Scudo Sports

TI Team Raleigh Fixed Gear Projesi

çok güzel gidiyorsunuz gittikçe güzel bir hal alıyor
bir sorum olacak parçaları yurt dışından nasıl sipariş veriyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Scudo
@Doğa Aslan

Teşekkür ederim. Aradığım bir çok parçaya yurt dışında rastlayabildiğimden o şekilde gerçekleştiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Doğa Aslan
Bitsin artik bu raleigh di ni nit
Dayanamadik biz bilee di ni nit
Sen ne soylersen soyle
Bu raleigh bitmez boyle
Artik binmeyecegim
Sa de ce izleyecegiim
Artik binmeyecegim:):)

Ben de bitsin istiyorum fakat aradığım bir kısım parça halen mevcut değil. Campagnolo göbekler yerine de belki arka hub "Phillwood" düşünüyorum. (Düşünmekle de bitmiyor göbek şuan için dilediğim şekilde yok.) Ayrıca elimde diğer bisikletlerimin de koşuşturması sürüyor. Kaldı ki her şey bununla da bitmiyor, malum kendime göre işlerim de var. Fakat bitsin asil bir retro olacak. Herkese takibinden dolayı da teşekkürlerimi sunarım. :)

Çok özel bir çalışma ortaya koymuşunuz.Discovery Channel'de belgesel izliyormuşum hissine kapıldım.Devamını bekliyoruz.Teşekkürler.

• Beğen
@Ayhan Bağcı

Ben de sabrsızlanıyorum fakat araya kış geldi biraz daha toplama işini uzak bir tarihe uzatıp daha spesifik parçalara yer vereyim istediğim için biraz daha süreci yavaşlattım, bir kaç parçayı üzerine dizdim gidişat güzel bu hali bile duvarımda tablo gibi.

ben izlerken inanılmaz bir keyif aldım sizin yaparken aldığınız keyifi düşünemiyorum ;) bir klasik bisiklet toplama arzusu bende her zaman vardı şimdi ayyuka çıktı :D hatta tavan yaptı diyebilirim.. yalnız benim kendi açımdan sorunlarım olacaktır.. şöyleki:

toplamak istediğim bisikletler kesinlikle klasik ve kettler,pashley, mars ve norta olmalı.. onları burada bulma şansım yok.. yurtdışı alışveriş konusunda hiç tecrübem yok.. nasıl olacak bende bilmiyorum :( bu arada fınısh resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. tekrar tebrik ederim şu anki çalışmalarınız itibarı ile ;)

• Beğen
@serhat dura

Öncelikle teşekkür ederekten başlamak isterim. Klasik bir hastalık olmakla bunları özellikle dönemine uygun biçimde toplamakta bir tür deliliktir. Alışveriş konusuna gelince "ebay" bu konuda iyi bir alışveriş sitesi olup bisiklet konusun da, özellikle de klasik bisikletler konusunda oldukça pahalı ve sıkıntılıdır. Parça vardır Türkiye ye gönderilmez, parça vardır gönderimi vardır fiyatı sıkıntıdır. Vs vs... Son duruma gelince pek bu aşama da fotograf paylaşmaktan yana değildim ama yinede ufak bir fotograf ile gidişatı sizlerle paylaşabilirim. :rolleyes:

http://i62.photobucket.com/albums/h99/graf_i/IMG_1155.jpg

Arkadaşlar bu projemi aslında tamamen iptal edip kadroyu ve malzemeleri elimden çıkaracaktım fakat uzun soluklu düşünmemle beraber vicdanen elimden çıkartmak ve iptal etmek mümkün olmadı o sebeple bir sene kadar süreyle projeyi rafa kaldırıp işleyişi paylaşımsız sürdürecek ve de diğer elimdeki bir kaç kadroyla projelerime devam edeceğim.
Tekrardan ilginize teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Halbuki bitmis gibiydi relaigh bir tek tekerler ve selesi kalmisti yanilmiyorsam...
Okuyunca gercekten uzuldum diger projelerinizi merakla takip ediyoruz...

@cparlakgul

Duruma göre Raleigh'i satabilirim şimdiden bunun da bir ihtimalinin olduğu söylemeliyim.

BEnim için cok heyecanlı ve bir o kadarda ilgi cekici bir topik. Gercekten cok hoş ve heyecanlı bir iş...
Sizin topiğinizi takip ettikce ben C.Grosskost um için hiç acele etmemem grektiğini anlıyorum..
Ve nerden başlayacağımı biliyorum fakat başlayamıyorum..
Neyse başlamadan sizin fikirlerinizi almak isterim...

selamlar
okan

Hani sonraki sayfada ne olacağını çılgınca merak ederek okuduğum bir kitabın orta yerde bitmesi gibi oldu bu şimdi. :(

• Beğen
Tepkiler: enzo
Geri