Scudo Sports

Tour de France 2007

ve yamulan,cam gıbı kırılan cant bır Lightweight Obermayer sanırım(3 e bolunmus).satıs fıyatı 5500$(dolar) ve full carbon derin cant(deep rim)denıyor.agırlıgı 1020 gr (set).ve herhalde daha kotu reklamı yapılamazdı yabancı sıtelerin 1 numaralı olayı oldu neredeyse:D

Scudo
12. etabı yine favori sprinterim Tom Boonen kazandı...

stage 11 de ilk 4 te 3 tane cdale super six var.ondan alıcam bende(ilerde:p )

@burgazz

bende baktım onlara, için gitti. güzel bisikletler valla

sarı mayo- michael rasmussen
yeşil mayo- tom boonen
benekli mayo- michael rasmussen
beyaz mayo- alberto contador

A. Vinokourov bugünkü time trial etabını çok iyi bir performansla 1. olarak bitirdi. Bir diğer sürpriz de Rasmussenin etabı 11. olarak bitirip sarı mayoyu koruması oldu. Vinokourov sarı mayonun yaklaşık 5 dakika gerisinde bulunuyor. Kalan 3 dağ etabında inanılmaz bir çekişme yaşanacak.

Tur daha yeni başlıyor gibi...

Bugünkü etapta Milli Takım Kaptanı Mustafa Güler'den ve İzmir'de yeni açılan Doruk Bisiklet'ten bahsetmeleri bir İzmir'li olarak beni çok mutlu etti....

Yarınki etap çok zor ve güzel bir etap olucak. Favorilerden büyük olasılıkla kaçışlar göreceğiz...

yarın vino'dan atak bekliyorum kloden ile birlikte kaçabilir. rasmussen pirenelerde bakalım koruyabilecekmi. burada korusa bile onunde aşması gereken bir tane daha ITT var.

vinokourov'un bitişi resmiyete döküldü. 139.km'de ki gunun ilk HC tırmanışında 8dakika 10 saniye geride şuanda.

Son yılların en heyecanlı etabıydı. Alberto Kontador inanılmaz bir performans göstererek etap 1. liğini aldı. Dahada önemlisi genel klasmanda 2. sıraya yükseldi. Daha önceki yıllarda bu etabı kazanan sporcular turuda 1. olarak bitirmişler :). Vinokourov ne yazıkki çok geride kaldı. Rasmussen sarı mayoyu korumaya başardı ve çok iyi bir gün geçirdi . Cadel Evans çok çabalamasına rağmen liderin 1.39 saniye arkasında kaldı....

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
"Paris-Nice"ten sonra ne olacağı belliydi...Bu çocukta çok iş var..

Yarınki etapta çok önemli ama bence herşeyin belli olacağı etap çarşamba günkü dağ etabı ve cumartesi günkü zaman karşı etap...

@oxsy

Katılıyorum...Bence çarşamba Ramussen neyi varsa ortaya koyacak...

• Beğen
Tepkiler: Oxsy
Geri