Scudo Sports

Timex Ironman Cycle Trainer 2.0 Bike Computer

@harun tınas

Merhaba,

Ürünün artı eksileri yukarıdaki mesajlarda mevcuttur. Slope değerini anlık vermemesi ve strava-runtastic gibi programlara aktarırken fazladan convert işlemi bence eksileri(ki strava, timexin formatını yakın zamanda desteklemeye başlayacaktır diye düşünüyorum)... Bazı kullanıcılarda sıkıntı çıkarttı. Bazılarında(ben dahil) saat gibi çalışmakta.

Decathlonda linkini attığınız ürünün incelediğim kadarıyla kalp ritmi ölçme özelliği bulunmamaktadır. Sizin için kalp ritmi göstermemesi problem değilse alınabilir üründür. Şahsi düşüncem; timex, çinliler bu işi kıvırana kadar fiyat/performans bakımından en iyi üründür.

İyi günler dilerim.

Scudo
@harun tınas
Ürünün altına decathlon ritim ve kardiyo özelliği bulunmamaktadır yazmış, kadans ve nabız,şarz süresi, ışığı, hafızası, ekranın 4 sayfa olup herbirinin 6'ya kadar bölünüşü ve termometre gibi şeylerin oluşu timexin artıları bence, ayrıca timex bu modeli sanırsam garminin üst bi modeline rakip olarak üretmişdi,
Decathlon'daki ürünün modelini bulup özelliklerini alttaki timex'in özellikleriyle karşılaştırabilirsiniz.
Timex'in özelliklerinin bir çoğunuda @Hüseyin Gündoğdu arkadaşımız şu konusunda belirtmiş;
Satıldı - Timex Gps'li Yol Bilgisayarı + Kalp Nabız Sensörü - BisikletForum

Yanında gelen Aksesuarlar;
-Kalp Ölçer Bant
-2 Adet Gidon Aparatı

Özellikleri;

- Kalp Göstergesi ( İsterseniz % olarak, İsterseniz BPM olarak Göstermekte)
- GPS alıcısı,
- Barometre,
- Toplam Mesafe,
- Otomatik Dur kalk,
- GPS'ten yükseklik Ölçme
- Ant+ Desteği ( Garmin'in aksesuarlarını veya ant+ olan ürünleri kullanabilirsiniz)
- Kadans Ölçer uyumlu,
- Eğim göstergesi,
- Tur Göstergesi,
- 18 saat Pil Ömrü,
- Ekran Işığı,
- Navigasyon ( Yön oku şeklinde)
- Ortalama Hız,
- GPS'ten hız ölçer,
- Ortalama Kalp Ritmi göstergesi,
- Pusula,
- Kalori Göstergesi,
- Kadans Ortalaması,
- Power Meter Uyumluluğu,
- Uyarı alarmları ( Kadans düştüğünde veya Kalp ritminiz için)
- Profil uygulaması ( Yaş, boy ve kilonuzu girerek, otomatik ayarlanabilen profil)
- Training Peaks Ücretsiz Uygulaması,
- Strava'ya veri aktarabilme,
- Şarj Göstergesi,
- Hafıza Göstergesi,
- Özelleştirilebilir 5 Sayfa
- Trainer Profilleri,
- Yaptığınız Turları inceleme imkanı,
- Sıcaklık Ölçer

yorumlarınız için teşekürler
timex daha üstün o zaman hemde daha ucuz

timex de eğim olçülebiliyormu çıktığım yokuşların eğimlerini merak etmişimdir hep.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@harun tınas
Eğim ölçer vardır ama 100 metre geriden geliyor eğim verileri :D

Arkadaşlar timeximin nabız bandı sorunlu çıkınca ve birde hız kadans sensörü almam gerekince, alttaki ürünü aldım 1 haftaya gelir bakalım nasıl olucak
Hız,kadans sensörü ve nabız bandı bi arada
(link)

Hocam bu başlık altında kesin kullanan vardır diye yeni konu açmadan buraya soruyorum. Timex'imle beraber kullanmak için taa aylar önce aldığım ve sonradan başka bi ürün almam sebebiyle kenarda duran garmin hız ve kadans sensörlerini yeni bisiklet alınca ona monte etmiş bulunmaktayım. Ama kitapçıkta yazdığına göre tekeri 2 çevirmemle beraber yeşil led ışık yanması lazımmış hız sensöründe ama benimkide yanmadı. Parmağım kırık olduğu için bi yola çıkıp da deniyemiyorum. Sizce pili bitmiş olabilir mi? Hiç kullanılmadı. Resimlerini de çektim belki benim görmediğim birşey görürsünüz

IMG_1832.JPG IMG_1834.JPG

timexle yeni sensörleri eşleştirmede sıkıntı oluyor diyorlardı, bende yeni sensör almayı düşünüyorum ama timexle uyumsuz diyenler var, yani sıkıntı sensörde değilde timexle uyumunda sıkıntı olabilir.

@Roux

@Hakan Beşikçi

yok daha eşleştirmedim sensörleri, galiba pilleri bitik geldi bana öyle şüphe ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Hakan Beşikçi
@Roux
Timexle çalışırsa bizi de bilgilendir, sensör almayı düşünüyorum da almışken yenisini alayım diyorum.

@Hakan Beşikçi

Hocam ant+ özelliği olduğu için timexle arasında bi problem çıkacağını düşünmüyorum. Ama buradan bilgilendiririm tabiiki

• Beğen
@Hakan Beşikçi
Benimde nabız bandım arada sorun çıkarınca, yeni sensör aldım ant hız kadans ve nabız bandı bk3 diye bi marka ama ant yolda bakalım gelince problem çıkacakmı, garminin nabız bandıyla denedim bi sorun yaşamadım..

• Beğen
18 saat pil omru cok az gibi
Pili bitince toplam gidilen mesafe en yuksek hiz ortalama hiz gibi bilgiler sifirlaniyor mu

hiç pilini bitiremedim ama mantıken tur esnasında biterse belki o silinebilir, ama eskileri silinmez

@Roux
Silinmeyedebilir, denemek lazım, çünkü tur esnasında yanlışlıkla cihazı durmadan komple kapatınca, sonrada açdığında kaldığı yerden devam ediyor, normalde bu durumdada silinmesi gerekir.
Bikeresinde iş yerinde açık koyup gitmişim en az 24 saatden sonra yanına geldiğimde kendi kapanmamış ama gps özelliğini batarya zayıf diye devre dışı bırakmışdı..

@emrah9700
pilini çıkartıp takınca kat edilen yol siliniyor mu
silinmiyor ise bende sipariş edeceğim

@harun tınas
Pili çıkıp takılmıyor zannedersem, bilgisayardan usb ile şarj oluyor, ve kat etdiğiniz yol vs bilgileri içi dolunca bilgisayara veya strava vs. programlara aktarıyorsunuz, sonra tekrar kayıt yapıyorsunuz..

siparişi verdim 75$+16.75=92 dolara aldık bakalım

@harun tınas

Harun bey selamlar,

Üstad eğer aynı kargoda bir adet daha eklendiğinde kargo ücreti alınmıyorsa bende siparişinize ortak olup kargo ücretini paylaşmak isterim.

@Aydınlıyurt Tuncay

75 Euro gümrük sınırı var, kargo ödemesiniz vergi ödeyeceksiniz

Geri