Gördüğüm kadarıyla Contador'un zaferini isteyenler daha fazla .Hayırlısı bakalım. Contador'un yayında VanderBroeck,Menchov ,Samuel Sanchez'de olursa doyulmaz keyfine.
Dün Tyler Farrar'ın abandon olmasından sonra , Cavendish'in hala yarış devam ederken mutlu bir ifadeyle yaptığı boyun kesme hareketi onun gerçek karakterini göstermeye yetti. Tyler ve Julien Dean'le fazla uğraşmasın. Bugünün yarınıda var. Adam Hansen,Mark Renshaw olmadan vuvuzelasını öttürebilecek mi göreceğiz? Herkesle kavga etmenin anlamı yok. Greipel'de QuickStep'e gidiyor sanırım .Artık meydan ona kalır.
Bu seneki tur ,kazananlardan çok kaybedenlerin konuşulacağı bir tur olacak gibi. Lance Armstrong, Frank Schleck, VandeValde, Tyler Farrar, Adam Hansen , Simon Gerrans, Vladimir Karpets, Cunego, Ballan, Jens Voigt, Rein Taaramae, Oscar Freiere, David Millar, Andreas Kloden şu ana kadar turda hayalkırıklığı yaratan isimler oldular. Carlos Sastre,Bradley Wiggins,Cadel Evans'ta bu kervana katılmaya çok yakınlar ! !!!
Ayla Ablacım , sporculara fazla yükleniyorum ;kusura bakma , Tour beni çok heyecanlandırıyor ama bu seneki TdF önceki seneler göre daha zayıf geçiyor sanki .Özellikle solo çekip zafer elde eden olmadı . Ben solo çekenlere hayranım .Gerçek güç, gerçek tempo