Atıştırmalık bazı ürünlerinin tadı farklı geliyor ama bazıları hakikaten diğerlerine göre çok çok iyi.Mesala tam çikolatam ürünü eti ve ülkerin muadillerinden çok daha güzel , hem çikolatası hem bisküvisi.Her üründe damak tadına alışageldiklerimi yakalayamıyor tercih etmiyorum ama ürünleri kaliteli ve daha sağlıklı.
@Kudret Kurtcebe abi şimdi konumuzla alakası yok ama gece gece espri yapayım dedim. Biliyorsun Naziler, Moskova'ya 20 KM'ye kadar yaklaştılar. General Kış'ın devreye girmesiyle, yakıtın bitmesi ve yiyeceğin bitmesiyle geri çekilmeye başladılar. Moskova'yı alsalardı, dünyayı alacaklardı. İşte o dönemlerde Torku olsaydı, Torku'nun verdiği enerjiyle kesin Moskova düşerdi. Bir de Kudret abi, şimdi amacım marka kötülemek değil ama diğer ürünler kilo yapıyori rahatsız ediyor, insana zarar veriyor ama Torku asla öyle değil. Torku'nun ürünlerini tükettiğimden beri hiç böyle şeyleri yaşamadım dersem emin ol yeridir.
önemli olan mevcut marketlerde satışa sunulması,son haberler çok iyi,sağlık bakanlığı bir çok mamüle yasak getirdi,her zaman söyledim,şimdide söyleyeceğim,gıda teröristleri, marketler aracılığı ile insanları yavaş yavaş hasta ettiler ilaç sektörleride insanları güya tedavi etme bahanesi ile yavaş yavaş insanları öldürdüler ,burada komplo teorisi devreye giriyor sanılmasın ,ilaçlar tedavi etmiyor sadece hastalığı hafifletiyor,kişiyi ilaca bağımlı kılıyor,yav nasıl para kazanacak koca ilaç sektörü,ve bu iki sektör benim gözümde aynen sabıkalıdır,şişir beni belgeseli önemli bir sorunu dile getiriyorda ,ne hikmetse koca ................'ı kapatamıyorlar ,nedenmi,yılda 2.5 milyar dolar sadece reklama para ayıran bir adet sabıkalı fest food sektörünü kim ,hangi savcı el aşağı edebilir.
@Kudret Kurtcebe abi katılıyorum dediklerine. Torku içlerinde en temiz ve dürüst olanları ki, tercih etme sebebimiz de budur. Fakat ben şunu söyleyeyim artık bu tür şeyler her alanda var maalesef. Aptal aptal diziler, abuk subuk programlar, gereksiz yarışmalar, futbol maçları, GDO'lu ürünler, trans yağ içeren ürünler ve benzeri şeylerle insanları uyuşturma çabasındalar. Zaten Üçüncü Dünya Savaşı başladı bile ama henüz silahlı çatışmalara geçilmedi. Çünkü şu an bütün dünyayı saydığım şeylerle uyuşturmaya devam ediyorlar. Bunun sonunda insanların uyuşması tamamlanacak ve büyük ihtimalle nükleer silahlarla toplu bir temizlik yapacaklar veya normal silahlarla milyonlarca insanı katledecekler. Belki de Zyklon B gazının farklı versiyonları olacak bilmiyorum ama Torku'ya gerçekten destek olmalı ve sahip çıkmalıyız. Açıkçası raflarda Ülker ve Eti markasının güzel ürünleri de olabilir ama gıda sanayisi onların tekelindeydi yıllardır. Torku geldi, o iş bitti çok şükür.
Çok ince bir düşünce gerçekten umarım birgün gelir de böyle hassas insanların sayısı artar ve bu ülke cıvıl cıvıl kuşların, yemyeşil ormanların, çın çın zilli bisikletlerin ülkesi olur
inşallah tüm ürünler devreye girer,kendi namıma yarın bana 100 metre ilerdeki bime giderek elimdeki listeyi sunacağım hepsi torku ürünü ,getirmeleri için ricada bulunacağım ,benim gibi insanlar çoğalır ise mecburen getireceklerdir.
Torku ağaçlandırma konusunda da 1 numara .
Otobüs durağım Torkunu Meram fabrikasının arkasında ve onlarca pancar dağı var.O yüzden pancar konusuna guvenebilirsiniz.
@Fatih Sağdıç açıkçası bizim buradaki BİM'lerde henüz rastlamadım veya bana denk gelmedi. Aslında BİM marketlerde mutlaka olması lazım. Gerçi ben sadece süt işi tatlı almaya gidiyorum ama BİM'de olursa onlardan da hazır gitmişken alabilirim. BİM de kaliteli ürünler çok olabiliyor ama Torku öncelikli olursa, çok iyi olacaktır çünkü BİM'in olmadığı yer yok artık.
bu kadar övüldükten sonra şimdi sıra torku'da. benim bildiğim türkiye'de işini düzgün yapan işletme övgüleri topladıktan sonra karını arttırmak için kendini bozup hile hurdaya bulaşır. bana bak torku gözüm üzerinde. artık kefir de üret kendisi evde uğraşamayanlar hazır alsın (fahiş fiyat çekme ne kadar kolay yapıldığını biliyoruz).
Bence Bim marketlerinde geniş bir torku ürün yelpazesini göreceğimizi zannetmiyorum. Çünkü bim bir çok ürününü kendisi ürettiriyor geriye kalan ürünlerde çoğunluğu oluşturmuyor. Bu yüzden bimin ürün çeşitlerini değiştirmede çok fazla esnek bir kurum olduğunu zannetmiyorum. Hele ki torkunun et ve süt ürünlerini bence hiç getirmezler. Zaten bu konuda bime muhtaç kalacağımızı da zannetmiyorum. Benim bildiğim kadarıyla migros, carrefour, kipa gibi büyük marketlerde ve her ilde olmasada ankaralıların ulaşabileceği makro marketler gibi yaygın marketlerde artık torku ürünleri satılıyor. Asıl sorun tüm ürünlerine ulaşamıyor olmamız bence, konya da bile ben internet sitesinde gördüğüm birçok ürünü marketlerde hiç görmedim. Ama dediğim gibi çok satan birçok ürünü artık ulaşılabilir halde. @Kudret Kurtcebe abi şok marketin internet sitesindeki markalar arasında torku yok orayı da listenden çıkartabilirsin.
Ama düşünün ne kadar aciz durumdaki Torku Şekerspor Bisiklet Takımı biz destek oluyoruz onlara. Dünya'nın en büyük ekonomileri arasındayız ya hesapta,Avrupa ülkesiyiz ya bir bisiklet takımına ve tek bisiklet takımına destek vermek zor geliyor, yazık.
tüm mesajları okudum ,genel kanım kesin doğal ürünler üretiyor torku,bu bakımdan bu firmayı kutluyorum ,bundan sonra kesin olarak torkuya yöneleceğim,şimdiye kadar mümkün olduğu kadar kimyasallardan uzak durdum.