Scudo Sports

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

Yenisi nabız bandıyla beraber 300 TL civarında.

Scudo
polar cs 500 nasıldır bu sitede fiyat uygun gibi

(link)

CS500 kullandım.
Pek memnun kalmadım.

Hatta;
(link)

Bir de eğer Timex ile karşılaştırıyorsak; en önemli farkı GPS yok Polarda.

Timex bir numara şaşmayın derim.

onusuda bunusuda şunusuda olsun diyorsanız garmin edge 810, yoksa polar cs500. Bir ara bike.discount.de cs500 104 euro idi .İlgilenenler için güzel fiyat.

Timex fiyatları almış başını gitmiş :)

aynen şu an indirimde 104 euro polar cs 500

@mehmetsunu
Fiyat/performans bakımından Timex diyoruz. Yoksa tabii ki bir Garmin 510 veya 810 değil. GPS/tracking, log tutma/strava-runtastic gibi programlara verileri upload edebilme, kalp/kadans/hız aksesuarları ekleyebilme, back light gibi özellikleriyle bu fiyata bulabileceğiniz başka km saati şuana kadar çıkmadı.

Bi de fiyatı düşerse almak Lazım

timex kurla birlikte uçmuş fiyatlar :(

timex ile garmin edge 500 hangisini tavsiye edersiniz bende bu konuya görünce sormak istedim bir km saati alma aşamasındayım kafam karışık ne alacağımı şaşdım polar cs500 ile başladım arayışıma,sonra garmin sonra mio sonra vdo m6 en son bu konuyu gördüm arkadaşlar bilgim yok beni yönlendiricek abilerime sesleniyorum lütfen yarıdmcı olurmsunuz,almanyadan gelicek karar vereceğim ürün bu gece sabaha kadar sonuçlandırmam lazım aslında olay biraz acil umarım yardımcı olucak arkadaşlar duyar sesimi imdatttt

birde timex kutu içerğinde kadans hız sensörü çıkıyormu ben gps ye bağlı kalarak ölçüm yapmayı istemiyorum sensörlerden gelen bilgi ile hareket etmek istiyorum,yani bunu alırsam birde kadans ve hız ölçermi alıcam ayrıca ne alıcam en iyisi hangisi bu timex için vala kafam karıştı bana acil yardımcı olucak arkadaşlara duyrulur

@okkesmutlu timex'in bilgisayar ile strava ile entegrasyonu biraz zor. Garmin ise garmin connect ile cepten bile takip edebilecegin bir hale geliyor. Entegrasyon basit. Bircok gps cihaz kullanarak karar verdim ki en kolay, en kullanisli cihaz garmin.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Ahmet Onur Çakmak Allah razı olsun hocam vallahi kafam karışık bir çok seçenek var timex burda rastladım zaten bilmiyordum bile garmin 500 bakıyorum 99 euroya çok az kulanışmış buldım ekranda ufak iki çizik var sadece ama sorun teşkil etmiyor,hocam bilgisayrla felan entegre olayı benim için önemli değil pek benim amacım olmuşken iyi bişeye yakın bişeyler olması,bir sürü seçenek çıktı şimdi işin içinden çıkamıyorum pekde vaktim kalmadı polar cs500 den başladım dedğim gibi bryton 40 mio 105 timex garmin bunların fiyatları uygun keseme göre gerçi pahalı tabi ama işde karar vermem lazım

birde timex ekranında power ölçü birimleri gibi garminde de varmı acaba içerik özleik olarak ikisi arasında ne farklar var

güncel acil arkadaşlar

Timex bu konunun açıldığı tarihlerde 89 dolardı ve dolar fırlamamıştı. Şimdi ebay den baktığımızda 200-250 dolar civarlarında. Dolayısı ile Timex artık fiyat/performans ürünü değil. Bu tren şimdilik kaçtı diyebiliriz.

300 dolar fiyatı ile bu ay sonunda çıkacak olan Garmin 520 almak çok daha mantıklı...

(link)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@evrenozbilen hocam iyi güzelde almanyada 110 Euro 120 Euro arası bulabiliyorum sıfır ama başka ürünlerde var işde kafam karışık özelden size yazdım bana lütfen yardımcı olun vakitniz varsa bir ürün seçeyim

Fiyat/performans, kalite, ozellikler=garmin 520

@Fatih Ç.T. hocam herkese tesekur ederim varmi edge 500 de karar verldim diger versiyonlar benuasiyor daha kadans sensoru alicam cunki

Bitmiş ürün linki vermişim kusura bakmayın...

Geri