Scudo Sports

THY bisiklet taşınması

@Tunç Tuncay Bagajsız spor ekipmanı taşınması konusunda haklısınız, başlıktan ayrı olarak bilgi amaçlı yazdım ancak konudan biraz saptı ve bilgi kirliliği yarattı sanırım, kusura bakmayın.

Scudo
@Melih Demir Rica ederim zaten forumun amacı bilgi paylaşımı ve gerekli durumlarda destek olabilmek. Açtığım konu başlığının detayı da size açıkladığım şekilde. Anlayışınız için ben teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: amd
Şurdan devam edebiliriz konuyu uluslararası değerlendirerek
(link)

umarım bu imzalar bir sonuç getirir, imzaladık hadi hayırlısı

özel bisiklet taşıma çantalarında da ücret ödeniyor mu yoksa valiz gibi mi değerlendiriliyor?

@erol denizoglu kutu yada çanta ayrımı yapmıyorlar , alacakları zaman her durumda alıyorlar.
@ahmetbag evet adım attık ama ne olur bilinmez malum ülkenin halleri , desteğiniz için teşekkürler , umarım başka destekleyenler de olur ve sonuç alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
Dumoulin'in kamp için gittiği Guney Afrika'da yasadigi sok: havayolu taşımasında kadro çatlaması..

(link)

Bu arada, Aeroflot'un bisikleti, toplam bagaj aşmadığı takdirde, ücretsiz taşınacağı açıkça belirtilmiş. Örneğin; direkt olarak Viyana -> Istanbul uçmak yerine, Viyana -> Şeremetyevo -> Istanbul şeklinde uçunca, hem bilet fiyatı daha ucuz, hem de bisiklete ilave ücret kesmeyince, fark daha da açılıyor.

(link)

Ski Equipment, Hockey Equipment, Bicycles, Golf Equipment, and Fishing Equipment

The following items are regarded as one piece of baggage and are included in the free baggage allowance:
Ski Equipmenta bag with 1 pair of skis and 1 pair of ski poles + 1 baggage piece with 1 pair of boots
1 case with 1 pair of water skis
Snowboarding Equipmenta snowboard (one bag) + 1 pair of boots (even if it's a separate baggage piece)
Hockey Equipmenthockey gear bag + a bag with 2 hockey sticks
BicyclesA bicycle correctly prepared for air travel
Golf Equipmentgolf equipment packed in a single bag
fishing equipment (packed in a single container or bag)2 fishing rods
1 set of fishing tackle

• Beğen
Tepkiler: ekranci ve Özcan
Geri