Scudo Sports

Tour de France 2007

Bence de Cancellara 1-2 gün daha taşır mayoyu;çünkü prologa göre epey bir zaman farkı yarattı...Bence süpriz bir atak lazım formanın el değiştirmesi için...

Scudo
2. etabı Tom Boonen 'ın takım arkadaşı Steegmans kazandı. Son km de gerçekleşen kazada yaklaşık 20-25 bisikletçi düştü.Yolun kapanması sonucu arkadan gelen 100 den fazla bisikletçi durmak zorunda kaldı.

Steegmansın Tom Boonen'a 1. liği bırakmaması takım içinde tartışma yaratabilir....

@oxsy

Bence de...Bu güvensizlik Boonen'in performansını etkileyebilir...

Düşen bisikletçiler ve geride kalanlar bitişi dev ekrandan seyrettiler...İlginç bir görüntü oldu...:p

burdayim ben yaa
tour icin soyle bir web sitesi var bende televizyon radyo ve benzeri iletisim araclari olmadigindan bunu kullaniyorm
(link)
burada olasi televizyon kanallarinin web baglantilari var eger fransiz kanalindan izleyecekseniz ve ingilizceniz biraz daha iyiyse o zaman eurosportun audio sunumunu acip fransiz televizyonunun penceresinden sesi kismaniz gerekli boylce 1 kanaldan izleyip digerinden dinleyebilirsiniz.
biraz kompleks ama ben oyle cok yaris izledim...
:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Stage 0-Fabian CANCELLARA
Stage 1-Robbie MC EWEN
Stage 2-Gert STEEGMANS
Stage 3-Fabian CANCELLARA

zabel 2. oldu bugun dimi?
hehe o kadar sans diledik adama
nazar boncugu bile verdm :)

@shealien

linkte çok güzel görüntüler ve bilgiler yer alıyor. Paylaşım için çok teşekkürler.

Stage 2'de Gert STEEGMANS 21km kala kaza geçirdi ve grubu kaçırdı fakat yeni bisikletle devam edip grubu yakaladı ve 1. oldu .inanılmaz:eek: :eek: :eek: :rolleyes:

bugünkü finish muhtesemdi. thor hushovd son metrelere kadar iyi saklanarak enerjisini korudu ve zamanında firladı. robbie mc even kenarda sıkıştığı için sprinte kalkamadı.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Sprint mayo mücadelesi felaket gececek gibi...Zabel'de aktif olsa ve A. Pettachi'de katılmış olsa neler olurdu kimbilir...!

• Beğen
Tepkiler: sniper
Zabel gayet aktif bence. her etapta en kötü 2-3 oluyor. Bugünde yeşil mayoyu almasını bildi...

Tom Boonen ise hala üzerindeki rehaveti atamadı. Bir etap kazansa gerisi gelicek belki ama daha başaramadı...

abi iş güç izleyemiyorum bir türlü McEwen ne yaptı sprint etaplarını z...çtımı noooldu nedir.Şu an yeşil mayo kimde????

@oxsy

Zabel'in ilk sprintlerden birini kazanmasını beklerdim...
(Gerçi artık seyredemiyorum...Neler oluyor bilmiyorum..:()

@cannonfire

selamlar,

yesil mayonun sahibi şuanda erik zabel. finishlerde sürekli ilk 5 içinde oldugundan topluyor sprint mayo puanlarını. zaten ara kapıları önden kacanlar topluyorlar. dünkü etap tırmanışlardan oluşuyordu ama zabel yine kopmadı peleton'un önlerinden ve finishde yine önlerde topladı puanları. MC even 2 gün önce birinci olabilirdi ama kenarda sıkıştı kaldı boşluk bulamadı.

bugünkü etap düz genal olarak. sprinterlerin konusacagı bir gün. dün neredeyse tüm favori bisikleticiler bir tehlike atlattı. klöden düştü, vinokourov düştü, cancellara yoldan fırladı. oscar freire geri kaldı, valverde biara geri kaldı.buseneki tur süprüzlere gebe bence.

5. etabı liquigasdan pippo yani filippo pozzatto kazandı.sprınt etapları fınıslerı seyretmesı cok zevklı gercekten.

Dünkü düşüşlerden sonra Kloden il Vinokrovun durumları pek de iç açıcı değilmiş. Kloden kuyruk sokumunu çatlatmış( 2 sene öncede aynı bölgeden sorun yaşamıştı) Vinokrov ise 2 bacağı ve dirseği bandajlı şekilde tura devam etmeye çalışıyor fakat takım direktörü tarafından yapılan açıklamada artık turu kazanmamız pekte mümkün değil ifadesi kullanıldı...

Sonunda Tom Boonen ilk etap birinciliğine ulaştı( sprintte favori adamım :) )

ve 35 puan alarak yeşil mayoyu Eric Zabelden geri aldı... :D

Geri