1- Türkiye gibi tutucu kesmin fazla olduğu bir ülkede kadınların bisiklete binme oranı doğal olarak diğer ülkelere göre az. (Elde var bisiklete binen
birkaç bin kadın)
2- Bisiklete binen herkesin bisikletforuma girmediği gibi, bisiklete binen her kadın da bisikletforuma girmiyor doğal olarak. Hiçbir zaman girmediler, hiçbir zaman girmeyecekler de. Zaten genel olarak forum sitelerinin çook büyük oranlarda erkek kullanıcılardan oluştuğunu biliyoruz. "Kadın sitesi" diye birşey var, demekki orada takılıyorlar

Bisikletle ilgili bir soruları olsa bile gidip orada kendi aralarında konuşuyorlar demek. (Elde var
500 kadın)
3- Forum kullanıcılarının çook büyük bir yüzdesi foruma hayatı boyunca sadece birkaç kez girer, soracağını sorar, cevabını alır, birdaha da uğramaz. Yani "mürit" haline gelmez

Bu her iki cinsiyet için de geçerli! (Elde var
100 kadın üye)
4- Erkekler bile evleniyor foruma eskisi gibi giremiyor, veya bisikleti satıyor bu durumda forumu da bırakıyor. Yani değişen hayat şartları sebebiyle forumu bırakıyor. Bu, kadınlar için de geçerli tabiki. (Elde var
50 kadın üye)
5- Forum, güzel Türkiye'mizin minyatürü gibi adeta. İçinde her türlü habitatı barındırıyor

Deli birinin, manyak birinin, ya da piskopat birinin foruma girmeyeceğinin ya da giremeyeceğinin garantisini bana verebilir misiniz? Veremezsiniz

Çok sayıda anormal (Anormal: Normal olmayan, sıradan olmayan, alışılagelmişin dışında tavırlar sergileyen) kullanıcıya ve yoruma denk geldim, neredeyse her gün denk geliyorum. "Sizin gibi dayd giyip frofil fodoğrafı çekmedim diye mi böyle gonuşuyonuz benne" diyen forumdaş var bu forumda ya

Ahahah çok yaşa be! Eksik olma sen e mi

Forumda gerçekten de her türlü insan olduğundan, forumdaki tüm yorumlar, tüm muhabbetler ve yazılar kadınları incitmeyecek, kırmayacak, gerekli hassasiyete ve duyarlılığa sahip nitelikte maalesef olamıyor. Bu neredeyse fizik kurallarına aykırı

(Neyse uzattım, elde var forumdaki erkek muhabbetlerine gahvehane muhabbetlerine tahammül edip foruma girip çıkmaya devam eden azimli
10 kadın üye)
Ben arada sırada görüyorum o 10 üyeyi
Yani söylemek istemiyorum aslında ama fake kadın üyeler bile oldu bu forumda ya

ahahhaha