Contador'un bu sene ki formu gecen seneye göre çok çok iyi ve Froome hem Dauphine'de hem bugünkü kazalardan ne derece etkilenecek dağlık etaplara kadar toparlanabilecek mi..

Ayrıca yarın da Serkan'ın dediği gibi çok kritik Froome açısından. Hava da yağmurlu olacak sanırım. Sky'ın işi zor yarın.. Bakalım neler olacak..

Ben de froome nin forma gazabına ugradığını söyleyebilirim. Düştügü kısımı yakından görmedim ama helikopterden parlak asfalt gibi gordüm o hızda o kadar zarar alması bence formaya baglı. Diz için yapacak bi şey yok tabi.

Büyük gün yarın, tarihte başka örneği var mi bilmiyorum ama efsane bir etap olacak. Sprint, yokuş geçmişte hepsini izledik ama arnavut taşı yoldan hiç etap izlemedik. Bisikletler değişecek, lastikler değişecek, ana grup falan dağılacak. İzlemeden olmaz bu etabı. Sadece bu etap için uydu alıcımı da tatile götürüyorum

@Hasan SAYLIK

Aynen hocam,eurosport aboneliği alıp işi garantiledim ben :D

Cancellara yarın ki etabın çok zor olacağını havanın yağmurlu olması durumunda herşeyin karışabileceğini söylemiş.Kendisinin bu tarz parkurlarda uzman olmasına rağmen yağmurlu bir havada bunun pek önemi kalmadığını belirtmiş.Ayrıca pelotonda bu parkur ve yağmurda nasıl hızlı gidebileceğini bilen 10-15 kişi olduğunu fakat şu an Tour'da olduklarını Roubaix'de yarışmadıklarını ve aylardan da nisan olmadığını söylemiş.

Quintana Vuelta'ya takımın 2 liderle gitme kararını kabul ettiğini Valverde ile birbirlerine destek olacaklarını ve orada yarış içinde duruma göre kim güçlü kalırsa diğerinin de ona destek olacağını söylemiş.

Kittel her zaman Kristoff'un ne kadar tehlikeli biri olduğunu bildiklerini ve bunu bugün Kristoff'un gösterdiğini söylemiş.Ayrıca bu yarışın kendilerinin yenilmez olmadığını gösterdiğini kendi taktik ve yarışlarına konsantre olmak zorunda olduklarını belirtmiş.

Tour doktoru Froome'da herhangi bir çatlak veya kırık görmediklerini ama tam olarak da ne durumda olduğunu bilmediklerini söylemiş.Tam sonuç için bekleyeceklerini çünkü bileğin hassas bir yer olduğunu ve bazen hiçbir şey göremeyebileceklerini belirtmiş.Yarın ki parke taşlı etabın belirleyici olacağını eğer yarış esnasında Froome ağrı hissederse tekrar yeni test yapacaklarından bahsetmiş. Froome'un bileğinde az da olsa ağrı bulunduğunu ama yarın ki etaptan sonra daha net konuşabileceklerini Froome'un sakin şekilde yarını beklediğini aktarmış...

Geri