Scudo Sports

Topeak 2016 ürünleri ve en iyi fiyat uygulaması Delta Bisiklet'te

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Delta Bisiklet sizlerin bizlere ilettiğiniz öneri ve eleştirileri hızla yapmaya devam ediyor

2016 Topeak ürünleri stoklara girdi. Topeak ürünlerinde Delta Bisiklet en iyi fiyat garantisi olayını da başlatmış bulunuyor.

2016 Topeak ürünleri için (link)

Delta Bisiklet bundan sonra en iyi fiyat logolu ürünlerinde iddialı olacak ve daha uygun bir fiyata bulduğunuz zaman size fiyat farkını geri ödeyecektir.

En iyi fiyat uygulamasını Topeak markasıyla başlatmış bulunuyoruz. Fiyat çalışmalarımız devam ettiğinden çalışmalar bittikçe en iyi fiyat logolu ürünlerimizde sizlere fiyat garantisi vereceğiz.

topeak.jpg

Scudo
Tebrik ederiz iyi bir calisma olmus urunler de fiyatlar da iyi gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: ulas
@cihan cambaz

Teşekkürler bu yıl forumda denilen bütün istekleri yerine getirmeye çalışacağız.

Uygulamalarımızla beraber bunların haberlerini de sizlere daha kısa sürede ulaştıracağız.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Fiyatlar sadece internet satışı için mi? Dükkana gelsek, oradan da bu fiyatlara alabiliyor muyuz?

@Birhan K.

Fiyatlar hem internet sitemizde hem de mağazalarımızda geçerlidir.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Bisiklet indirimi ne zaman olacak veya olacak mi?

Fiyatlar gayet iyi görünüyor.

@Bango
Bir çok bisiklet indirimde siz hangi modeller ilgileniyorsunuz

Geotech Fold Up bisikletlerine bakiyorum Ulas bey.

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Bango

Forum üyelerine yardımcı oluyoruz. İstanbuldaysanız kızıltoprak mağazamıza uğrayın size yardımcı oluruz ;)

merhaba. yol bisikleti için ön arka far almayı düşünüyorum. aklımda bazı ürünler var fakat sizin tavsiye edeceğiniz, pişman olmayacağım bir ürün olur mu acaba?

Uygulamada 20.2 tukendi gozukuyor, dogru mudur Ulas bey?

@omur_ms
@ulas Lambalarda indirim varmı? Hem hesaplı,Hem dayanıklı,Hemde iyi aydınlatan bir şeyler var mı? ;)

Sn. @ulas. bey sitenizde ornegin sele alti canta reyonunda 12 tlye de ürün mevcutken neden topeak sele altı çantaya 150 tl vererek tercih etmeliyim ? Biraz açıklar mısınız ? Bunu hic topeak ürünü kullanmadigim için soruyorum.
Diğer bir konu ise plus , pro , aim gibi markaları da görmek isterim doğrusu. Teşekkürler.

@ulas Ulaş bey bende uygulamayı ilk çıktığı zaman yüklemiştim, geçen gün telefonun durum çubuğunda uygulamaya ait bir bildiri gördüm, 100tl indirim çeki kazandınız gibi bir şey yazıyordu, bildiriye tıkladım program açılmaya çalıştı ama açılmadı, tekrar kapatıp açtım herhangi bir kampanya veya indirim çeki göremedim, bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

Topeak ürünlerini kullanıyorum ve beğeniyorum gerçekten üst seviye kaliteli ürünler yapıyorlar:harika:

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Hani bi ara en iyi fiyat garantisini görünce iyi fiyatlandırma olur sanmıştım. Küçük bir google taraması bile herhangi bir topeak ürününde daha ucuzunu bulmanızı sağlıyor. Neden daha ucuzunu satan kişiden almak yerine aynı miktarda iade alarak deltadan ürün satın alacağız? Gerçekten fiyatlandırmalarınız berbat sizde satılan herhangi bir ürünü başka biriside getiriyorsa %95 daha ucuza getiriyordur. Bir dönem topeak sizden başka bir yerde bulunmuyordu sanırım tekrar yetkili satıcı siz olmuşsunuz umarım bir daha o günleri yaşamayız. Bilmiyorum cidden iyi markalar elinizde büyük bir firmasınız Türkiyede en fazla şubesi olan en fazla insana ulaşabilen firmasınız. Temsilciliklerinizi yapan insanlar gerçekten çok iyi ama fiyat konusunda gerçekten çok kötüsünüz.

@Bango

Size ayarlarım bir tane ;)

@Hasan YÜNGEVİŞ

Bundan sonra daha iyi olacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz. Eleştirilerinizi ciddi anlamda gündeme alıyor ve yapmaya çalışıyoruz.

@Yusuf G.

Gelen kodu öncelikle bir yere not edin. Mümkün mertebe de hızlı şekilde kullanın. Çünkü o kodlar internette geçerli oluyor ve çabuk tükeniyor. Bir sonrakine öncelikle kodu not edin.

@Asusmune

Merhaba,

M-Wave
Topeak

markalarında çok iyi farlar var.

Özellikle ben bunu kullanıyorum ve tavsiye ederim. Harika bir ürün ve ayrıca fiyatı çok iyi (link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
delta bisiklet dış lastiklere garanti veriyormu ? lastik yanaklardan balon yaptığında değişim yapıyormusunuz ?

Ulaş bey, gözlemlediğim kadarıyla farklı atılımlar ve değişiklikler yaparak bisikletle ilgilenen tüm kesime hitap etme odaklı çalışmalar yapıyorsunuz. Gelen eleştirilerede kurumsal, ılımlı ve çözüm odaklı dönüşler yapıyorsunuz taktir ettim.

Topeak ürünlerindeki en iyi fyat uygulamasındaki kıyaslama yurt dışı siteler içinde geçerli mi ?

Geri