Scudo Sports

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

Scudo
@Hakan Beşikçi
vergi ödemezsiniz kargo ödeyeceksiniz diyecekdiniz heralde..:D

@harun tınas
Dün sizle beraber bizim mehmet öğretmenede kargosuyla 92 dolara aldık, ben 106 dolara almışdım 14 dolar kardasınız, Hayırlı olsun..

@Aydınlıyurt Tuncay

(link)
75$+16.75=92 dolar

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
@Aydınlıyurt Tuncay
su an sipariş 75€altında oldugu için vergisiz alacağım
2 tane alındığında toplam 27 dolar vergi çıkmakta

@emrah9700
yok öyle de değil :)

2 tane sipariş verelim dediği için bende "kargo ödemezseniz, vergi ödeyeceksiniz" demek istemiştim.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Arkadaşlar nabız bandı sorunlu çıkan timex'im için aldığım ürün şuydu (link) ve geldi, nabız kemerim çalışıyor, ama hız cadence sensörünün pilin içinde bi düğme var bi tarafda hız yazıyor bi tarafda kadans hangi tarafa çekersen o sensör olarak bulunuyor ve çalışıyor, hem hız hem cadance aynı anda olmuyor, sanırım yanlış aldım, anlayan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim..

Ne sıkıntılı bi durum yaa, önce al senin nabız bandın sorunlu çıksın sonrada madem hız cadence sensörü alıcam hız cadence ve nabız 3 ünü bir arada almaya kalk yine yanlış olsun, 3.kez almak zorunda kal, elinde bir fazladan nabız bandı birde fazladan (hızyadacadence) sensörü bozuntusu kalsın..

Bide bunları sipariş verdikden gelene kadar kendi sorun çıkaran nabız bandım kendine kuma geleceğini duyunca 10 gün boyunca sorunsuz çalışsın..

@Hakan Beşikçi Sensör için diyorsanız, asıl sorun pek marka değilde sensörü satan adamın tam olarak yabancı dil bilmeyenler için çift mıknatısın ikili sistem izlenimi uyandıracağını, yada hız cadence ayrı olduğunu ayrıntılı bir şekilde belirtmemesi oldu sanırım.. Çünkü iyi bir markada olsa tek hız cadence olarak alındığında birşey değişmeyecekdi..

Eğerki nabız bandı için söylüyorsanız, bu düşük değer çıkarma durumu dcrainmakerin nabız bantlarını incelemelerinin altında binlerce aynı durumu her markada yaşayan olduğunu görebilirsiniz, sadece polar wear link modeli en az ölçüm sorunu çıkaran model olduğu belirtilmiş..

Şimdi geriye tek şey kalıyor ya sadece kadans olarak kullanacağım, hızı yine eskisi gibi gpsden alacağım, yada başka bir hız cadence alıp bunu satacağım..

Hız sensörü olarak az önce ev içinde denedim, gps çekmediği için tekeri çevirince hızı gösteriyor, yapılan km değişmiyor, ortalama hız düşüyor, süre işliyor, yani hızı sensörden alıyor ama yapılan yolu ve ortalamayı gpsden alıyor, hız sensörünü taktıkdan sonra sıradan km saati gibi kullanmak için içerden gps ayarını elle devre dışı bırakmamızmı gerekiyor. yoksa bu durumda hız sensörünün mantığı ne oluyor..

yok çalışsa bile pek hayır beklememek lazım gene de hayırlı olsun

km sensörünün verisi sadece ekrana veriliyorsa pekte mantıklı değilmiş yani sadece kadans yeterli, tabi kesin öyleyse

@Hakan Beşikçi
Baktım ama km verisini eşleştirmek için ayrı bir ayar bulamadım, bi aksini iddia eden biri çıkana kadar öyle diyelim :D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
Timex ürünü bende Ebay dan siparişini verdim şimdi ürünü bekliyorum.
(link)

Buna birde Garminin Cadance sensörünü aldıkmı tamamdır heralde...

(link)

@Aydınlıyurt Tuncay
Hayırlı olsun timex'in kendinden çok memnunum ama işde benimkinin nabız bandı sorunlu çıkmışdı bazen düşük ölçüyor, 30 da yada 55 de sabit kalıyordu, o yüzden bende nabız hız cadence diye bu (link) ürünü aldım, hız&cadence değilmişde speed or cadence yani hız yada kadans olarak kullanılabilir çıkdı, buna biraz canım sıkıldı, ya kadans olarak kullanıcam yada satışa çıkarım, sizin alacağınız birlikde hız kadans olandan alabilirim ama, az önceki denememde hız sensörü gps e bağlanmayınca sadece ekranda hız verisini gösteriyor diğer bilgiler gps üzerinden alınıyor gibi bi durum çıkdı ortaya, eğerki öyle değil ve bu durumu çözmenin içinden bir ayarı varsa bunu satıp hız&cadence almam mantıklı olabilir, ama şayet durum böyleyse almama gerek yok ürünü cadence olarak kullanıp diğer verileride eskisi gibi gpsden alacağız..

Emrah bey ürün elime geçtiğimde takıldığım konular olur ise tarafınıza ulaşırım.

iyi akşamlar

@Aydınlıyurt Tuncay
Yardımcı olmaya çalışırım tabiiki, ama takıldığınız konuların tamamına benim bilgimden daha fazla cevabı bu konunun geçmişinde bulabilirsiniz, bazen benimde takıldığım yada unuttuğum şeyler olabiliyor hemen geçmiş sayfalardan cevabını buluyorum..

Zaten aldığınızda konunun baş sayfalarında anlatılan; strava için dönüştürme veya ürün ve programının güncellenmesini konu geçmişinden detaylı okuyarak yapmanızda gerekecek..

siparişim geldi ürün güzel fiyatına göre değilde diğer muadillerine göre uygun buna benzer baska alternatifler olsa dahada uygun olurdu
timexin kendi sitesinde bu ürün yok bile orginal değil mi yoksa
yazılımını nerden indiriyoruz

@harun tınas bey ürün güncellemeleri vb. durumlarla ilgili bilgilerin bir kısmına 4.sayfadan, sorunların çözümüyle ilgili diğer durumlar içinde konunun daha ilerleyen sayfalarından ulaşabilirsiniz..

timexi bilgisayarı bağlanmıyor
waiting for pc to connect....
cihaz kalıyor var mıdır bir çözümü

Geri