Scudo Sports

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

@Fatih Ç.T.

ek olarak bu yukarıdaki mesajda verdiğim link ile trainer ya da roller'da sabit iken yaptıgınız aktiviteleri de bu sitede tcx e cevirip stravaya atabilirsiniz. Başka formatlarda çevirip atınca, km, süre, hr gibi bilgiler geliyor ama katedilen mesafe 0 görünüyor. Bilginize

Scudo
@Fatih Ç.T.
Fatih kardeşim Strava linkteki Timex^te yapıp stravaya bahsetmiş olduğun programla attığın aktivitelerin dimi.

iyiyimiş daha ne isteyelimki.

@pantpas
merhabalar bende timex kullanıcısıyım ve Garmin Gsc 10 ürünün
(link)
sitesinde fiyatı 29,37 Euro fiyatı var.Bundan daha uygun bir fiyat zannedersem yok gibi...

fiyat uygun fakat 22 dolar kargo ile 54 dolara geliyor. Yanında diğer ihtiyaclarınızı da alırsanız, güzel fiyat yine de.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@Aydınlıyurt Tuncay
Tuncay bey merhaba ben Uğur kardeşim 51 lik hani zaten Timex'. sizde gördüm heveslendim.Siparişimi verdim su an kargoda yalnız 99 Dolara buldum siz hesaplı alışmışsınız.Gsc 10 sizin verdiğiniz linkte 20 Euro kargo var suna br bakarmısıniz

.(link)

@pantpas
burada fiyat 42 usd + 10 usd kargo diyor ben de araştırıyorum ama açık söyliyeyim bir türlü elim gitmiyor ,
hani diyorum Cadance görsem ne olacak :) ama okudukça bu gidişle bende alacağım.Bu arada arkadaşlarımın hepsi garmin kullanıyor ama bana göre hiç bir fark yok.Aynı ölçümlere deli gibi para veriyorlar..

Çok doğru söylüyorsun ama insan heves ediyor.O zaman siz su an hızınızı gps den alıyorsunuz öyle dimi peki çıkan değerlerde çok sapma varmi.

hız bilgisi için GSC10 kadans/hız sensörü almaya kesinlikle gerek yok. GPS gayet tutarlı değerler veriyor. Sadece benim gibi, sprint yaptıgınızda veya tır arkası gittiğinizde, maks hızım acaba kaçtı diye merak ediyorsanız, o zaman gerek oluyor. Çünkü GPS verisi neredeyse tüm turlarda, anlık maks hızınızı uçuk rakamlar gösteriyor. Çünkü iki nokta arasındaki gps bağlantınıza bağlı anlık değişimler, sizin hızınız olarak hesaplanıyor.

Kadans kısmı için alınabilir. İnsan o rakamı gördükçe daha fazla kadans odaklı sürmeye özen gösteriyor. Tüm turunuzun kadans ortalamasını görmek ve bunun gittikçe yükseldiğini görmek motive ediyor. Alt limit tanımlamak ve bu değerin altına düştüğünde sesli uyarı vermesi faydalı oluyor. Bir vites düşürüp kadansı artırmaya yöneltiyor.

20.Nisanda sipariş ettiğim Timex'imi 06.05.2015 tarihinde teslim aldım.Takıldığım yerde sizlerden yardım isteyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
Şu sıralar ebayde ve amazonda indirime giriyor sürekli, bekleyenlerin bir göz atmasını öneririm

Arkadaşlar iyi akşamlar Timex cihazımdan çok menmunum GSC 10 da bugün geldi montajını yaptım Cadansı cihazda görüyorum Dısarı çıkarak deneme fırsatım olmadı ama evde yaptığım denemelerde cadansı görüyorum yalnız bisikletin teline takmış olduğumuz hız sensörü hızı göstermedi acaba özel bir ayarmı gerekli veya ben hız sensörünü yanlışmi taktim. yardımlarınızı bekliyorum üstatlarım.

@pantpas

Selamlar,

Ben sensörü aynı aşağıdaki resimdeki gibi monte ettim, hız mıknatısı da oradaki uzantıya göre ayarladım. Hız gösteriyor ama hızı GPS mi yoksa sensör mü onu hala tam anlayabilmiş değilim (bazen durduğu yerde bile 0,232 vs. gibi hız ölçüyor) ama sonuçta görünen bir hız değeri var ve gayet güzel :)

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiSFQvZ-Hainp3oNIvVAJNgMzQGNt3G0xg17M69t-aojST4JgTaQ

D
@Kurtuluş E.
Durduğu yerde hız gösteriyorsa o uydudan gelen hızdır.Sensörden gelen tekerlek döndüğü zaman göstermesi lazım.

Durduğu yerde tekeri çevirirseniz anlarsınız hocam:)

@Roux
işte sorun orada durduğu yerde tekeri çevirmeme rağmen hız göremiyorum.yardım lütfen

@pantpas

Arka uzantısı mıknatısa daha yakın olacak şekilde döndürüp denediniz mi? Belki mıknatıs uzakta kalmış olmasın?

@Kurtuluş E.
Teşekkür ederim arka uzantı ile oynayınca hızıda görmeye başladım.

Geri