Scudo Sports

Tour De France 2011

@Niyazi ALTUN

STAGE CLIMBER STANDING
Col Agnel (2 744 m) (107.0 Km)

* 1.IGLINSKIY M.
AST
20 Pts
* 2.HOOGERLAND J.
VCD
16 Pts
* 3.DEVENYNS D.
QST
12 Pts
* 4.MONFORT M.
LEO
8 Pts
* 5.URTASUN PEREZ P.
EUS
4 Pts
* 6.SILIN E.
KAT
2 Pts

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
Scudo
Leopard ile SaxoBank farklı taktik uyguluyorlar . Leopard , ön gruba 2 adam çıkarmış . Maxim Monfort ve Joos Posthuma . İlerleyen zamanlarda bu adamlar geri kalıp , Schlecklere yardım edecekler . SaxoBank'ta ise domestikler Contador'la beraber gidiyorlar .

Geçen Cumartesi de Linus Gerdemann ve Jens Voigt ile bu taktiği yapan Leopard Trek , zaman kaybına uğramıştı . Bakalım kim karlı çıkacak ? Aynı şekilde BMC ve Euskaltel takımlarından da ikişer sporcu önlerde yer alıyor. Çok uygulanan bir taktik . Sonucu merakla bekliyorum !

Gençler klasmanında iddialı olan Arnold Jeanneson(FdJ) , Team Sky tarafından kontrol ediliyor . Sky'dan Rigoberto Uran , gençlerde lider

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Movistar takımından Kosta Rikalı Andrey Amador ise 11 gündür burkulmuş -sakat bilekle yarışıyor . Doktor bile bu duruma hayret ediyorlar. Normalde 10-15 gün dinlenmesi gerekiyor

(link)

Frank Schleck çok sinirli . Kendini çeken kameraya sinirli bir şekilde işaret yaptı . Oldukça gerginler

Schleck'ten saçma bir atak. Bakalım tek başına ne kadar gidecek ? Öndeki 2 adama güveniyor . Joost Posthuma ve Maxime Monfort

Her an bu kadar da taraflı yazmayın artık. Forumdan an ve an yazmaya gerek yok. İmkanı olanlar televizyondan izliyor zaten, diğerleri de internetten izleyebilir.

• Beğen
Tepkiler: levent sünger
@Cem Unden

Bence;
Son çıkış öncesi inişte fark yemek istemediğindendir ki atak yaptı...

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Forum olmasa örneğin ben ve birçok kişi çalıştığından dolayı tdf yi izleme şansı yakalayamıyor.İnternetten de izleme fırsatı özel sektörde(devlet işinde zaten hiç olmuyor) işyeri internet erişim politikaları gereği video izlemeye izin vermiyor.Tv zaten yok işyerinde.
Cem Unden sayesinde birçok şeyi öğreniyoruz .
Cem Unden gibi bir arkadaşımızın şu anda büyük konuşmak gibi olmasın Türkiye bisikletfederasyonu yönetiminde yeri olması gereken bir kişiliğe sahip bir insan.
Kendisini tecrübesi ve bisiklet bilgisi konusunda tebrik ediyorum.
Bence tdf konulu bir başlık altında verdiği bilgilerin değerli olduğu düşüncesindeyim.
Çok teşekkür ederim, tdf başlığı altında değerli yorumlarını esirgemeyen bütün bisikletforum dostlarına.
Saygılarımla.

@Niyazi ALTUN

Allah senden razı olsun . Federasyon yönetiminde olmak yerine , basında bisiklet yarışlarını yorumlamak daha çok hoşuma giderdi . Tabii daha yumuşak bir dille . Böylece bisiklet yarış dünyasını daha çok insana sevdirebilirdik .

Saygılarımla

Ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama turda ne olup bitiyor bunu her an yazılı olarak takip edebileceğiniz sitelerde mevcut. Başta turun kendi sitesi bunu sağlıyor. Buyrun;

(link)

Genel yorumlar etap sonunda ardı ardına yapılabilir, tartışılabilir. Benim değindiğim nokta 10 dakikada bir taraflı olarak mesaj yazılması. Ayrıca kendimden 15 yaşından büyük bir kişiden böylesine bir tepki gelmesi hoş değil.

• Beğen
@Önder Tarım

Arkadaşım onların hepsi İngilizce , ikincisi ben de hakem değilim ki tarafsız olayım . Neyse herkese bugünlük iyi akşamlar . Yarın Alplerde görüşürüz

• Beğen
@Önder Tarım

Sevgili kardeşim ayrıca sen benim yazdıklarımı üzerine alınma sakın, ben genel olarak bir açıklamada bulundum.Ben oradan da takip ediyorum zaten, o linki bende verdim eski mesajlarımda takip etmişsen.Genel olarak Cem Unden abin bu işe yıllarını emeğini yüreğini vermiş bir insan birçok kişiyi aydınlatıyor ve bilgilendiriyor.Kendi türkçe yorumları ile bisikleti sevdirecek ve daha akışkan sade bir dilde yorumluyor.
Bu linkteki site ingilizce yorumlar ve yabancı bir site, bazı arkadaşlarımızın ingilizcesi çok iyi derece olmayabilir ve okumakta zorlanabilir.
Taraflı mesaj yazmasına değinmedim ben dikkat edersen bu arada.
Sen rahat ol kimse kimsenin kalbini kırmaz bu dostça forumda.
Bu arada Cem Undeni eurosport canlı yayında görmek ve dinlemek isterim gerçekten.
Sevgi ve saygılarımla..

• Beğen
@Şafak Atilla Akpınar

Bencede devam edin yazdıklarınız sadece Canlı yayının bir kopyası değil...

Anlamak isteyene daha fazlası...

• Beğen
Arka gurup dağıldı. Andy inanılmaz. Takımlar yazarlar biniciler herkezi uyuttu. Bütün şimşekleri üzerine çekmişlerdi. İnanılmaz sürüş ve performans. Az kaldı Etap galibiyeti ve sarı mayo geliyo galiba...

• Beğen
@İbrahim Aslanhan

vay be voeckler bile tutundu...inanılmaz ... nefes almayı unutuyordum...
ankara'nın TRT'sini 10 kez çıksak yetişir miyiz bu adamlara?

harikaydı...

sarı mayoyu korudu voeckler. adam sarı mayoda !

nabız 180, nefes fena çok fena...
contador için ne diyeceğiz?

gene cadel evans'a aynısını yaptılar...herkesin domestiği var bu adamın kadersizliği...
finişin görselli masal gibi.
mutlaka seyredin akşama özeti arkadaşlar...

bu yolları gerçekte de kullanıyorlar mı acaba...

çok güzeldi, çok

• Beğen
Geri