Scudo Sports

Toplama Bisiklet Kullanıcıları Kulübü ve Tutunamayanlar

@Mystogan hocam iyi ararsanız satın alabileceğiniz güzel bisiklet denk gelebilir fakat elinizi çabuk tutmalısınız. hemen kaparlar.

• Beğen
Tepkiler: Mystogan
Scudo
@Mystogan
Hocam bu konuda tecrubem gorduklerimi soyluyorum :hhhhhh: hazie 2. Elde de guzel bisikletler dusuyor

• Beğen
Tepkiler: Mystogan
Aksesuar almaktan bisikleti toplayamıyorum :koptum: nası olcak bu işler böyle :kötü: . Tur bisikleti toplamak MTB ye hiç benzemiyormuş onu fena anladım :komik: Aşırı sabır,bilgi birikimi ve duygusal gerektiriyor...Coming soon diyemiyorum ama nasipse çok fazla bir şey kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar bir sorum olacak. Sram ön aktarıcılar hem 2 hem 3 olarak kullanılabiliyor mu? Her yerde 2x10 ön aktarıcı var. 3x10 a uyuyor mu bunlar ?

Selamlar katran.2*10 ayrı 3*10 ayrıdır.Sram ağırlıklı olarak 2*10 kullanılıyor.Shımano kadar 3*10 u yaygın değil.Çift yonlu kablo cekme olarak alttan ve ustten kelepcelı 3*10 ön aktarıcı bulmak mümkün tabiki.x5 /x7/x9/xO hemen hemen hepsinde mevcut.Vites sistemin 3x10 ise ön aktarıcınında 3x10 olması gerek ;)

• Beğen
Önce dağıttığım daha sonra topladığım bir bisiklet.
Kadro salcano ng 020
Raidon maşa
X7 vites seti
Slx fren
Mt15 jantlar
Bir iki ufak sıkıntısını aşabilirsem yarın kullanıma hazır inşallahP_20160609_125317_HDR.jpg P_20160609_125332_HDR.jpg P_20160528_003313.jpg

• Beğen
@katran
Harika gorunuyor reis . Kazasiz belasiz insallah . <3

1999 yapimi Mersedes Benz bi sehir kadrosunu toplamaya calisiyorum su an . Ufak ufak finale yaklastik sayilir. Sticker calismasi yapacam arastirmaya basladim
Bursadan varsa yardimci olabilecek sevinirim2016-06-08_19-51-42_HDR.jpg 2016-06-08_19-38-12_HDR.jpg 2016-06-08_19-37-45_HDR.jpg

@Fatihkurtulus
Hosgeldin foruma dostum

ben sifirdan toplamaktansa olani sekillendirmeyi yada en iyi kaliteyi en ucuza mal etmeyi ve aldigim urunu kendime has sekillendirmeyi daha cok seviyorum her bir parcasi elimden gecince bisikletimin degeri benim icin bir o kadar artiyor ( resimdeki bisiklet bionicon marka bu markanin ozelligi amortisor sisteminin yokus yukari cikarken ayarlanabilmesi yani uzerinde olan bir dugme yardimiyla on amortisor mesafesini kisaltirken arka amortisor mesafesi artiyor kisaca on asagi inerken arka kalkiyormerak edenler youtube dan bakabilir tamamen kendi el emegimle o sistemi normale cevirdim (cevirirken neler cektim bana sorun ) boyadim arka cantimi kendim ordum hatta telleri uyduramadim baska baska tellerle uzunlu kisali sifir ayara yakin yaptim vites sistemini yukselttim en son sticker larimida yapistirdim hepsi 1500 euro ya mal oldu piyasadaki 3000 euro uzeri bisikletlerle ayni kalitede ve daha havali oldu almanya gibi bir yerde olmama ragmen cogu ust segment bisiklete binenler donup donup bakiyor bisikletime :) her parcasi kendi elimden gectigi icin hakli olarak gurur duyuyorum :) not : sticker li resmi yoktu eski koydum yinede iyi yawwwwwwwwIMG_20160609_193933.jpg

Geri