-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.575
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hafta sonu ayağımı hiç basamıyordum. Biraz azalma oldu sardıktan sonra. Sadece zamanında 3 kere kolunu kırmış bir insan olarak kemik kırığı acısını andırıyordu topuktaki his. Ondan panik yaptım.hocam bir sakin olun. doktor film çekmiş, bakmış. diken, çatlak vs yok demiş. neden bu kadar telaşlanıyorsunuz yahu? doktorun verdiği kremi birkaç gün kullanın, düzelmezse yine gidersiniz doktora.
ayrıca tendonda bir hasar ya da çatlak olsa farketmemeniz çok zor, zaten de filmde temiz çıkmış. 4 - 5 sene önce ciddi bir iş kazası geçirdim, sol ayak tendonum zarar gördü ki o acının sıcaklığını unutmam mümkün değil. yani o kadar basit şeyler değil bahsettiğiniz sorunlar, hemen en kötü seçeneğe yormayın durumu. Hayırlısı olsun.![]()
Düz taban değilim. Aksine bir ortopedi doktoru düz tabanın tam tersi senin ayak pençe gibi demişti. Yine normalden aşırı çukur olması da problem ve böyle sorunlara yol açabiliyormuş. Deri çatlağı topukta çokça mevcut. Bir süre dinlenip bakayım.Geçmiş olsun, düz taban mısınızdır? Topuk dikeni olmasa da jel tabanlı silikon ayakkabı tabanlıkları var.. Gün içinde dinlendirin veya bunlardan kullanın. Topuk ya da tabanda nasır varsa, hala canlı kısımlarda da deri çatlakları , bıçak kesiği etkisi yaratabiliyor.. yere sırt üstü uzanıp, duvara ayak tabanlarınızı yaslamanız da rahatlatıcı olabilir..
Teşekkür ederim herkese.