Scudo Sports

Tour De France 2011

@Cem Unden

anlayamadım ne demek istediğini..ben birine suçlu mu dedim..nasıl bu sonucu çıkartabildiniz..

Scudo
Ara sprint kapısında ana grup 9 dan başlayan puanlar için savaştı Cavendish ve Greipel yine düello yaptılar bu sefer Cavendish rahat aldı

@Taylan A.

Suçlu demediniz de Contador'un sevilmediği sonucu çıkardınız . Yani iten seviliyor , itilen sevilmiyor gibi bir sonuç çıkıyor . Farkındasınız herhalde

AG2R takımından Giro 2011 genel klasman dördüncüsü John Gadret , yorgunluktan dolayı turu bıraktı

Cavendish çok rahat aldı sprint finişini.Yeşil mayoyu da geçirdi üzerine

Pelotonda sırf sevilmedigi için birilerini itip kakıyorsan yarışacak takım bulamaman gerekir.Orda yarışıyor millet evlenme dairesine gidilmiyor kimsenin kimseyi sevme şartı yok

Sonunda yarın eğlence başlıyor, tabi bizim için:D
Gladyatörler biraz acı çeksin biz de eğlenelim:)
http://www.letour.fr/PHOTOS/TDF/2011/1200/PROFIL.gif

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@Özgün ÇETİN

aynen :) düz yolda 70-80 le gitmeyi iyi biliyorlar da bakalım yokuşlarda görücez façalarını :) kaçan gurubun arkasından 300 spartalı gibi gelmeyi şimdi yapsınlar bakalım.
Kendi adıma kötü tarafı, yarından sonra yıllık izne çıkıyorum, pek takip edemeyeceğim, ne güzel iş yerinde tivibu dan izliyordum.

@Eser Sevinç

tivibu'yu laptopunuza kurun hocam...şifreyi de kaydedin. nerde internet olmadı wınn...ben turu seyredemeyeceim diye tatile çıkmıyorum. tur bitsin...1 ay var vuelta'ya :) o zamana kadar tatil yaparım :)

iphone, ipod'a da tivibu yükleniyormuş. aylığı 5$ sanırım. çalışırken caner eler'i konukları dinlemek güzel oluyor...
keşke eurosport, web'den radyo yayını yapsa...
fidbol'u de dinlemiyor muyduk berberde, bakkalda?

Netbookta kurulu tivibu bakıyorum her yerden ama tatilin bir kısmında plajda ya da denizde olucam, bir kısmında da bisiklet üzerinde.

Bugünkü efsane etap daha erken başlıyor hatta şu vakit yayına başlamak üzere kaçırmayın

Çok hareket beklediğimiz bir gün ama hiç bir şeyde olmayabilir . Genel klasmana baktığımızda bugün Cadel Evans , Schleckler diğerlerinin atak yapmasını bekleyecekler ve nispeten rahat bir etap geçirecekler .

Contador'un bugün atak yapması gerekecek ama rakipleri yalnızca Schleckler ve Cadel Evans değil . Belkide bugün takımlar birbirlerini tartacak , güçlerini diğer etaplara saklayacak . Tiralongo'nun dediği gibi Contador çok güçlü gözükmüyor . Bakalım ne olacak !

The Italian added that he would be at the Spaniard's disposal, even if the two are not racing for the same team anymore. "I ride for Astana, and he rides for Saxo Bank, but I remain his gregario. He always says: 'With Paolo, I have a tenth man in the race.' And it's true, I always keep an eye out for him. When I can, I help him, I protect him and I pull him to the front in the peloton."

Paolo Tiralongo (Astana) yokuşlarda Contador'un emrinde olacağını söylüyor. Bildiğiniz gibi Giro 2011'de Contador ve Tiralongo bir yokuş finişine beraber girmiş ; Contador etabı Tiralongo'ya vermişti

İlk 20'de son durum
1 Thomas Voeckler (Fra) Team Europcar 45:52:39
2 Luis Leon Sanchez Gil (Spa) Rabobank Cycling Team 0:01:49
3 Cadel Evans (Aus) BMC Racing Team 0:02:26
4 Fränk Schleck (Lux) Leopard Trek 0:02:29
5 Andy Schleck (Lux) Leopard Trek 0:02:37
6 Tony Martin (Ger) HTC-Highroad 0:02:38
7 Peter Velits (Svk) HTC-Highroad
8 Andreas Klöden (Ger) Team RadioShack 0:02:43
9 Philippe Gilbert (Bel) Omega Pharma-Lotto 0:02:55
10 Jakob Fuglsang (Den) Leopard Trek 0:03:08
11 Ivan Basso (Ita) Liquigas-Cannondale 0:03:36
12 Damiano Cunego (Ita) Lampre - ISD 0:03:37
13 Nicolas Roche (Irl) AG2R La Mondiale 0:03:45
14 Kevin De Weert (Bel) Quickstep Cycling Team 0:03:47
15 Robert Gesink (Ned) Rabobank Cycling Team 4:01
16 Alberto Contador Velasco (Spa) Saxo Bank Sungard 4:07
17 Thomas Danielson (USA) Team Garmin-Cervelo 4:22
18 Rein Taaramae (Est) Cofidis, Le Credit En Ligne 4:52
19 Christian Vande Velde (USA) Team Garmin-Cervelo 4:53
20 Samuel Sanchez Gonzalez (Spa) Euskaltel-Euskadi 0:05:01

• Beğen
Tepkiler: Kaan Özçelik
Contador'un dizinde ağrılar vardı, eğer ağrıları devam ediyorsa pek bir şey beklememek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Eser Sevinç

Bugünkü performansı bize asıl durumu hakkında bayağı fikir verecek . Bence Contador , blöf yapıyor . Bütün enerjisini de son yokuş etaplarına saklayacak . Bugün rakipleri tartacak , kanımca

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
Roman Kreuziger , ön grubu yakaladı sayılır . Leopard Trek ise pelotonu yönetiyor , Saxo Bank ise ipleri elinden kaçırıyor gibi

Lastik patlamasını fırsat gören Contador , Andy Schleck'e karşı yine atak yaptı

Bu arada en öndeki spoculardan Rabobanklı Ten Dam'da çok iyi bir sporcu. Giro'da derece yaptı

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@Cem Unden

İş yerinde olduğum için izleyemiyorum. Son durum nedir CEM? bilgi verirmisin zahmet olmazsa.

şimdiden tşkler

• Beğen
@serkan hilal

valla ortada kesin bir şey yok ama Contador'u zayıf görüyorum . Jens Voigt ,pelotonu çekiyor . Şu anda ipler Leopard trek'te . BMC racing ise aralara sıkışmış . Cadel ekranda gözükmüyor. Son 13km tırmanışta fırtına kopacak

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@Cem Unden

Gözümüz kulağımız sensin CEM haberlerini bekliyoruz, Ara Ara bilgilendirirsen seviniriz. tşkler

• Beğen
Şimdi son yokuşu iniyorlar . Allah ne verdiyse 80-90km/saat hızlar , yerler hafif nemli . Babalar , pelotonun önünde . Son yokuş Luz Ardiden . Son 13km , fazla bir kopma yok daha

21km kaldı . Güneş açtı. Etabı Roman Kreuziger alabilir .İçlerinde en yokuşçu bu adam .Pelotonla arasında 2,5dk falan var

*3km sonra Luz Ardiden tırmanışı başlıyor . Yüreklere ciğerlere bacaklara kuvvet

yayın
(link)

Geri