Scudo Sports

Tour De France 2010

@hornetContador ,Joaquin Rodriguez İspanyolca birşeyler konuştular ;anlaşıp anlaşmadıklarını bilemiyorum da ,sprint bana düzmece gibi geldi .Contador ,Rodriguez'i bir süre çekti ondan sonrada ekranlara karşı sprint gibi birşeyler yaptılar ;Sağolsunlar

• Beğen
Tepkiler: ayla abdan
Scudo
@Mustafa İçdağ

Evet belli oldu, daha önce söylediğim gibi Schleck'lerde ( gerçi sadece biri kaldı, diğeri biraz erken gitti ama) daha doğrusu Schleck' de bu turu götürecek kapasite yok, Pireneler'de dağılır bu çocuk, zamana karşıda hiç şansı yok, tamamdır Schleck is out.
Contador bugün ibreti alem yaptı herkezi, yakaladığının dalak ciğerini söktü, dallara asılı bıraktı. Üç -dört etap sonrası liderliği 5 dak. araya çıkarır artık.

@Mustafa İçdağ

kesinlikle katılıyorum bu günün tekrarını izledim schleck yalan olmuş zamana karşıda da kontodor daha iyi olduğuna göre bu sezonda ibreler kontodoru gösteriyor.
Tabi bu bisiklet olayı beli olmaz her an bir aksilik çıkıyor şöyle diyim bir kaza falan olmaz veya lastik patlamaz ise kontodor alır :in:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Eğer kaza bela olmazsa yarışın galibi bugün belli oldu benim için.Schleck,Contador' un atağı karşısında izleye kaldı.Hem Pireneler, hem zamana karşı gelince aklıma Schleck' in hiç şansı yok bu adam karşısında.İçimden gelen ses yanıltmış beni ;)

• Beğen
@ömerrNavarro,Tiralongo ve Vino'nun arkasındaki Contador ;Pirenelerde şov yapar;İspanya'ya doğru el sallar.Schleck'in yokuş domestikleri kimler? Jakob Fugslang ve Chris Anker Sorensen. Schleck acaba ilk üçe girer mi bence o bile şüpheli.

çok acımazsızsınız çocuklar. ANDY bir kaç saniye tereddüt etti diye, yerden yere vuruyorsunuz, nerdeyse ARMSTRONG un yanına göndereceksiniz.BRANJKOVİÇ in kazandığı bir haftalık tur vardı. CONTODOR orada nasıldı bazen ataklara bile cevap veremedi. onunda ileride nasıl olacağını garanti edebiliyorsunuz, da başına gelebilecekleri düşünün biraz, geçmişte hastalığından dolayı neler yaşadı, guruplardan nasıl düştü, üstelik ben CONTODOR un finişlerdeki yüz ifadesini hiç beğenmiyorum.
bence PARİS teki FİNİŞ i bekleyelim. son gülen kim olacak.

@ayla abdan

Tabi ki hiç kimsenin ileride ne olacağına garanti veremeyiz.Ama şuan için turda en büyük favori olduğunu gösterdi bence o atakla.Zaten biliyorduk da ispatlamış oldu diyelim.Ben Libere turunda kendini o kadar sıktığını sanmıyorum.Kişilik olarak pek beğenmiyorum bende.

• Beğen
Gördüğüm kadarıyla Contador'un zaferini isteyenler daha fazla .Hayırlısı bakalım. Contador'un yayında VanderBroeck,Menchov ,Samuel Sanchez'de olursa doyulmaz keyfine.

Dün Tyler Farrar'ın abandon olmasından sonra , Cavendish'in hala yarış devam ederken mutlu bir ifadeyle yaptığı boyun kesme hareketi onun gerçek karakterini göstermeye yetti. Tyler ve Julien Dean'le fazla uğraşmasın. Bugünün yarınıda var. Adam Hansen,Mark Renshaw olmadan vuvuzelasını öttürebilecek mi göreceğiz? Herkesle kavga etmenin anlamı yok. Greipel'de QuickStep'e gidiyor sanırım .Artık meydan ona kalır.

Bu seneki tur ,kazananlardan çok kaybedenlerin konuşulacağı bir tur olacak gibi. Lance Armstrong, Frank Schleck, VandeValde, Tyler Farrar, Adam Hansen , Simon Gerrans, Vladimir Karpets, Cunego, Ballan, Jens Voigt, Rein Taaramae, Oscar Freiere, David Millar, Andreas Kloden şu ana kadar turda hayalkırıklığı yaratan isimler oldular. Carlos Sastre,Bradley Wiggins,Cadel Evans'ta bu kervana katılmaya çok yakınlar ! !!!

Ayla Ablacım , sporculara fazla yükleniyorum ;kusura bakma , Tour beni çok heyecanlandırıyor ama bu seneki TdF önceki seneler göre daha zayıf geçiyor sanki .Özellikle solo çekip zafer elde eden olmadı . Ben solo çekenlere hayranım .Gerçek güç, gerçek tempo

daha doğal yarışlar, daha kısa kaçışlar. medikal destek azalınca bir gün kaçan ikinci gün bunu yorgunlukla ödüyor. turun gittikçe temizlendiğini düşünüyorum.

Rein Taaramae şuan için çok zayıf kaldı bu tura. 138. sırada Schleck' in tam 1 saat 39 dakika gerisinde.Thor Hushov' un bile gerisinde ve Petacchi' den sadece 2 dk. önde. Denis Menchov turda fena değil şu ana kadar.Gerek kendi potansiyeli, gerek domestikleri ile Menchov ilk 3' ün en büyük favorilerinden.

• Beğen
ben kendime kızıyorum. bu turda ARMSTRONG dan yanaydım. guruptan düştü.ANDY yi tutmaya başladım. sallandı. uğursuzluk bende galiba ? şimdide CONTADOR u tutayım da!!!!!!!!!!!!!

• Beğen
Rabobank'ta Denis Menchov (Rus) 2'58" ve Robert Gesink (Ned) 4'27" farkla podyum adayları . Eric Bruekink'in işi zor. Robert Gesink , Rabobank taraftarlarının daha çok tercih edeceği bir isim çünkü kendi adamları . Robert şimdi Menchov'a domestiklik yapmak zorunda ama en ufak fırsatını yakaladığında onu alt etmek isteyecektir.

@Tolga Egemen ErtolgaBu konuda haklısın .Doping vakası da yok turda henüz .Geçen sene bir tek Astarloza(Euskaltel Euskadi) çıkmıştı. ASO ,takımlarla çok sıkı anlaşma yaptı. Dopingi minimum seviyeye çektiğinin kanıtı bu trudaki performanslar.

Omega Pharma Lotto takımı yöneticileride Cadel Evans'ın yerine VanderBroeck'u seçmekle doğru yapmışlar.

Etap zaferi yok ama Cavendish baya iyi fırlamış helikopter görüntüsüne göre

• Beğen
@Ali Gelir

Sylvain Chavanel'in solosunu saymıyorum .Kaza nedeniyle Cancellara liderliğinde peloton yavaşlamıştı.

Vino , beni duydu galiba . Son 250 metreye geldiğimizde Vino yavaşlar gibi oldu , arkasına baktı ,tekrar hızlandı ;son 50 metrede arkasına tekrar baktı ,finişe yaklaştı , kollarını havaya kaldırdığında benim kollarımda havadaydı. Teşekkürler Vino, kısa sürelide olsa bana solo zevki yaşattığın için .

8.km'de Ballan ,beni utandırmak için atak kaldırdı ama Allahtan fazla devam ettiremedi ,bende tahminimde rezil olmadım. Lance artık tamamen Fransa tatili yapıyor, 4 küsür dakika sonra finişe geldi. Ayıp olmasın diye turu bırakmıyor sanırım. HTC treni dağılınca Mark'ta ikincilik için sprint atmış.

Stage 13: Rodez - Revel 196km
1 Alexander Vinokourov (Kaz) Astana 4:26:26
2 Mark Cavendish (GBr) Team HTC - Columbia 0:00:13
3 Alessandro Petacchi (Ita) Lampre-Farnese Vini
4 Edvald Boasson Hagen (Nor) Sky Professional Cycling Team
5 Jose Joaquin Rojas Gil (Spa) Caisse d'Epargne
6 Julian Dean (NZl) Garmin - Transitions
7 Anthony Geslin (Fra) Française des Jeux
8 Thor Hushovd (Nor) Cervelo Test Team
9 Grega Bole (Slo) Lampre-Farnese Vini
10 Lloyd Mondory (Fra) AG2R La Mondiale

Armstrong her gün daha geriye düşüyor :(
Sanırım gerçekten artık hiç bir şekilde atak yapmayacak... sessiz sessiz tamamlayacak sanırım turu. gerçi önümüzde sert tırmanışlar var belki oralarda bir veda tırmanışı yapar ... :(

Bana göre TT de etap zaferi veya üst sıralarda bir dereceye kendini saklıyor, başka bir neden gelmiyo aklıma.

• Beğen
@mcanb

Umarım öyledir...
Her geçen gün ümidimi kaybediyorum valla. Bari bu kadar sessiz gitmesin... Ne biliyim tırmanışta asılsın fırlasın falan bişey yapsın, Caner Eler' de bahsetti zaten artık peloton la bir derdi kalmadı yapsın bişeyler işte

Geri