Scudo Sports

Topeak 2016 ürünleri ve en iyi fiyat uygulaması Delta Bisiklet'te

Yuh ya küçücük bi çanta ne demek 300 lira 150 lira. Uzay mekiğine mi dönüşüyor? Fiyatlara bak, parası olmayanlar olarak ölelim topluca :cool:

Edit akbayram: Fiyatlar iyi olabilir kendime göre yorumladım..

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
Toplamakda olduğum tur bisikletimin bir çok aksesuarını Topeak marka seçtim.Fiyat ,hafiflik,malzeme kalitesi ve ömür anlamında gerçekten rakibi yok gibi bir şey.Delta danda aldığım ürünler oldu.Sorunsuz ve uygun fiyatlarda teslim aldım.Aldığım 3 ürününde yurt dışı sitelerden bile çok çok aşşağıda olduğunuda gördüm.Eminim iyi bir fiyat araştırmasıyla bir çok ürün alınabilir.Teşekkürler Gürkan kardeşim,teşekkürler Delta Bisiklet...

• Beğen
@ulas

üründen 3 tane almayı düşünüyorum. ekstra bir indirim yapmanız söz konusu olur mu?

@ulas forumu etkin kullanmaniz haberlesme hizin arttiriyor. Sizi burdan takip ediyoruz

• Beğen
@cyurdasiper

Mağazadan uğrar alırsanız size yardımcı oluruz.

@Furkan TK

Teşekkür ederiz. 2016 yılı Delta Bisiklet yılı olacak. Bunun için de büyük atılımlar yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Yurt dışı siteleri konusu aslında biraz karışık bir konu ama yine de fark ettiğiniz ürünler var ise onlarla ilgili farklı çalışmalar da başlatabiliriz. Fakat bu tip sitelerin çoğu doğru bilgi vermiyor ve ürünler resimdeki gibi olmuyor. Çok karşılaşıyoruz.

Diğer markalarımızda da en iyi fiyat uygulamasına yavaş yavaş başlıyoruz. Bu tip konularda app ve android uygulamalarımızı indirerek de takip edebilirsiniz. Uygulamalarda ayrıca farklı fiyatlar da sunacağız anlık veya zamana bağlı fiyatlar.

Bunlar dışında Muc-Off markası da çok yakında geliyor ve inanılmaz ürünleri çok iyi fiyatlara alabileceksiniz.

@cyurdasiper

Size özel bir durum yapalım siz 2 adet alın biz size 3 adet yollayalım :) 1 defaya özel olsun. Özellikle buradan da yazıyorum ki diğer forum üyeleri de görsün ve yaptığımız şeylerin gerçekliliğini daha iyi anlasınlar. Siparişinizi yaptıktan sonra Gürkan Bey ile irtibata geçin ve durumu anlatın kendisi benden konuyla ilgili onay alacaktır. 0 216 450 66 30 veya destek@deltabisiklet.com

@ulas çok teşekkür ederim Ulaş Bey böyle bir indirim yaptığınız için. Aslında mesajı yazarken dürüst olmak gerekirse indirim yapacağınızı dahi düşünmemiştim, şansımı denemek için yazmıştım sadece. Böyle bir indirim yapmış olmanız Delta Bisikletin değerini arttırıyor gözümde. Teşekkür ederim tekrar.

Siparişimi biraz önce verdim ve mail adresine durumu bildirdim. Gürkan Bey telefonla arayarak iletişime geçti durumu teyid ettik tekrar. Teşekkür ederim ilginiz ve indiriminiz için:)

@ulas
ürün elime bugün söz verdiğiniz gibi 3 adet olarak ulaştı. teşekkür ederim tekrar.

• Beğen
Hızlı kargo,doğru ürün,uygun fiyat,ilgi alaka daha ne olsun :) Teşekkürler Delta Bisiklet!

• Beğen
@ulas, merhaba uygulamayı yükleyince hediyeden söz ediliyordu. Yükledim ancak gelen herhangi bir bildirim olmadı. Hediye çeki vs. tanımlandı ise nereye bakmam lazım. topeak smartphone drybag 5–6" arası olandan almak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@GoMMeS

Her hafta düzenli olarak bildirim yollanıyor. Gelen bildirimlerde size bilgi veriliyor. Forumda ilgili bir konu da var oradan takip edebilirsiniz. Anasayfada haberi var

Abi slime aldım araba sibobu için ama bende yol bisikleti var. Yapabileceğin birşey olurmu bu konuda dikkat etmedim alırken.

@ulas Topeak gerçekten kalite anlamında benim için vazgeçilmez.Yeni fiyat politikanız ve uygulamanız tüketici dostu teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Dün sitede satılan maşalara bakmak için antalyadaki deltaya uğradım.3 arkadaş dükkan içindeki tv den motosikletlere bakıyordu.Bi 30 sn kadar bekledim acaba görecekler mi geldiğimi diye.Neyse arkadaşın biri farketti buyrun dedi yol bisikletim için maşa bakıyorum dedim.Aklı hala ekranda belli ki şaşkın bi ifadeyle yok bizde dedi.E dedim sitenizde satılıyor.Yine duraksayarak hangisi bi bakalım dedi.Neyse dedim kalsın siz devam edin bakmaya çıktım dükkandan.Daha öncede gelmeyeceğim artık buraya demiştim ama yinede tükürdüğümü yaladım.O zaman da başka birşey için küçük bi 12 13 yaşlarında arkadaşımız ilgilendi asıl arkadaşlar sigara içiyor dışarıda.Genç arkadaş tek tek fiyat sormak için dışarı çıktı.Bundan sonra bedava satılsa orda birşey almayacağım.Delta Antalya şubesi berbattır benim gözümde bitmiştir.Kolay gelsin size.

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
@ulas
Teşekkürler. Tapatalktan takip ettiğim için haberi görmemiştim.

@mekolac

Sorun değil ama ona da uygulayabiliyorsunuz. Supap ucunu çıkartarak uygulayabilirsiniz. Yapamazsanız getirin servis hemen uygular.

Geri