Scudo Sports

Thompson Force karbon, Ultegra

Scudo
Hayırlı olsun üst seviyede bir bisiklet olduğu belli her halinden ancak kadro seti hangi ülkenin malı bilmiyorum markayı ilk defa duydum , ancak üzmeyecek bir markaya benziyor nereden aldınız acaba?

• Beğen
Tepkiler: mirim04
(link)

Sitesini buldum. Bende ilk defa gordum ama gorunus olarak harika bir bisiklet.

Kazasiz belasiz kullanin insallah

• Beğen
Belçikadan bir dostum getirmiş

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bisiklet belçika menşeli bende alicaktim belcikadan hayırlı olsun

Belçika'da yaşarken, 25 €'ya 1990'ların başında şehir bisikleti olarak tasarlanmış bir bisikleti günlük işlerimde kullanıyordum. Çok sağlamdı. Selesi deri ve baya yıllanmıştı, Gidon Belçika'da imalatı günümüzde olmayan dökme alaşımdandı.

Bu markayı severim. Geçen gün sitelerini gezdim. Kişilikli, butik bir Belçika Flemenk markasıdır.

Güle güle kullanın.

Düzenleme: (link)

• Beğen
Merhabalar Bence Bisiklet şaheser.. Hayırlı olsun

Belçikadan bende bisiklet getirtebileceğimi düşünüyorum kuzenlerim vasıtası ile merak ettiğim konu liste fiyatı bellli olan bisikletin size maliyeti nedir yani demek istediğim oradan ikinci el düzgün bir bisiklet kaça alınabiliyor ortalama bilgisi olan varmı bu konuda

@Ahmet.YILDIZ
Ülkede aldığın rakamı ödersin ,eğer yolcu bagaj olarak getirecekse ,sanırım THY az bir ücret alıyor bisiklet olduğu için..

• Beğen
Tepkiler: Groims
Sormak istediğim burada 20binlira olan ikinci el bir motosikleti oradan 4binliraya alabiliyoruz ama getiremiyoruz.

Eğer bisikleti ufak bir farkla getirebiliyorsak Ve buradaki fiyatlar ile ciddi bir fark varsa bisikletlerin ikinci el fiyatında cidden düşünülebilir

bisiklet çok güzel kadro çok hoşuma gitti donanımda iyi ama sele çok fazla aşağıya bakıyor bide gidon boğazını lütfen aşağıya alın gidon seleden daha yukarıda neredeyse gidon uzatma aparatını çıkarırsanız çok daha yakışıklı bir bisiklete sahip olursunuz iyi günlerde kullanın

• Beğen
@Hasan Saylık araştırdın mı işin içinden çıkamıyorsun ve ayrıca bisiklet dostumun jesti oldu adeta .O yüzden burda konu açtım ,araştırmaya vakit yoktu.

@mirim04 Anlıyorum sizi haklısınız ama. Çakma bir bisiklet olsaydı ve e 15 Bin TL verse idiniz ne olacaktı ? Çakma malları tatlı dili ili ona,buna bir şekilde satmaya çalışan yüzlerce internet dolandırıcısı mevcut

Geri