@pantpas 310-315TL gibi bir fiyata geliyor. Gümrükte sıkıntı yaşayabilirsiniz veya herşey yolunda gitti elinize ulaştı diyelim, bu sefer kalp atışını ölçen cihazın doğru şekilde çalışıp/çalışmama riski %25-30 civarında... Ben olsam yukarıda da linki verdiğim arkadaştan cihazı deneyerek alırdım. (Bu arada yanlış anlaşılmasın; arkadaşı tanımam... )
Son bi kaç turdur benimde hr sapıttı arada düşük ölçüyor.
gps olarak fena sayılmaz da hr bandı tırt gibi pek güvenemiyorum, kalp 200 gösteriyor ama 200 gibi hissetmiyorum.
Vardı sanırım. Ya aldıklarım listesinde ilgili ürün sütununun sol tarafındaki açılır menüsünde olacaktı ya da eğer yoksa direk satıcı ile iletişime geçip, iptal etmek istediğinizi yazın.
@Hakan Beşikçi
Benim bant sıkıntısız çok şükür. Pilini değiştirip bir de deneyin derim.
Teşekkür ederim arkadaşım bir şey daha soracağım bende sigma benzeri cube marka kablosuz km sayacı var hız sensörünü Timex te kullanabilir miyim acaba?
@Hakan Beşikçi nabız bandında yüksek ölçme olmamışdı ama düşük ölçme oluyordu, ön kısmının çoğunluğu plastik olan nabız bantlarından aldım nabız bandı sorununu çok şükür şimdilik ortadan kaldırdım, bu arada 6. ayına giriyor 2000km kullandım cihazın kendinden çok memnunum..
Sanmam. Cihaz sadece USB kablo ile verileri aktarabiliyor diye biliyorum. Daha önceki sayfada kullanma klavuzunu eklemiştim, bir karıştırın isterseniz. @Kurtuluş E.
Arkadaşlar bir sey sormak istiyorum hız ve kadans sensör için GSC 10 almak istiyorum ama yeni nesil mi standart gsc 10 mu karar veremedim.Yeni nesil kullanan arkadaşlar fikir verebilirler mi acaba.linkteki ürünü kullanabilirmiyim Timex te.