Scudo Sports

Titiz birisiniz. 900 euroya aldığınız bisiklette deformasyon varsa?

Aldığınız bisikletin boyası aşınmış olarak size satıldığını gördüğünüzde

• Hiç önemsemem

• İade/değişim isterim

• Tamir eder kullanırım

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Ahmet-E

evet şu turcu meselesi iyi fikir. Yabancılardan da olabilir. Geçen gün bir amerikalı'yı ağırlamıştım evde. 3 yıldır bisiklet üzerinde idi. Bir gece sohbet ettik. Ateistti dine davet ettim. Açıkladım deliller sundum. Dönmedi dinsizliğinden ancak etkilenmiştir umarım. Beli bir gün hidayet nasip olur. couchsurfing gibi sitelere üye olmayı düşünüyordum zaten. Sırf yabancılarla muhabbet ederiz, sonra tecrübelerinden faydalanırız ve pratik yaparız dillerde diye. Çanakkale'ye de uğrarlar zannımca. Ne de olsa doğası güzel bir şehir.

Scudo
kadroda aşırı derecede kanırtırılmış bişey felan sandım bence dava aç hemen mahkeme olsun tazminat al :D

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Hiç kafaya takma, ne kadar çok takarsan o kadar çok zarar görürsün. 3 tur at 2 sinek yapışsın ahanda gördünmü çizildi, çamurlandı hadi yıka bakalım, aha bu seferde rengi soldu, demekki neymiş kullandıkça yıpranıyor, kullanmadıkça çürüyor. sür keyfine bak.

• Beğen
bisiklet üzerindeki kusurlar bana kalır ise önemsiz. Kutusundan bizzat kendinizin çıkaracağı bisiklet de de aynı durum olabilir. Bana kalırsa vakit kaybetmeden keyfini sürmek lazım.

AMA kötü kurulum, servis desteği konusu çok can sıkıcı. Ben istanbulda olmama rağmen CUBE mi hiç kendi servisine götürmedim (hani servis gibi de değil di orası ya neyse ) işini ustalığını beğendiğim başka bir yere götürüyor emeğinin karşılığını da veriyorum içim rahat ediyor. Yalnız sizin gidecek tek bir ustanız olması ve orası ile de kapışmış olmanız kötü olmuş :(

• Beğen
Siyah asetat kalemle ustunden gecin parmaginizlada tam kurumadan yayin. farkedilmeyecek kadar kapanir. Belli olmuyor bile dogru duzgun.

• Beğen
@Lemi Öztürk

1. permanent siyah renk kalem
2. siyah asetat kalem
3. oje

denildi. denerim teşekkürler.

Benim de merak ettiğim acaba bu bisiklet nasıl bir bisiklettir ki 900€ fiyatı var ama Deore vites kolları ve Shimano BR serisi fren sistemi var?

• Beğen
Tepkiler: SRT
888.8.8 euro diyorlar ben yuvarladım 900 diye. çünkü bana daha pahalıya mal oldu. Tabi alırken saf değilseniz hemen kolayca kazıklayamayacaklarını anlamışlarsa indirim yapıyorlar. Yoksa dedikleri fiyatı oracıkta verirseniz borçlu bile çıkarırlar sizi.

Usta hiç uğraşma değiştir imkanın varsa. Çizik veya deformasyon sorun değil. Sorun beyni kemiren düşünce :) Sıfır bisiklet alıyorsun en ufak şey bile insanın beynini tırmalar :)

• Beğen
@ebayusuff E bisikletin ne marka ve model olduğunu yazmamışsınız yada ben görmedim. O nedenle 900€ değerindeki Deore setli bisikleti merak ettim anlamında demek istemiştim. Yanlış anlaşıldıysam affola.. :)

@SerkanH
Estağfurullah. Ben de mesajınızda neyi kastettiğinizi anlanadığım için sormuştum.

Evet yazmadım. Çünkü konu açısından önemli olmadığını düşündüm marka ve modelin.

Bisiklet lapierre urban shaper 600 bu arada.

Kutusunu actiktan sonra, uzerinde parmak izi var diye fren kaliperlerini iade ettigimi bilirim. Benim dunyamda sifir urun icin hata toleransi da sifirdir. Ben olsam mali iade ederim. Kimin ne dedigi muhim degil, icinize sinmiyorsa anlami yok zaten.

@ebayusuff
Boyle seyleri dert etmeyin, daha da onemlisi kendinize vazife edinmeyin. Ozellikle sinirlarin oldukca belirgin hale geldigi bu gunlerde. Herkes haddini bildigi surece problem cikmayacaktir.

900 euro verdigim bir bisiklete degisim isterdim ben

• Beğen
@bagetci

Yukarıda bir mesajımda değindiğim üzere son olarak sundu bisiklet sahibi hüsnü bey bisiklette sözümü ettiğim bölgenin resmini istemişti. Gönderdim. Cevap gelmedi. bakalım ne diyecek.

Mesele ufak bir çizik meselesi değil. Tamam bunu belki zafiyetime istinaden önemserim. Ayrı konu. Ya da çoğu kişinin dediği gibi hiçbir önemli değil.

Ancak mesele insanları enayi yerine koyup 4000 liralık mal satarken (iki bisiklet ve aksesuar aldım bisikletler 3850 lira tuttu) olması gerektiği gibi sıfır açılmamış ürün vermek yerine, özensizce monte edilmiş, dükkanda teşhire açılmış ve yine özensiz bir şekilde sadece poşete koyarak başka bisiklet kutusuna konulmuş ürün göndermeleri. Halbuki olması gereken teşhir ürünleri teşhir ürünü olarak farklı fiyatla satılmalıdır bazı firmaların yaptığı gibi. Her neyse.

kan dökerim icabında :krsn::krsn::krsn::krnz:
Şaka bir yana insanın her kuruşu için emek sarfettiği bir tomar paranın karşılığında hatalı ürün alması kadar büyük bir haksızlık yoktur. değil ince bir çizik ambalajı bozulsa gene bozarım mekanı. Allah affeder ben affetmem.:tskler:

Ben sorgu sualsiz geri veririm aynen

Okadar para vericem sorada oje yapmakla ugrasicam o sizin hep gozunuze batar takilmisiniz bikere bende takilirdim

• Beğen
bende ilk geldiği gün bisikletimle salı turuna çıktım orda rüzgarın azizliği ayaklığıda yoktu bisikleti savurdu belirgin bir çizik olustu aldığım gibi çizdim yani fazla kafaya takmamak lazım insan alışıyor zamanla çalınırsa felan Allah Mufaza :) tanımanız açısından çizikler işe yarar :)

Geri