peloton 'un genel davranışları gıcık sanki euskaltel'e yani ben öyle hissettim
sky direktörü j.vaughter ''We are winning the bus race to the hotel. We've put about 12minutes into Euskaltel.''
Böyle saçma sapan bir kazayla ve şu bacaklarla yarışı tamamladı ya benim için tdF 2011`in en unutulmaz yarışçısı oldu, yıllar sonra şampiyonu unutucam belki ama bu adamı unutmayacağım kesin.
Benim içinde bu etapta içimi burkan 'cesur yürek ' vino'nun vedası oldu.Kendine has hal ve hareketleri,beklenmedik yerlerde beklenmedik ayağa kalkmadan atak denemeleri( başarılı olsun ya da olmasın, denerdi ama),müstesna bir şahsiyetti.
Vino'nun dünyası'nı izlemek turun farklı bir rengiydi,ruhuydu kanımca.
Hoşçakal inatçı adam, tur sensiz hep bir tarafı eksik kalacak.
bende cok sevindim a.greipel ın almasına.f1 deki shumi egemenliği gbi o da butun sprınt etaplarını süpürüyodu.artık değişik isimlerin almasını beklyrz.heycan gelsin.istermısıniz pariside böle kaptırsın;sky ın kafada soru işaretleri oluşur.adamı alıcaz ama formumu düşüyo nedireyvaah gitti 1,5 milyon avrocuklarr
Bugunun kazananı bence Jonny Hog. 2 gün önceki kazadan sonra 33 dikişle yarışın sonuna kadar devam etti. Yaptıgı hiç kolay değildi ama bırakmadı helal olsun cidden büyük adam. 3-5 sene sonra şampiyon belki unutulur ama bu adam unutulmaz. Diger büyük adam ise Gilbert, HTC treninin bozulmasındaki en büyük etkenlerden birisiydi. 2. kaçan grupta çalışan tek elemandı Gilbert. Sonuna kadar da götürdü. Greipel için bu galibiyet iyi oldu adam Cav'in altında ezilmeye başlamıştı ki ezilmeyecegini gösterdi. Bakalım sprintteki mücadele inşallah daglarda da olur. Contador öne yaklaşsınki mücadele artsın, heycan artsın, seyir zevki artsın bizimde gözlerimiz yarış görsün
Jonny Hog. adamım benim çok taktir ediyorum mücadelesini.
Gilbert ortalığı karıştırmasaydı cav. rahat kazanırdı, gerçi yine kazanabilirdi ama sprinte kalkmışken arkasına baktı ve çok hafif bir yavaşlama yaşadı, Greipel de güzel bir atakla Cavendish`i tokatladı
Dağlarda Contador`u izlemek için sabırsızlanıyorum.
Son sağa dönüşte Cav sanki biraz erken hareketlendi gibi geldi bana. Çok uzun süre önde kaldı buna rağmen ikinci oldu. Greipel belli ki çok iyi çalışıyor onun adına sevindim.
Perşembe ve Cumartesi çok güzel olacak. Planlarınızı buna göre yapın
*Johnny Hoogerland , 33 dikiş sonrası 10.Etaba katıldı ; finiş gördü. Söylediği tek şey "Bu halde ; yürümek , bisiklet sürmekten daha zor "
*Bu arada Kolobnev'in idrarında doping maddelerini maskeleyen , gizlemeye yarayan bir madde bulundu . Bu olay daha da büyüyecek gibi . Zira bahar aylarında Katusha takımına doping baskını yapılmıştı.
10.Etapta herşeyi anladım da , bu Liquigas'tan Daniel Oss pelotonu niye finişe çeker , anlayamadım . 6.olmak için mi yaptı ; yoksa pelotonu çekerek nasıl birinci olacaktı ?
valla dikişi bilirim,su ana kadar vucudumda toplam 300 den çok fazla dikiş atıldı,tek ayağımda 40 dikişle koştum,ama koşmak yarışmak değil, jog olarak düşünün ,o birşey değil aslında ,ondan sonra yıkanmamak sorun ...
dün akşam rai sport'ta contador'un pazar günkü düşüşüyle ilgili bi görüntü yayınladılar. rabobank'tan birisi peloton yavaş yavaş ilerlerken, ortada hiçbirşey yokken contador'u seyircilerin üstüne itmiş..pek sevilmiyor bu adam galiba...