@Derya Keçeci
basen ıslanmadan balık tutulmaz !
bej yüz bin insan bu adamları tepede coşkuyla finişte karşıladı !
77'li sevgili cadel tek başına "taze bebeleri" kızılcık sopasıyla kovalaması lazımken...çekti finişe getirdi.
finişte voeckler yeni doğmuş bebek gibi nefesini almaya çalıştı, birisi poposuna vursa rahatlayacaktı.
cengaver contador, giro'dan sonra yorgun desek de ah o dizleri bilirsiniz, yorgunluktan uyunamayan geceleri.
andy mi frank mi meselesi de riis (sastre ile, basso ile, şileklerle, contadorla çalıştı bu kötü adam!#@?*) ve contador'un diz ağrısı "stratejisi" gibi sonuç buldu. 60km? hem de andy? küçük kardeş? strateji gerçekten düşünülmüş, hesaplanmış, güzeldi. hiçbi takım bunu yapmadı. cadel yalnızdı contador da.
aslında yıldızlar bi yerden sonra zaten doğaları gereği yalnız kalıyorlar.
domestikleri olmasa onlar bişey yapamaz belki ama domestikler de yıldızlar olmasa bi şey yapamaz...simbiyoz bir ilişki ve hatta bütün peloton bir volvox kolonisi...
finişe yaklaşınca ya herro ya merro
beslenme köşemizde kimine ekmek arası köfte kimine EPO. öyle mi? nereye kadar? yatsıya kadar...
eferin olm memet, sana da piravo...PEH !
her ülkenin 3-5-10 çocuğu 7 kiloluk bisikletiyle başka ülkeyi 3471 km "geziniyorken" ben o adama buradan bakıyorken ilham alırım, gıcık olamam.
yarışın son 2 günü ve yarın HC cmrtesi TT...
umarım 2 sene evvelki dünya şampiyonluğu sonrasında ve tarihindeki ilk TdF etap birinciliğiyle cadel, yaşı gereği, stratovariusuyla turu alır ve eşi de piyanosuyla ona eşlik eder.
şilekleri ve contadoru zaten önümüzdeki yıllarda daha çok seyredeceğiz ...
yıllar çabuk geçiyor.
bi de şu var :
demir tava geldi kömür bitti
akıl başa geldi ömür bitti
bedenleri bu kimyasallarla yormasalar da sporu temiz tutsalar artık.
viva la tour...
bitiyor diye üzgünüm vallaha da billaha da ...
ben çorba içmeye gidiyorum
"damardan" tuzlama