Scudo Sports

Topeak tamir ve bakım seti

ilan güncel....alan arkadaslardan yorum da beklıyorum lütfen öm den de olabılır.

Scudo
Bende almayı düşünüyorum bu setten. Kargo dahil ne kadar . Özelden numaranızı yollarsanız ararım sizi.

bılgıler öm den gonderıldı

ilan güncel...daha cok var elımızde

ilan güncel.....şenol senınkı yarın kargoya verılıyor öm den yollarım takıp nosunu.

@ferhat köse

Paslanma konusunda çözüm açısından bir önerim var (sadece bu ilan değil her tip alet için):

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=835187#post835187

Kaliteli ürünlerin de bahsettiğiniz şartlarda bırakıldığında paslandığı konusunda aynı fikir ve tecrübedeyim (belki tecrübe kısmı sizinkinden daha azdır).

İlanı kirletmiş olmak gibi olmasın ama gereksiz yere şüphelenen arkadaşlar olmasın diye eklemek istedim.

Hayırlı satışlar.

ialn güncel...daha yeterınce ürün mevcut.

eskişehirliyim elden mi vericem parayı yoksa ankaradamsın ankaradaysan havale numaranı at yarın hesabına göndereyim

öm ıle cevapladım dostum forumu doldurmayım :)

ilan güncel....bugun 2 tane daha gitti.

ialan guncel...bugun 2 tane daha kargolandı bılgıler gonderıldı..

ilan güncel....1 tane daha satıldı yolda....

bisikletın resmını de koysaydın :D hayırlı satışlarr..

arkadaşlar bu setten bende aldım.bugün elime geçti.böyle bir set almayı düşünen arkadaşlar fırsatı kaçırmasın derim.çantanızda yada bisikletinizde o kadar yerde sizin bulunduramayacağınız takımı bir araya getirmişler.alışverişte yardımları için ferhat beye teşekkür ederim.

ilan güncel satışlar devam edıyor musterı memnunıyetı yuzde yuz.daha cok urun var.

bılgıler öm ve maıl olarak gonderıldı sımdıden hayırlı olsun ve tesekkurler ılgınız ıcın

Geri