Scudo Sports

Tofaş gördümü bisikleti sağa çekip geçmesini beklerim

Scudo
Apaçiler herşehirde bol miktarda bulunan sığır ırkının son temsilcileridir ve malesef nesillerini bir kaç asır asır daha sürdürebilecek bedensel ve ruhsal potansiyele sahiptirler nasıl bir kafaya sahiplerse kullandıkları aracı ferrrari olarak görmekte ve kendilerini michael schumacher zannetmektedirler işte bu nedenle karşılarındaki herkesi kendilerinden küçük görmekte ve böylelikle günün araç başında geçen kısmı dışındaki arabesk / rapstar küçük emrah tribinden kurtulmayı başarabilmektedirler siz siz olun bu tipleri kendi haline bırakın kardeşimiz güzel ifade etmiş görünce sağa çekip geçmesini beklerim diye genellikle bunu bende uyguluyorum bir bisikleti bir arabaya rakip olacağını düşünecek kadar beyine sahip olan bu tek hücrelilere bizlere oyun oynama fırsatı vermemek sanırım kendilerine verilecek en doğru derstir

@Alperen ERTEN
gece uyuyorum dışardan ara gaz sesi geliyor.. bide motorlar var pat pat ses çıkarıyor bakıyosun ufacık bi motor, bunların işi gücü milletin huzurunu bozmak gibi geliyor bana

• Beğen
Tepkiler: özel
@ReşitÇağırgan
Elinize sağlık, konuyu çok güzel özetlemişsiniz...

Ben de arkamdan gelen bir kuş serisi farkettiğim zaman hemen kenara çekip bekliyorum, yoksa benzer sıkıntıları ben de yaşadım.

dünyada kuş serisi adı altında üretilen,binilen tek ülkedir güzel ülkemiz.kartal.şahin.serçe.doğAn üretilmiş,fakat akbaba var,devekuşu var,tavuk var.baykuş var.bunların isimleriyle neden üretilmemiş çok merak ederim.çok büyük bir kayıp bence.
yerli araba üretelim diyoruz.eğer kuş serisi gibi olacaksa hiç üretmesek daha iyi.hadi bu sefer sürüngen serisi üretelim diyebilirler.fiat yılan,akrep,fiat bukelamun 1.4 gdi filan:D

arkadaşlar genel olarak dediklerinize katılıyorum ama kuş serisi dediğiniz otomobil kayınpederim de var ve ihtiyaç olduğu zaman da alıp kullanıyorum ... yani bunu arabayla çok bir ilgisi yok zihniyetle alakalı... genel olarak size katılsamda bunların az para bulanlarıda daha lüks arabayla yapıyorlar aynı şeyi eğitim seviyesi artmadıkça bu ve bunun gibi zihniyetler değişmez ama yinede en bıktığım konu bir arkadaş daha belirtmiş ticari araçlar saygısı gerçekten olmayan kişiler bu insanlar... bize düşen hepsiyle kavga edemiyceğimize göre uzak durmaya çalışmak elimizden geldiği kadarınca....

benzinin litresi 5.02 olmuş,Suriye savaşı çıkarsa,litresi 8 tl olur diyorlar..

savaşlar olmasın...insanlar ölmesin...

benzinin litreside 20 tl olsun..bizde rahat rahat bisikletimizle,işimize gücümüze gidelim...

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@Alperen ERTEN

Her yazdığın doğru ama tek bir yanlışın var o da hangi kuş olursa olsun az yakmaz asla Şahın vs. bunların 1.6 motorları 2.0 motorlara yakın yakıyor...

@enes savaş

bende kuş serisi aracı olanlardanım :) dediginiz hiç birşeyi yapmıyorum :) ve 20 tl ile 65 km şehir içinde gidiyor :)

http://img818.imageshack.us/img818/8089/mvto.jpg

Bunlar apachi kategorisine girmiyor , level atlamış versiyonu olan terörist ( peşmerge ) seviyesine giriyorlar. Allah bizi bunların gazabından korusun

@orhan0911

Bu araba gayet güzel, nizami herşeyi trafikte rahatça ilerler, demek ki arabanın suçu yok arkadaşlar, herşey şöförde bitiyor :)

kötü araba sürüyor diye ehliyeti alınan duymadım, işte sorun burada...

vay bee neymiş bu tofaşlar :) tofaştan öte bu araçlara garip garip modifiye yaptığını zanneden ve içindeki tayfa gençler ve erkeklerden oluşuyorsa işte o zmn dedikleriiz doğru. Mesela benim babamda ben yaklaşık 10 yaşlarıma kadar önce murat 124 sonra 131 sonra doğan sahibi oldu. Ve trafikte gayet sakin ve anlayışlı bir insandı. bu şekilde olanlarda az değil. maksat o aracın nasıl ruhlu bir insanın eline geçtiğidir. mercedeste olsa içindeki apaçiyse aynı durum söz konusu. sadece bu tipler insanlar arabanın kendisi ve parçası yapılan modifiye maliyeti ucuz olduğu için bu arabaları alıp şekilden şekle sokuyorlar. olanda şahinlerin ismine oluyor :) adı çıkmış dokuza inmez sekize hesabı:)

@Engin ATAL

parası ucuz oldugundan kolay alına biliyor buda herkez sahip olabilir demek ve bazı kişiler direksiyona geçtimi kendini insan üstü sanıyor buda kuş serisine kolay ulaşmaktan oluyor yoksa herşey kişide bitiyor ben çok gördüm bmw mersedes li vs sizin bahsetdiginiz kişilerden

@orhan0911

Dediğiniz doğru ama benim arabayla bir alıp veremedim yok. Daha çok sürenlerden şikayetçiyim. Ama tofaşın arabalarını görünce çok daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

Arkadan itişli olduğu için , yanlama , drift , el freni çekip kıç kaydırma gibi birçok hareketin bu kadar ucuz bir arabayla yapılması ve bu gösteri hareketlerinin profesyonel insanlarca yapılmaması , direkt şehir içi trafiğinde yapılması dolayısıyla apaçilerin baş tacı bizim açımızdan ise trafik canavarı olmuşlardır . Genellikle eğitim seviyelerinin düşük olduğunu düşündüğüm kuşak , lütfen üstünüze alınmayın , kişisel algılamayın . Tabi ki arabanın suçu yok , zaten arabadan değil şöförden şüphe edersin . E arabaya bakınca da şöförün secelesini görmüyorsun doğal olarak , çekiniyorsun elbet . Kurunun yanında yaş yanıyor , e nasıl yanmasın ?
http://www.itusozluk.com/image/tofas_298965.jpg
Bu Arif'ten korkmayalım mı şimdi ? Kenarda beklemem , bisikleti omzuma alıp yürürüm ben . :eek:
http://www.otocin.com/wp-content/uploads/2013/02/modifiyeli-tofa%C5%9F-%C5%9Fahin.jpg

bu gece ki turda başıma gelen olay bu başlığın ne kadar doğru olduğunun ispatıdır.. geceyarısı olmak üzereyken poligon'dan amerikan kolejine doğru kenardan kenardan yokuş çıkıyordum, iki çıkış iki iniş olmak üzere 4 şeritli geniş bir yol izmirliler bilir.. karşı istikametten gelen bi şahin içinde 4 apaçi camları açmışlar son ses arabesk eşliğinde yanımdan geçtikleri anda, yolun da boş oluşundan sanırım, aracı 360derece kıç attırarak döndürdü.. bi anda arkaya doğru baktım aracın kıçı savrularak üzerime doğru gelir gibi oldu korkmadım desem yalan olur.. sonra aynı istikamette bastılar gittiler, o saatte o hareketin amacı neydi bana mıydı hiç anlamadım.. bu dengesiz insanlar her geçen gün artıyor malesef :confused:

@Alperen ERTEN

Yaygınlığı olmasada sağlamlığını yakalayabilir :D

@Umut Kılınç37

Adamlar üşenmeden,test sürüşü yapmışlar :)

Bu ülkede ekonomik gücü buna yettiği için bu aracı kullanan ailelerde var ama serseri tayfasınının kullandığı bir imaj çizilmiş durumda. Bu sınıfı kendileri oluşturdular ve gayette mutlular şahinciyiz diye isimlendiriyorlar kendilerini altını yere yaklaştır, arabayla aynı değerde ses sistemi taktır, trafikte taciz et, arabayı bağırttır evet hepsi hayvan bunların. Birçok kez denk gelmişinizdir camdan sarkıp kapışıyonmmmmuuu diyede bağırırlar laf verirseniz çeker sağa inerler. Bunların yüzünden bu markayı kullanan garibanlarında kötü anılmasını gerçekten kabul edemiyorum ama ülkemizin gerçeği bu.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Aslında sade Şahin ve Doğan'da yok, Peugeot 106 veya 206'da da olabilirler. Her yerden çıkabilir bu tipler.
Saygısız sürücü herkese saygısızdır. Kırmızı ışıkta bekleyenlerin önüne de geçer, kırmızıda da geçer...

Geri