MossoM
Daimi Üye
- Tepki
- 452
- İsim
- Cihan D.
- Bisiklet
- Mosso
@rodya Ona küçümsemek demeyelim kokpitte oturan bir kişiden fazla almasının garipsenmesi diyelim ( kaç yıllık tecrübesi olursa olsun ) eğitim karşılığında para istemesiyle ilgili bir sıkıntım yok ( bulmuşken istihdam edilecek uygun adamı borçlandırmadan da eğitebilir ama talep fazla olunca tabi ki bir bedel yansıtacak itiraz edilemez buna. Benim takıldığım günlük kurdan bu ücretin 1 milyon lira yapması ve kurun sabitlenmesi konusunda bir şey okumamış duymamış olmam. 1 milyonun yanında aylık 8-9-10 bin tl'ler sizce de çok küçük değil mi? üstelik kur her arttığında içiniz sıkılmaz mı çalışırken nasıl ödeyeceğim bu borcu diye düşünmez mi insan? Az düşünerek yapalım yorumları ki faydalı olsun. Başlıkta yardım talebimi paylaşıyorum bilgi yarışı yapalım ya da bildiğim konularda "keyfinden kesmiyor" gibi sığ ve yarasız yorumların bana nasıl bir faydası olmasını bekliyorsunuz?
Ek olarak zorlu derken uzun bir süreçten bahsediyorum, aylarca eğitimi, testleri, mülakatları olan bir süreç, uçak uçurmanın kolay ya da zor oluşundan bahsetmiyorum.
Ek olarak zorlu derken uzun bir süreçten bahsediyorum, aylarca eğitimi, testleri, mülakatları olan bir süreç, uçak uçurmanın kolay ya da zor oluşundan bahsetmiyorum.